Suriname vertegenwoordigt op Emigratiebeurs in Houten

5

Op 11 en 12 februari 2017 vindt de Emigratiebeurs plaats in Expo te Houten (vlakbij Utrecht). De beurs, die dit jaar voor de 21ste keer wordt georganiseerd in Nederland, richt zich op mensen die van plan zijn om te emigreren, te gaan werken of ondernemen buiten Nederland. Ook Suriname is vertegenwoordigd op de beurs en te vinden in stand 260 (HAL 2)

De interesse voor emigreren naar het buitenland groeit; in 2016 heeft de beurs het record aantal van 12.500 bezoekers bereikt. Op de Emigratiebeurs krijgt men meer informatie over praktische zaken zoals vergunningen, huisvesting, transport, communicatie, oriëntatiereizen etc.

De volgende organisaties staan onder andere voor Suriname klaar met informatie en/of vacatures:
CUBO Housing/Empire Suriname: deze oplossingsgerichte projectontwikkelaar biedt betaalbare kwaliteitswoningen op Curaçao, Bonaire en in Suriname.

Consulaat van Suriname in Nederland: informeert over wat er nodig is voor toelating tot Suriname (visum, verblijfsvergunning, PSA-wetgeving).

Hakrinbank: deze financiële dienstverlener, die zowel de particuliere als zakelijke markt bedient, heeft een aantal uitdagende vacatures in de financiële sector in Suriname.

InfoTransCaribean: is een full service ICT-organisatie met kantoren op de Nederlandse Antillen, in Suriname, Guyana en Colombia en is op zoek naar Sales talenten.

Stichting FinanceSuriname: biedt informatie over wonen, werken en ondernemen in Suriname en organiseert jaarlijks betaalbare marktoriëntatiereizen naar Suriname.

Bekijk het videoverslag van Waterkant.TV uit 2014:


5 REACTIES

 1. goed initiatief maar ik ben bang dat mensen niet graag willen wonen in een land waar een smerige moordenaar aan het bewind is en waar buitenlanders/ toeristen vermoord worden
  zo hoeven maar even te googlen en zien ze zelf dat een vervloekt deel van de bevolking dit gezwel zelf steunt
  of het moeten zo absurde salarissen zijn die ze worden aan geboden dat ze die kans willen nemen


  Maak melding

 2. Na soso foefoeroe sa e go miet deng sma disie. Anno 2017 is verworden Suribabwe, ooit mooi Suriname een paars misdadige rovershol met aan het hoofd, didibri en trawanten. De paarse roverheid is voor de paarse show. Hihi, telkens weer baas e verander deng dong geldzuchtig pion disie, wahahahha. Reshuffel ai takie, noboi, na gewoon paarse spektakel for paars knudde. hihi. Wat zijn ndper’s oerdomme aanhangers. Zo paarsdomme lijder, zo paars oerdomme volk. Hihiwahahahahaha


  Maak melding

 3. Owww men! Ik zou mij schamen om op zo’n beurs te staat voor promoting Suriname. Je weet niet wat je mensen aandoet .

  Ik noem dit: In de hol van de leeuw promoting.

  Gelukkig zijn de meeste Surneds, op de hoogte van de situatie en trappen ze niet in de dreamland story .

  Maar jammer genoeg zijn er wel dompies die erin trappen. En dat weten betreffende instantie heel goed! er valt altijd wat te halen.


  Maak melding

 4. Wel mensen ik geef jullie gelijk als zo jullie commentaar geven. Let wel: er zijn zat mogelijkheden en ik raad iedereen af om zaken te doen door tjoekoes te geven. Je moet keihard zijn, dingen doen volgens de regels en ook op papier. Er is een ontwikkeling in su die wel motiveert om te investeren. Echter wordt niet te snel enthousiast . Veel ondernemers proberen snel rijk te worden en dan als het mis gaat geven ze su de schuld. Ik zelf zit in de bouw en het gaat voorlopig goed en ik mag niet klagen omdat ik van niemand afhankelijk ben, ik lever goed werk en volgens afspraak, de klant is tevreden als jij serieus bezig bent. Vooral op tijd aan het werk en schappelijk zijn met je prijzen. Mijn hulpjes verzorg ik goed en ze zijn blij als ze op tijd thuis zijn en zij daardoor ook op tijd aan het werk.ik ga in ieder geval hiermee verder. Ik hoop dat velen de moed niet opgeven. We moeten ook zelf nadenken dat als je eenmaal begint met tjoekoes e.d. dan ben je eraan gebonden. Een keer gaathet mis en goed ook


  Maak melding

 5. Oerdom volk???? Come on man. Saka kon gi yu bijdrage djaso ipv te zitten niksen daar in n land dat jij niet hebt helpen opbouwen!. Heb jij ooit wat voor je land gedaan??? Nou dan tan tiri en blijf maar profiteren. Wij die er zijn zullen ondanks de paarse partij heus wel Su erdoorheen helpen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.