donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenEconomieCongres 'zakendoen met Curaçao' in Suriname

Congres ‘zakendoen met Curaçao’ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het wereldwijde platform Internationaal Ambitieus organiseert op woensdag 15 februari 2017 het congres ‘zakendoen met Curaçao’ in Suriname. Tijdens dit congres wordt door experts en ervaringsdeskundigen kennis en visie gedeeld om ondernemers hieromtrent te informeren zodat zij succesvol deze markt kunnen betreden.

Suriname heeft de mogelijkheid om wereldwijd met 44 miljoen Nederlands sprekende personen van diverse organisaties zaken te doen. Tijdens het congres worden er mogelijkheden besproken, om ‘het zakendoen met Curaçao’ te optimaliseren.

Congres ‘zakendoen met Curaçao’
Woensdag 15 februari 2017
Courtyard Marriott
Anton Dragtonweg 52 – 54, Paramaribo

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Zakendoen met Curaçao moet voor, in corruptie zwemmende Surinamers niet zo moeilijk zijn; Surinamers hebben namelijk ervaring met de makka’s van possentri (poison tree) en awara bomen in eigen land, een paar stekeltjes van cactussen zullen geen onoverkomelijke problemen opleveren.


  Maak melding
 2. Kan misschien Curacao een paar van haar beste rechters aan ons land lenen aangezien de surinaamse heel wat expertise missen op het gebied van alles zodra het om de dec proces gaat.


  Maak melding
 3. Ik ben benieuwd wat er voor zaken te doen zijn met Curaçao. Op die eilanden is ook al niet veel economische activiteit. Misschien kan men iets leren van de toeristenindustrie daar, maar dan kan men beter op Aruba gaan kijken. Daar snappen ze het beter.
  Wellicht kan Suriname wat exporteren op het gebied van landbouwproducten en hout. Op Aruba, Curaçao en Bonaire groeit vrijwel niets. Groenten komen van Venezuela.


  Maak melding
 4. Ik heb jaren lang zaken gedaan met Suriname. Mijn leven lang op Curacao gewoond. Ik houd van Curacao en houd van Su. Maar van 2 losers maak je helaas geen winner. Geen goede betrouwbare en vooral economische luchtverbindingen. Geen zeetransport verbinding vice versa. Teveel douane rompslomp. Leuk initiatief maar vooral voor aanhalen van sociale banden en feesten.


  Maak melding
 5. Antilianen hebben heel veel respect voor Surinamers.
  Onderwijzers, verpleegsters,dokters,apothekers noem maar op komen uit Suriname. We hebben bijna allemaal ooit een juf of meester uit Suriname gehad. Als je niet op de Antillen gewoont hebt ontbeer je al deze informatie.


  Maak melding
 6. Echte Swa.

  De band tussen Surinamers en Antilianen is heel anders op de 6 eilanden dan hier in Nederland.
  Surinamers zijn voor ons geschoolde mensen.
  Big up Surinamers.


  Maak melding
 7. Niet doen. Criminele ndp aanhangers gaan koekeloeren om jullie te beroven. Hun lijder is een duivels goed in. Het paars crimineel oerdom volk is het domste volk van het Caraibisch gebied en omstreken. Na Dagu Poepe soso deng lobi vol paarse schijt van baas. Kondre klarie no doe, na soso lasi teng en monie, TENZIJ NA DRUGS- EN WAPENSMOKKEL.


  Maak melding
 8. Suriname kan op dit moment geen volwaardige partner zijn in dit geval.
  Innovatie kost geld , ze hebben al een te kort. De vraag waar moeten ze het geld weghalen om mee te kunnen draai met de andere landen. Investering kost miljoenen , de regering kan z’n ambtenaren nieteens fatsoenlijk betalen, het IMF zet druk op de ketel , ze moeten herstructureren, en meer lenen kan niet meer dacht ik. Het enige wat men nog kan doen is meeliften in de plannen. Of de buurlanden dat willen, is de volgende vraag.


  Maak melding
 9. Ondernemers Latourweg huren beveiliging in tegen criminaliteit. Er wordt gezegd dat de criminaliteit aan de Latourweg schrijnend was, “met heel veel criminaliteit die de pan uitrees.”

  Het wereldwijde platform Internationaal Ambitieus??? Lautourweg een toeristische route misschien?

  Lees meer: Ondernemers Latourweg huren beveiliging in tegen criminaliteit – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2017/02/11/ondernemers-latourweg-huren-beveiliging-in-tegen-criminaliteit/#ixzz4YUaBxpXy


  Maak melding
 10. aan echte swa,

  bai deng konjo, ga nederlands leren schrijven hode hombu.

  Citaat:Als je niet op de Antillen gewoont hebt ontbeer je al deze informatie.

  gewoond hebt moet het zijn echt swa, bai skool back hode hombu. Bai a banda hombu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES