maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse minister keurt intrekking klacht SFB af

Surinaamse minister keurt intrekking klacht SFB af

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 9 jan – Het intrekken van de aanklacht tegen leden van de Nederlandse rapgroep SFB, valt niet in goede aarde bij minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie. Van Dijk-Silos keurt ‘resoluut’ af dat de aangifte tegen de verdachten is ingetrokken.

SFB of Strictly Family Business zou in december enkele optredens geven in Suriname. Maar drie leden werden kort na aankomst in Suriname gearresteerd. Er liep een oude aanklacht wegens seksueel misbruik van een minderjarige. Ook werd het trio verdacht van het verspreiden van een filmpje waarop de daad te zien is. Kort na de arrestatie zei Van Dijk-Silos blij te zijn, omdat het ernst is met het vervolgen van zulk misbruik.

Nu heeft de moeder van het toen vijftienjarig meisje de klacht ingetrokken. De ‘commotie’ zou te veel zijn en alleen maar oude wonden open rijten. Sommigen zinspelen op een mogelijke vrijlating van de drie na de intrekking. Maar het kan even goed anders. “Kindermisbruik is een ambtshalve delict”, zegt Van Dijk-Silos tegenover de Ware Tijd. Dus kan het OM altijd nog besluiten door te gaan met vervolgen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

34 REACTIES
 1. Vetklep wil door hier heelveel aandacht aan te geven onze terreur te lande verdoezelen. Dat er dagelijks geroofd en zelfs een politie agent in ruste vermoord wordt doet er niet toe. Dat jonge meisjes in de binnenland verkracht en als hoer gebruikt worden is toegestaan. Als jij de wereld wil veranderen begin dan bij je zelf.

  Tjee


  Maak melding
 2. Wat een land zeg. De wet overtreden en daarvoor niet vervolgd worden vind ik niet kunnen.
  Wat een OM hebben ze in Suriname. Kennelijk ook de nodige euro’s ontvangen hé.


  Maak melding
 3. Een onrechtmatige amnestiewet invoeren terwijl de rechter op het punt stond een vonnis uit te spreken, dat kan wel,hoeveel boter moet je nog meer op je hoofd hebben.


  Maak melding
 4. Ja dora, je hebt nu een punt om jezelf te prijzen dat je een goede minister bent. Wel sranang pori keba, maak je maar zorgen om de rovers en criminelen een hardere straf te geven. Want dit probleem over de minderjarigen ga je niet oplossen. Denk boi nanga Den meid , denk krassi no ka. De ouders moet je aanspreken over het gedrag van hun kroost!


  Maak melding
 5. Een minister moet zich niet mengen in lopende strafzaken !

  Dora is bezig met een AFLEIDINGSMANOEUVRES !

  Of komt ook hierbij ook een onrechtmatige AMNESTIEWET tevoorschijn ???????

  PS : DORA HERSTEL de door mede door u GESCHONDEN Rechtsstaat en BLIJF AF van de ONAFHANKELIJKE RECHTERLIJKE MACHT !

  Laat het Openbaar Ministerie op onafhankelijke wijze haar werk doen !

  Vervolging en berechting van ALLE wetsovertreders !


  Maak melding
 6. … behalve alles is er natuurlijk ook sprake van rancune, omdat de homohaters niet welkom waren in nederland.

  de moraal van het verhaal: houd je stints voor jezelf!


  Maak melding
 7. Mammie vanga “euro’s”
  Dochter wordt veel gevraagde “call-girl” Surinaamse Kim Kardiasan !! Pappie en Mammie varen er goed bij !!!


  Maak melding
 8. Met het intrekken van de klacht hebben moeder en dochter een duidelijk teken gegeven aan de verworden paarse maatschappij. Na wang monie korie deng sma disie, monie e tak bakka, bullshit e wakka. Hopelijk gaat de zaak door en krijgen deze criminelen geen amnestie van dikke tanta Dora.


  Maak melding
 9. Ze vind het erg dat de moeder ,haar aanklacht heeft ingetrokken , maar ze vindt het niet erg dat de zaak rond de decembermoorden moet stoppen, sinds haar aantreden heeft ze nooit gerept dat er onderzoek moet komen over het feit dat undercover Amerikaanse agenten in Suriname waren en beschikte over Surinaamse paspoorten.


  Maak melding
 10. Het ergste is dat zelfs heel jonge kinderen de film bekijken op hun mobieltje !

  Wordt het ook verplicht te bekijke voor scholieren bij de “biologie le” op school met Royalty’s aan de Sr.kim ardasian en Mammie en Pappie ????
  Min. Peneux en Min J/P; ingrijpen voor het te laat is !!!


  Maak melding
 11. -Silos:::ga niet op de stoel van de Rechter zitten en doe jou ding maar.
  Ik keur die situatie ook niet goed, maar heb jij het gedrag van dat meisje wel gevolgd???

  Als er gefilmd wordt en je niets over zegt terwijl je vrijwillige tekeer gaat met anderen dan vraag ik mijn ook af wie hier de schuldigen zijn!!!!

  ===Silos, maak je borst maar nat bij het korps, omdat de premies verhoogd zijn voor het volk om ziektekosten te betalen in een land waar men geen uitkering ontvangt.
  Stakingen en Bouterse van zijn stoel weghalen zal niet lang meer duren.


  Maak melding
 12. De minister heeft volledig gelijk.

  Ira
  Twee zaken
  1. zij is minderjarig en bovendien is zij gemakkelijk(er) te beïnvloeden.
  2. Daarnaast geeft het geen pas, om je seksuele daden te filmen en nog eens op het net te zetten. Nergens voor nodig, of is het de bedoeling om zo’n meisje bewust te beschadigen/vernederen?

  Hoe zal de moeder zich hieruit redden.
  Aangifte doen en daarna intrekken
  – beschadiging van deze jongens/mannen. Er staat haar misschien wel een zware claim te wachten
  – misleiding van justitie.


  Maak melding
 13. Mevrouw Van Dijk-Silo’s niet bemoeien met de rechterlijke macht deze is toch onafhankelijk? Dus ook de amnestie personen moeten voor de rechter verschijnen plus de zakkenvullers die de naschoolse opvang en carifesta gelden in eigen zak hebben gestoken. Oh sorry dit zijn partijgenoten van u. Het is en blijft een bananenrepubliek, helaas.


  Maak melding
 14. Deze jongens moeten zeker een straf uitzitten. Het hoeft dan niet zo zeer om de vrijwilligheid van die brutale jonge meid, maar dit is een belediging voor de Surinaamse vrouw, want deze jongens van Nederlandse buitenlandse afkomst schilderen op deze manier de Surinaamse vrouw als makkelijk te krijgen en als hoer te betitelen. Dat meisje zou opgenomen moeten worden in rijpe jeugd.


  Maak melding
 15. Ze moeten die jongens aanpakken vooral de rapper priceless de man is volwassen kerel richting de 30 met een kleine dochter en een vrouwtje in nederland denhaag. ik zou me afvragen hoe hij het zou vinden als iemand zijn dochtertje van voor en achter zou bevredigen terwijl zij het sletje speelt. en het feit dat je jonge meid neukt in suriname terwijl je een vrouw in nederland hebt ? rare redenering heb je dan als volwassen man genaamd priceless

  Zou hij zeker niet leuk vinden een man van bijna de 30 priceless en jongeman van mid 20 frenna die met volle bewust zijn en verstand dit konden vermijden en het meisje zelfs aangeven dat haar praktijken verkeert zijn hebben hier volledig profijt van gemaakt door een kleine meid van 15 in alle gaten te vullen dat net zou goed je kleine nicht of zusje zou kunnen zijn. En dan lekker leuk en stoer doen online dat je Suriname gaat om te feesten en optreden en dan verwachten dat iedereen alles vergeet ? WAT EEN IDIOTEN ZIJN HET.

  gewoon af straffen ze hebben een strafbare feit gepleegd wat niet kan binnen de Surinaamse wetgeving, de feiten zijn er waar wachten ze nog op. Er zijn ergere dingen die zich afspelen in Suriname en die zaken moet ook afgehandeld worden efficiëntie is belangrijk maar effectiviteit is van essentieel belang.


  Maak melding
 16. NOGMAALS : Een minister heeft NIETS te vertellen over deze strafzaak, de zaak is IN BEHANDELING BIJ OM en bij de RECHTERS !

  Mw S heeft eerder blijk gegeven niet veel te weten over strafrechtprocedures ! Daarom heeft zij, in de ROOFZAAK-MERIBA , op onprofessionele wijze, ONNODIG, POLITIE-GEGEVENS GEOPENBAARD, die geheim hadden behoren te blijven !

  De kundige minister moet weten wanneer zij in de pers treedt en wanneer zij liever kan ZWIJGEN !


  Maak melding
 17. ze moeten die jongens aanpakken vooral de rapper priceless de man is volwassen kerel richting de 30 met een kleine dochter en een vrouwtje in nederland denhaag. ik zou me afvragen hoe hij het zou vinden als iemand zijn dochtertje van voor en achter zou bevredigen terwijl zij het sletje speelt. en het feit dat je jonge meid neukt in suriname terwijl je een vrouw in nederland hebt ? rare redenering heb je dan als volwassen man genaamd priceless

  Zou hij zeker niet leuk vinden een man van bijna de 30 priceless en jongeman van mid 20 frenna die met volle bewust zijn en verstand dit konden vermijden en het meisje zelfs aangeven dat haar praktijken verkeert zijn hebben hier volledig profijt van gemaakt door een kleine meid van 15 in alle gaten te vullen dat net zou goed je kleine nicht of zusje zou kunnen zijn. En dan lekker leuk en stoer doen online dat je Suriname gaat om te feesten en optreden en dan verwachten dat iedereen alles vergeet ? WAT EEN IDIOTEN ZIJN HET.

  gewoon af straffen ze hebben een strafbare feit gepleegd wat niet kan binnen de Surinaamse wetgeving, de feiten zijn er waar wachten ze nog op. Er zijn ergere dingen die zich afspelen in Suriname en die zaken moet ook afgehandeld worden efficiëntie is belangrijk maar effectiviteit is van essentieel belang.


  Maak melding
 18. Is raar dat een minister van JusPol niet weet hoe de wet werkt. Als ze de wet onvolmaakt vindt, kan ze het aanpassen. Ze heeft toch de meerderheid in DNA.


  Maak melding
 19. RobG
  Eerst goed lezen dan wordt je geen ezel. Ik heb niets aangegeven over Silos maar wel de OM op de korrel genomen.
  Dus eerst goed lezen dan wordt je geen ezel.
  Dit is de 2e keer vandaag dat ik je tot de orde roep een 3e keer dan ben je erger dan een ezel want die stoot zich niet 3 keer aan dezelfde steen.
  Boi hoe dom kom je over door niet eens goed en begrijpend te kunnen lezen en dan een domme reactie geven?


  Maak melding
 20. Als je de foto boven zie ,zal van dijk silos wel een interessant verhaal hebben ,ze zitten allemaal met een koptelefoon op naar muziek te luisteren ,kleinwasjes grote wasjes???????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES