vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijJarige Santokhi helpt gedupeerden brand

Jarige Santokhi helpt gedupeerden brand

-

Does Travel - naar Suriname

Gisteren vierde de voorzitter van de VHP in Suriname, Chandrikapersad Santokhi, zijn 58ste verjaardag. In de hoedanigheid van buurtbewoner en DNA lid van Wanica, vond hij het nodig om op zijn jaardag een deel van het feestbudget te doneren aan de familie Kasanredjo. Twee weken geleden brandde hun woning aan de Schotelweg geheel af vanwege een ongelukje bij het produceren van chips.

De geste van buurtbewoner Santokhi was bedoeld om de hardwerkende gedupeerden weer op de been te helpen. Santokhi zei hierbij: “heb geloof, heb hoop en heb liefde en u zult merken dat u alle beproevingen kunt doorstaan. Wij zijn vandaag hier om onze solidariteit te tonen en u hoop te geven vooral in deze tijd van ernstige financiële problemen in het gehele land”.

De familie was zeer dankbaar voor de geste en zegde toe die ook goed te zullen gebruiken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
 1. Verkiezingen zijn weer begonnen. Chan je bent een achterbakse dagoe. Je wordt toch nooit president. Een vhp er die president is is voor suri’s onacceptabel.


  Maak melding
 2. Onacceptabel voor Sranan is een een pres die de wet en de onafhankelijke rechter niet respecteert !

  Onacceptabel voor Sranan is een pres die het land failliet maakt en doodleuk mededeelt dat al ons geld en ons goud is verdampt !

  PS: Racisme en racistisch gebabbel hebben nergens ter wereld tot iets positiefs geleid !!!!!


  Maak melding
 3. @ Parbo,

  Het is dus waar dat creolen zoals jij liever pinaren met een creool als president, dan het goed te hebben met een president van een andere etnische afkomst, in dit geval een hindustaan.

  Op Mauritius zijn het de Aziaten en met name de Indiërs die welvaart hebben gebracht. Het onderwijs is tot en met de middelbare school gratis.


  Maak melding
 4. Hindoestanen in Suriname moeten hun plek kennen. Heel simpel achter de aanrecht. Ze kunnen verdomd lekker koken maar landsbestuur is een ander verhaal.


  Maak melding
 5. Creolen laten keer op keer blijken hoe etnisch ofwel racistisch ze zijn.
  Straks gaat koos weer roepen dat ik moet nuanceren.
  Wel koos wat is jouw reactie nu na het lezen van Parbo of ben je in je hol gekropen.


  Maak melding
 6. Fred Nickerie geef ik volkomen gelijk. Ik snap niet dat er nog mensen zijn die op een dergelijk dom gelul reageren. En dat telkens weer.
  Maar ja, ieder zijn meug.


  Maak melding
 7. De filosofie van Parbo en de rest van de paatsen;
  “Liever dom en arm blijven tijdens de ndp dan rijk en geschoold onder de vhp”.
  En ja hoor parbo doet zijn best om zijn soortgenoten dom en ongeschoold te houden,hij wil niet dat zij vooruitgang boeken.
  Ga je zelf verbeteren hoor parbo.


  Maak melding
 8. @Ray
  GEFELICITEERD SANTOKHI.
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Hallooooo,goed,dat sheriff,een deel,van het gesjtolen geld,van het volk ,terug geeft,…topje van de beerput !..ook geld uit de gesjtolen partij coke op t politie bureau tijdens zijn periode bij de politie….JIJ NU !


  Maak melding
 9. Er zijn mensen die ageren tegen zwarte piet maar ondertussen zelf vreselijk discrimineren.
  Hopelijk trapt Wilders deze mensen zijn land uit.


  Maak melding
 10. Noem een land waar parbo familie aan de macht is bloeit of een bedrijf alleen ellende alleen sport dansen en stelen zijn ze goed in Ze moeten een regering in Suriname hebben alleen met hindoestanen Javanen en Chinezen da wo zie lik wan indola oeno kondre aw draai


  Maak melding
 11. Dat Parbo een zeikerd is, kan bijna iederéén het beamen.
  Nu blijkt dat hij ook een grote racist is, en nog iets dat hij
  aan ons laat weten. Mijnheertje is ook een bonu mang want
  hij weet nu al dat iemand van een andere etnische groep
  geen Pres gaat worden.Wel Parbotje ; de huidige Pres is een zwarte, maar in mijn ogen kan hij het land niet bestieren zoals het moet. Die mijnheertje die zichzelf Damsco noemt; is even dom als Parbo, misschien het hetzelfde persoon met 2 nick names.
  Parbo jij mag geen Koelie zoals jouw soort Hindustanen noemen, maar je vreet wel hun gerechten ! Want als je dat niet deed, dan zou jij ook niet weten dat ze lekker kunnen koken. Erger nog als een Hindustaanse meid haar benen voor je spreid, dan weet ik zeker dat je erop springt, om haar flink te beffen !! Dus kom niet met je K@ dom gezeik.

  @ Lo Ha

  Hoe weet je dat deze javaan niet op Santhoki gaat stemmen , ben jij ook al een helderziende ?

  @ Eigen Mening Democraten

  Hoezo denkt je dat nou iederéén chips gaat bakken ?
  Ik weet het al, jij denkt dat deze Javaan zijn eigen huis in de hens heeft gezet, om een nieuwe van de gemeenschap te krijgen ! Wel brada ; jij ben nog stommer dan Parbo en Damsco samen, en volgens mij ben jij ook nog een racist.

  @ Parbo en @ Damsco

  Mugabé is toch ook een K@ aap als jullie; hij kan ook niet goed regeren, hij heeft de blanken daar weggejaagd.
  Zijn ze dan er op voorruit gekomen het antwoord laat ik aan jullie over ! In een land waar verdeelheid heerst, zal nooit en nimmer goed komen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 12. Man wat s dit het ’s niet dat parbo een racistische mens genoemd moet worden met zijn domme opmerking maar wat hij bedoelt s dat geen enkel ander volk van een neger hou en dat soort niet alleen in suriname s overal dus ik kan hem ook begrijpen want als die koeli aan macht komt wat denk je dan dat r gebeurt met de blakka sma ??? Ben ook een zwarte man ik vraag me steeds af als ik me huis uit ga wtf ik een andere aan heb gedaan en wanneer dit soort stommiteit gaat ophouden laat de mens gewoon in vrede leven en snap nog steeds niet dat mensen en vooral mijn mensen nog steeds niet doorhebben dat met dit gedraģ we alles kwijd raken en andere zo achterlijk ver gaan en beginnen te blachen je ben zwart geschapen wees trots hoe kan je op een persoon stemmen die je land in een hel laat belanden kijk toen hij werdt gekozen dacht ik zelf ook van ok baas wat je moet doen is je heel erg bewijzen en het land vooruit duwen laten die wit mans hun bek houden over dit en dat want vandaag zei Trump dat hij met rusland samen wilt werken en toen hij werd gevraagd dat Poetin een killer s zeg i ja overal zijn r killer wij hebben r ook dus nu wil ik kijken of Nederland r ook wat van gaat maken en mijn mede mensen maar als jij mijn land kapot maakt en dan die paarse aanhangers nog steeds zo blijven denken ik wens niemand de dood maar wat ze zeggen s live by the gun Die by the gun sur s niet van een blakka sma niet van een koeli niet van een Jamba niet van een ingie het ’s van ons allen dus met ons allen moet r een regering gevormd worden r kan niet een volk de zeggenschap hebben daarom hou ik van deze documenteren hiddin collors echt een aanrader


  Maak melding
 13. @ JZwartmans

  Sorry , ik wist niet dat het famiri’s van jouw waren.

  By the way, leer een beetje goed te lezen wat andere bedoelen domme oen!

  met je domme bekrompen geest


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES