zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArtiest King Koyeba blijft vast zitten

Artiest King Koyeba blijft vast zitten

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Dancehall artiest King Koyeba blijft voorlopig in de gevangenis. De rechter-commissaris heeft maandag het verzoek tot de voorlopige vrijlating afgewezen, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag. De rechter gaf bij de zitting aan dat ze ook naar de omstandigheden kijkt. Het is niet zo dat de man drugs voor eigen gebruik had, maar hij gebruikte een jongetje om drugs te verkopen met alle gevolgen van dien.

Lygia Palmburg die samen met Raoul Lobo de artiest juridisch bijstaat, deed het verzoek om Koyeba voorlopig in vrijheid te krijgen vanwege het feit dat hij voor ongeveer 600 gram drugs terecht staat en niet voor 6 kilogram zoals in de media werd vermeld. De officier van justitie in Suriname zei dat ze zal refereren aan het oordeel van de rechter. De rechter vroeg aan King Koyeba om uit te leggen wat er is gebeurd en hij gaf aan alles over te laten aan zijn advocaat.

Jermaine A, de tweede verdachte heeft verklaard dat hij marihuana van iemand had gekregen om te verkopen en King Koyeba heeft benaderd en de helft van een pak van 1000 gram verstrekt. Op de vorige zitting getuigde een neefje van king Koyeba dat hij af en toe drugs verkocht voor zijn oom. Hij verkocht die voor SRD 5 en droeg de opbrengsten over aan zijn oom.

opening
Fernandes Express
BODO Party

20 REACTIES
 1. Wat deze jonge man deed, mag niet volgens de wet ; dus hij wordt terecht veroordeeld ! Maar anderen voeren maandelijks wekelijks zo niet maandelijks, honderden kilo´s uit maar je hoort er niets van. Er is hier sprake van klasse justitie, kort samen gevat de kleine man is altijd de Lul !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Langer opsluiten zodat hij geen kinderen als djinipi’s gaat verwekken t.l.v de Srinaamse belastingbetalers !!! bij verschillende vrouwen !! Ook onderzoeke of hij ook jonge meisjes heeft verkracht zoals het trio bij De Sur.Kim Kardiashian.
  Min.J/P moet in dit soort zaken zeker ondersteund worden !!!


  Maak melding
 3. Bouterse had een paar jaar terug opgeroepen dat Surinamers meer kinderen moeten maken, dat zou de ontwikkeling ten goede komen.
  Hij zou de kb verhogen.

  King Koyeba heeft natuurlijk gedacht dat Bouterse de waarheid sprak over verhoging van de kb, dus heeft hij de oproep ook in praktijk gebracht.
  Toen hij erachter kwam dat de kb niet toereikend was voor het onderhouden van al die kinderen, heeft hij een manier bedacht om aan geld te komen.

  Hij is zwaar in de maling genomen. Maar hij is niet de enige die heilig gelooft in Bouterse.


  Maak melding
 4. Hij is en blijft een geliefd lid van de Nationale Drugs-Dieven-demonische Partij. Sinds het aantreden van deze duivelse partij olv van di-di-brie zijn vele oerdomme paarse debielen verworden misdadigers. Wo ka, hahahaha, alleen is mr I’ nasty In geen velden of wegen te bekennen. Het land wordt geregeerd door de baas der misdaad. Wo ka. Wahahaha


  Maak melding
 5. Wie sluit Malboro en Jonhny Walker op.Die hebben een vergunning om mensen te vernietigen.Dit is een kleine man
  what about die grote.Klopt geen bal van.By the way ben totaal niet paars.It is time to legalize it.


  Maak melding
 6. Als je in Suriname iets uitvreet dat niet door de beugel kan waardoor je voor de rechter moet verschijnen, dan zijn er twee mogelijkheden die afhangen van je machtspositie:
  1. Als kleine man wordt van een muskiet een olifant gemaakt en je wordt onmenselijk zwaar gestraft.
  2. Als invloedrijke machthebber wordt van een dinosaurus een bacterie gemaakt en je kan jezelf ongestoord zijne excellentie blijven noemen.


  Maak melding
 7. @ Franschepane

  Ja ze hanteren een verkeerd beleid daar Su, waarschijnlijk
  zijn ze bang voor de Uzi´es, kan me best voorstellen !

  sari tori.

  Jacko


  Maak melding
 8. Presentje voor Koyeba, een speciale kamer voor hem waar hij zich kan uitleven dagelijks met 1-van zijn vrouwen; naar hem toe vervoerd door zijn trawanten “tigri barba’ en Awaridomri de burgemeester van Dubai !! , die vonden dat hij onschuldig was !!!


  Maak melding
 9. Jiyani,
  Bouterse had een paar jaar terug opgeroepen dat Surinamers meer kinderen moeten maken, dat zou de ontwikkeling ten goede komen. Hij zou de kb verhogen. Hahahahah,,,

  Dat hij heel goed uitgekiend, Want hij had de volgende generatie hard nodig om op hem in de zadel te houden. Dus , zo gezegd , zo gedaan. They don´t now the past.

  Zo kon het ook. Creolen zijn nu in de meerderheid ‘

  Inmiddels is Suriname de 2e Zuid/Afrika geworden en alle andere bevolkingsgroepen vogelvrij verklaard..


  Maak melding
 10. Eigen Mening Democraten, jij lijkt Trump wel; jij verzint je eigen werkelijkheid en alternatieve feiten.
  1. Creolen zijn al lang niet meer de grootste bevolkingsgroep.
  2. Suriname is geen tweede Zuid Afrika, waar tijdens het apartheidsregime alleen blanken rechten hadden en andere bevolkingsgroepen niet.

  In Suriname krijgt iedereen (waardeloze) kinderbijslag en het hele volk lijdt onder de crisis in het land.


  Maak melding
 11. De rechter moet dan maar met een tip komen hoe iemand vandaag de dag in Suriname op fatsoenlijke wijze aan een inkomen moet komen. Niks functioneert daar, alleen de crime.


  Maak melding
 12. Franchepane,
  jij zit zeker met joint achter je pc onzin uit te kamen, back to reality , zoek het zelf effe uit als je nuchter ben, en let ook even op de meningen van anderen, Don´t fake you´r self .

  En zo niet , dan behoor je duidelijk bij die geboorte hip!

  want je klacht nu over de kinderbijslag. Fokpremie belooft maar niet uitbetaald. nu zitten ze met die uitschotten! hahahah


  Maak melding
 13. Franchepane@
  joe ede boro heftig, volgens mij heb jij ook meegedaan aan dat gefok! En nu achteraf heb je niks ontvangen. dus ben je nu gefrustreerd. . .


  Maak melding
 14. Er worden dagelijks mensen voor dealen veroordeeld, maar daar hoor je niks over. Maakt het het erger als een bekendere persoon dealt dan dat een onbekende persoon dealt? De rechter moet zich hierdoor niet laten leiden.


  Maak melding
 15. Dit zijn alleen maar mensen met haat gevoelens die bezig zijn met racunne gevoelens zelf homo,s met valse namen gaan reageren dus jullie zijn allemaal nep plaats dat je die kerel hoog houdt want hij heeft suriname hoog gehouden in het buiten land


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES