vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSFB leden riskeren eis van 4,5 jaar voor sextape affaire in Suriname

SFB leden riskeren eis van 4,5 jaar voor sextape affaire in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op 16 februari gaat de zaak van de SFB rappers in Suriname weer voor de rechter. Dan houdt de officier van justitie haar requisitoir en zal zij dus ook een strafeis vorderen. Volgens de Surinaamse zender Radio 10 zal er minstens 4,5 jaar geëist worden tegen de in opspraak geraakte rappers uit Den Haag.

Op 28 december werden de drie rappers van de Haagse hit groep SFB in Suriname aangehouden voor groepsseks met een minderjarig meisje. Volgens Maureen Nibte, die samen met collega Humphrey Schuurman de verdediging van de SFB leden voert, is het vreemd dat het OM na de aangifte in mei 2015 er niet meteen werk van gemaakt heeft tot vervolging over te gaan. Er is ruim anderhalf jaar gewacht.

Het geringe leeftijdsverschil en de ongedwongen sfeer waarin de sextape is gemaakt zijn omstandigheden die volgens de advocaat een rol kunnen spelen bij het eventuele strafmindering. Het is niet onwaarschijnlijk dat de verdediging ook meteen zal afpleiten op 16 februari aanstaande.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
 1. Komende weken zal blijken of de rechtstaat in Suriname nog functioneert.
  Bouterse en SFB mogen wat mij betreft lang de bak in gaan. Sterker nog, Bouterse 4 life !!! Ongetwijfeld zullen de rechters onder een vergrootglas liggen. Hou je rug recht en handel in naam van de wetboek van strafrecht. Suriname moet verlost worden van dit soort gespuis.


  Maak melding
 2. De helft van SU kan opgesloten worden voor sex met minderjarige, lees het nieuws een en all sex met kinderen of kinderen met ouderen. Vaak doet ze het voor geld om te overleven. Wat jammer dat SU zo ver is gekelderd. Maak een voorbeeld van SFB zodat ook de sex toeristen wordt gewaarschuwd, ben je gepakt dan 5 jaar de bak in SU.

  Als voor moordenaar Bouterse en co, leven land is niet genoeg, sluit Bouterse op met Baboeram is mijn advies.


  Maak melding
 3. is het vreemd dat het OM na de aangifte in mei 2015 er niet meteen werk van gemaakt heeft tot vervolging over te gaan. Er is ruim anderhalf jaar gewacht.

  Het is helemaal niet vreemd dat het OM zo lang wacht.
  Dit is wat men noemt “macht der gewoonte”.
  Hebben de december verdachten dan ook niet lang gwacht nou ja ze wachten nog steeds om berecht te worden.

  Een kort geding in Suriname duurt weleens 2 tot 3 jaar en dan vraag jij jezelf af wat het karakter is van een kort geding


  Maak melding
 4. De mens van nu eet het meeste vuil dan welke mens van vroeger ook. Alle afval van dieren en planten wordt gebruikt, verwerkt als veevoer, komt dan via het vlees in de mens terecht en tast zijn gezond verstand aan.
  Sommige dingen worden rechtstreeks aan de mens geleverd, zoals de bal (testikel) van de bever dat in veel producten wordt gestopt als aroma omdat het een vanillesmaak heeft.
  Al die E-nummers bevatten rare zaken en je vraagt je af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om in je voedsel te verwerken.
  Vroeger zei men dat het bloed van muizen werd verwerkt in die reepjes kauwgum, dat de rode huid van een kever werd gebruikt als kleurstof voor de sherry van Fernandes enz. Je vraagt je af waarom de mens zo laag is gaan denken.


  Maak melding
 5. Niet te vergeten dat de ‘moderne’ mens thans de eiwit van wormen, sprinkhanen en andere insecten wil gaan nuttigen. En dat wil dan een hoogwaardige samenleving opbouwen!!

  Straks gaan ze net als de sprinkhanen alles kaal vreten en is het binnen 1 generatie gedaan met de aarde.


  Maak melding
 6. De eiwitten uit sprinkhanen, wormen enz. worden al genuttigd.

  Chef Kiran Jethwa liet in een van zijn kookprogramma’s zien hoe Afrikanen vliegen vangen. Deze vliegen worden dan in hete olie gefrituurd en als lekkernij opgegeten.
  Vooral Afrikaanse kinderen zijn daar dol op.

  Javanen in Suriname eten de wormen die in een speciale boom leven. Ze eten ze levend op.
  Ook in Indonesië worden ze gegeten.

  De wereld is al overbevolkt en mensen hebben eiwit nodig. Dus zijn ze naarstig op zoek naar eiwitten uit andere dieren.
  Tegenwoordig eten mensen alles wat maar enigszins te eten is.

  Er wordt geadviseerd om 2 tot 3 dagen per week vegetarisch te eten, anders wordt het voorzien van vlees aan mensen een enorm probleem.


  Maak melding
 7. @ Trishanku & Jiyani

  Het onderwerpt gaat over de SFB jongens die in de schreef zijn gegaan in Su. En niet over voedsel wat wij nuttigen.

  @ Jiyani

  Wat je over de Javanen schrijft is niet helemaal correct; ik zal je precies uitleggen hoe het in elkaar zit.
  Dat zijn inderdaad wormen die in de Koffiema boom leven van de bladeren, als ze zich hebben volgevreten gaan ze naar beneden en graven zich in de grond. Of beter gezegd
  ze gaan ontpoppen en komen te voorschijn als vlinders.
  Volgens de Javanen is het heel lekker vol proteine,.
  Ik heb eens een Engelse Bioloog gezien die pissen bedden heeft verzameld en daarna gebakken ( zonder olie ) en gegeten. En er worden veel insecten, reeds in onze voedsel verwerkt zonder dar wij het weten.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 8. Een voorspelling uit de Bhagvat Puran zegt dat er een tijd gaat komen dat de mens al op 9-jarige leeftijd opa/oma zal zijn en dat zijn maximale levensduur 12 jaar zal zijn.

  Kinderseks wordt straks dus heel normaal, mocht dit waar zijn!!


  Maak melding
 9. @JZwartmans,

  Ik weet niet wat het was met die webpagina, het vernieuwde zichzelf en is blijkbaar gesprongen op een andere pagina.

  Of misschien lag het aan de webbrowser. Of erger, een virus?


  Maak melding
 10. Gaan de SFB-leden na hun eventuele berechting en opsluiting ook via Noorman hun Nederlandse uitkering hier in Santo Boma verder ontvangen ?? Geert Wilders moet nu reeds een stop zetten aan deze rotsooi; ook de Suri.Neds die hier na toe komen op vakantie en kinderen verwekken en weer vertrekken om dan de kinderen te erkennen(terwijl ze hier achtergelaten worden) om de kinderbijslag(onbezorgd) te blijven ontvangen !! Wacht maar Geert Wilders au-poeroe-ka-gie-den !!!


  Maak melding
 11. uhm hoeveel mensen mogen dan wel niet de bak in tegenwoordig. Die zich nu wijselijk stil houden, en die ene jongen was zelf 17, even een vraagje; Wat doen U kinderen op het moment als u denkt niks uitspoken met alle social media geweld. Ik praat niks goed, maar er word allemaal erg kort door de bocht gereageerd.


  Maak melding
 12. No spang!!

  Ze gaan als Hetero in de bak, en komen als homo’s eruit.

  Probleem opgelost. Amsterdam is straks een paar lekkere boy’s rijker. En ligt er in de show wereld een glanzende carriere voor hun klaar.

  Kijk maar eens rond, de hele show wereld is bezaaid met gay’s .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES