Kerst en OwruYari toer Sabakoe groot succes

3

De Kerst en OwruYari Suriname Toer 2016 van de populaire kasekogroep Sabakoe uit Nederland, is een groot succes geworden. “Al de optredens, in totaal 20 waren geslaagd. Ons welkomstfeest bijvoorbeeld, dat op 26 december op de Pier van Hotel Torarica plaatsvond, trok 1.500 mensen”, benadrukt voorzanger Steven Maayen(FOTO).

Het nummer ‘Taki nanga mi’ (da me libi nanga yu), dat Sabakoe speciaal voor de toer heeft uitgebracht, is goed aangeslagen bij het publiek. Dat was ook te merken bij de verschillende optredens. De mensen gingen uit hun dak wanneer het lied werd gespeeld. “We maken niet zomaar een song. Er wordt op het gebied van arrangement en tekst heel goed over nagedacht. Wat mij ook opvalt is dat ik de ene song na de andere overtref. Het begon met Postbode. Vorig jaar was het Kaaiman en dit jaar Taki Nangi mi. Nu al denk ik naar de volgende hit”, aldusMaayen.

De Kerst en OwruYari Toer 2016 wordt op zaterdag 14 januari afgesloten met een feest in het Voorwaarts Stadion achter de Anthony Nesty Sporthal. Naast Sabakoe zullen de kawinasensatie van 2016 ‘Siri Fu Helena’ en Dj Blanki uit Nederland optreden. Bandleider tevens trompettist Alfons Heye kon wegens gezondheidsreden dit jaar de toer niet meemaken.

Bekijk ook:


3 REACTIES

 1. de vraag is, waarom stapt aswin panday v. p niet op.., als de situatie zo erbarmelijk is in het land..

  hij is toch ook mede verantwoordelijk van deze ellende..

  lijdt zijn familie niet in de huidige omstandigheden..

  is hij horende doof, wetende dom, ziende blind in het land..

  natuurlijk hij zit momenteel in India met een gratis ticket en verblijf, dus het zal hem een biet wezen wat er in het land gebeurt..

  dus mede profiteur van de ellende van het domme volk..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.