dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit NederlandBonjasky accepteert uitdaging gevecht Verhoeven

Bonjasky accepteert uitdaging gevecht Verhoeven

-

Does Travel - naar Suriname

Remy Bonjasky stapt dit jaar de ring in voor een kickboksgevecht met Rico Verhoeven. De 41-jarige Surinaamse Nederlander gaat in op de uitdaging van de veertien jaar jongere Brabander. Dat liet Bonjasky vrijdagavond in RTL Late Night weten.

De bijnaam van de in Suriname geboren Bonjasky is de ‘The Flying Gentleman’. Hij geldt als één van de beste kickboksers aller tijden. Bonjasky won onder meer drie keer de prestigieuze K1-World Grand Prix. Dat Verhoeven veel jonger dan hem is, ziet Bonjasky niet als een probleem. “Ik rook niet, drink niet, slik niet en spuit niet, kom maar op Rico” aldus Remy Bonjasky in RTL Late Night.

Verhoeven won in december het gevecht tegen Badr Hari, die hij vorig jaar eveneens zelf had uitgedaagd. De 32-jarige Hari gaf zich tijdens de tweede ronde van de partij gewonnen vanwege een blessure aan zijn arm. Later bleek dat hij een spier had gescheurd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Waarom doet Bonjasky zo iets, wil hij Mohamed Ali nadoen? Zijn vrouw en kinderen willen vast niets anders dan dat hun man en vader verder door het leven gaat als een kasplantje.


  Maak melding
 2. Nou nou zeg jongens . Wat zijn jullie sportief! Jullie reactie s zijn zo jammer. Als Rico dit wil en remy gaat ervoor dan is dit toch prima. Stel dat remy op een mooie ko wint! Ik ben benieuwd wat jullie reactie dan is. Ik volg jullie en aub geef een sportieve reactie en andersom als Rico mooi wint ,ook!


  Maak melding
 3. Remy , is geslepen goed kijkend roofdier , en zeker geen lucky-fighter , zoals iedereen maar steeds roep . 3 keer K1 winnen op geluk slaap lekker mensen . Bekijk zn vele mooie uitgekiemde ko, s terug en krab dan maar aan je hoofd . Remy bereid je gped voor en laat ze maar weer eens genieten van je kunsten . Respect all the time . 👍🏾


  Maak melding
 4. Het saldobedrag op de bankrekening van Remy Bonjaski kan hierdoor ( voor de allerlaatste keer wel behoorlijk) omhoog gaan bij verlies tegen Rico Verhoeven.

  Als Remy Bonjaski (R.M) wint van Rico Verhoeven (R.V.), dan wordt RM de nummer 1 op de K1 en zouden mindere Goden als Rico Verhoeven, Bonjaski moeten komen uitdagen. De kassa/saldo van de bankrekening van R.B.kan hierdoor blijven stijgen bij andere partijen in de K1. R.B is zich hiervan heel goed bewust. Voor hoe lang, spreekt voor zich gelet op de leeftijd van R.B?. Het blijft een Gok. Oude Vossen Verliezen Wel Hun Haren Niet Hun Streken En Dat Zou Wel Van Pas Kunnen Komen. Ervaring is ook een onderdeel die hierin meespeelt, opgebouwde naam enz. Wat geldt is alles wat zijn hoogste punt bereikt heeft, gaat ook eens weer ten onder.

  In het leven, natuur, geschiedenis, maatschappij, zijn hier genoeg voorbeelden van te vinden. Een voorbeeld uit de dierenwereld, is als de bronstigste jonge stier het opneemt tegen de oude stier die de kudde leidt tijdens de bronsttijd, mannelijke stieren gedragen zich agressiever door hun verhoogde testosteron. Ze gaan hun rivalen dan niet uit de weg en worden bevochten. Wie verliest moet de kudde verlaten of gaat dood. De vrouwtjes zullen toenadering zoeken bij de dominante man(netjes). Daarna volgt de paring en bevruchting. That’s live.

  Het kan dooien, het kan vriezen. Het gaat om: strijd, uitdaging, psychologie, strategisch, tactisch, in de spotlight staan, willen groeien, de (aller) beste, roem, ervaring, kracht, kassa, overwinning, knockout/K.O., aftellen, handdoek in de ring worden gegooid, nederlaag/vernedering, de dood of de gladiolen, duim omhoog of duim omlaag, enz. in de K1, maar ook in het leven. Wie wint die is in beeld, is de held, heeft vrienden, enz. De verliezer telt niet en moet zich stil houden, de groep verlaten, ziekenhuis, herstel of sterven, uit beeld verdwijnen, vergeten worden, enz.

  De oude leeuw/vos wil zich nog een keer oprichten en het strijdperk betreden. Het gaat gewoon om kassa, wat maakt verlies dan uit. De geschiedenis heeft al aangetoond dat er een tijd is van komen en een tijd van gaan. Deze regel zal niet veranderd worden, als het niet nu is dan zeker in de toekomst gelden voor zij die door willen gaan.

  Ik wens hem succes toe!

  Wie Niet Waagt, Die Niet Wint.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 5. Remy is al 41, het lijkt mij verstandig dat hij op die leeftijd niet in de ring stapt met een 27 jaar oude tegenstander. Wat heb je eraan als je de rest van je leven een grote ‘babaw’ bent.


  Maak melding
 6. @kees de koning

  liever een nederlander van binnen dan een turk
  ik sta achter je bonjaski, die rico met je wie je gaat vechten is tenminste een echte sporter, niet zoals badr hari, die laffe hond


  Maak melding
 7. Indien zijn motoriek nog even goed is, dan maakt hij een kansje.
  Ik zou hem aanraden de geest van Abaisa op te roepen om te vragen hoe je immuun kan worden voor inslagen. Die Abaisa dacht ook dat kogels hem niets konden doen.


  Maak melding
 8. @LAAT ME

  Mijn vermelde posting is niet volmaakt, kan veel beter.

  Zie mijn postings meer om de boodschap. Fouten of beter verklaren zitten er altijd in. Van onze fouten moeten we leren en ons voordeel mee doen, ja toch?

  Ik sta open voor opbouwende kritiek!

  Bedankt!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES