dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePedobende besmette slachtoffers moedwillig met hiv

Pedobende besmette slachtoffers moedwillig met hiv

-

Does Travel - naar Suriname

De 62-jarige Nederlandse leraar Robert F., die onlangs door de politie in Suriname werd opgepakt, wordt ervan verdacht dat hij in Suriname in een pedofielenbende zat waarvan de leden hun slachtoffers moedwillig met hiv besmetten. Dat meldt De Telegraaf.

Robert F. zit vast in Suriname, zo bevestigen autoriteiten in het land. Hij woont volgens de krant sinds drie jaar in Suriname en is de zevende verdachte van de pedogroep die de Surinaamse politie heeft opgepakt.

Justitie in Paramaribo vermoedt dat slachtoffers moedwillig zijn besmet met hiv en dat ze de opdracht kregen het virus verder te verspreiden. De daders bedreigden jongens als die naar de politie zouden gaan.(Bron: De Telegraaf)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. Het is zielig voor woorden ; mensen bewust besmetten met Hiv, dat is toch abnormaal !
  In mijn optie is er hiervoor maar 1 straf ; in de gevangenis stoppen totdat zij wegrotten, stelletje imbecielen zijn het.

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding
 2. Pedofilie en sodomische handelingen is een kronkel in het psyche van de geesteszieke patiënt/daders die hun daden verspreiden via armehulpeloze slachtoffers/daders met hiv besmetten……die ook hun traumas botvieren op andere slachtoffers en weer vermenigvuldigen, wereldwijd als een olievlek……a race to the bottom strategie van de vijand van de SCHEPPER om de Schepping onrein te maken en te vernietigen ,Shalom .


  Maak melding
 3. @ dames, weet niet of je in Suriname woont, maar elke dag wanneer je hier de krant leest,kom je wel een geval tegen van kindermisbruik.in elk land kom je dit fenomeen tegen, niet alleen specifiek in Holland.


  Maak melding
 4. Het is te triest voor woorden. Inderdaad laten wegrotten in de gevangenis. Nog wel een leraar. Je zult ervanuit gaan dat daar een stel goed werkende grijze massa zult zijn, maar nee hoor.


  Maak melding
 5. vergeet de suri vrouw niet,, die lust graag een blanke lul tussen in..

  het krioelt van de blanken momenteel in suri en er kome nog veel meer. dagelijks.


  Maak melding
 6. @ marcel

  No spang ; verandering van spijs doet eten !
  Zolang ze het maar veilig doen is het geen probleem.
  Yu sabi tok, Hiv nanga aids brada.

  @ Manu

  helemaal goed verwoord.

  @ Sylvana

  Iemand´s geaardheid heeft niks te maken met zijn / haar opleiding.

  @ Dames

  Yu sabbi sang yu é takkie ?
  Zie reactie van Manu !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 7. Ik beschouw dit als poging tot moord en dat moet navenant bestraft worden! Overigens ligt de focus nu op die Nederlandse leraar, maar zijn die overige leden van deze verderfelijke bende ook Nederlanders?


  Maak melding
 8. HIV verspreiden is crimineel. Je moet gestraft worden met lange gevangenis straffen. Liefs apart van de andere gevangenen. Waarschijnlijk gaan ze dan hun bloed op de deuren smeren en daarmee proberen te gevangenis staffers te besmetten. Soms denk ik de doodstraf voor deze beesten.


  Maak melding
 9. Het waren de Belgen die in Zaire apen hadden besmet met HIV. Vervolgens hebben de lokale bewoners die apen gegeten en zijn ze met die virus besmet geraakt.
  Door seks-tourisme (Europese vrouwen die Afrikaanse mannen bezoeken voor seks) kwam deze virus in Europa en de VS terecht. Pas toen blanken begonnen te sterven, ging men op zoek naar medicijnen.
  Robert Mugabe en anderen beweren dat als je als HIV-besmette man seks hebt met een maagd, dat je van HIV geneest.
  Wie weet, probeerde deze man te genezen van HIV door seks te hebben met een maagdelijke jongen.
  Het blijft een vies spelletje, dat begonnen is met de Belgen.


  Maak melding
 10. @ Dames: Mag ik weten over welke politiek partij u het heeft? Mij onbekend. U kletst maar wat om Nederland zwart te maken?

  @ Kale bas: U kletst onzin om Europeanen zwart te maken. Chimpansees Kunnen aids hebben zonder daar dood aan te gaan. De lokale bevolking is besmet geraakt door contact met de apen. Westerlingen zijn vervolgens door de lokale bevolking besmet geraakt. Van het eten van apen krijg je geen aids.

  @ Marcel: In Europa komen steeds meer Afrikanen, dagelijks zie je er meer, het krioelt er van.

  Misbruik van minderjarigen komt veel voor bij culturen waar veel waarde wordt gehecht aan de maagdelijkheid van de vrouw voor het huwelijk. Jonge jongens lijken het meest op vrouwen, dus als je niet aan vrouwen kunt komen neem je die maar. Een poentje met een handvat noemen ze dat.


  Maak melding
 11. Lieg niet hoor. Die pedopartij is al lang opgeheven en heeft bovendien nooit aan een verkiezing meegedaan omdat ze niet voldoende handtekeningen wisten te verzamelen voor een inschrijving. Dus klets niet zomaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES