dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandFC Twente delegatie vrijdag naar Suriname

FC Twente delegatie vrijdag naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een afvaardiging van de jeugdopleiding van de Nederlandse profvoetbal club FC Twente brengt binnenkort een bezoek aan Suriname. Onder leiding van hoofd opleiding Michel Jansen zullen verschillende clinics in Paramaribo worden verzorgt. Dat meldt Newsroom Enschede.

De delegatie van de club uit Enschede vertrekt aanstaande vrijdag 10 februari naar Suriname en zal ruim een week in het land verblijven. Naast Jansen en verschillende jeugdtrainers gaat ook de selectie van FC Twente onder -17 mee naar Zuid-Amerika.

Daar wordt meegedaan aan een toernooi met FC Utrecht en de nationale jeugdteams van Suriname, Frans-Guyana en Curaçao als tegenstanders.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. De Nederlandse clubs kunnen gezamenlijk een mooie traningsfaciliteit opzetten in Suriname en dan in de winterstop daar lekker gaan trainen. Ze kunnen dan ook oefenwedstrijden spelen tegen Braziliaanse clubs.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES