Speciale TUIfly brochure voor bestemming Suriname

21

Direct na de bekendmaking vorige week, dat TUIfly vanaf dit jaar ook naar Suriname vliegt met haar Dreamliner, wordt Suriname overal meegenomen in de marketing van het bedrijf. Dat is te zien op TV, advertenties op internet en een nieuwe uitgebreide Suriname brochure van TUI. Deze laatste is voorzien van veel interessante informatie en prachtige foto’s en gratis af te halen bij Nederlandse reisbureaus, maar ook online te bekijken via https://goo.gl/RuYd1E.

Ook de vliegtijden van de Boeing 787-8 Dreamliner zijn bekend. De vlucht vertrekt vanaf 3 juli iedere maandag om 14.00, met aankomst in Paramaribo om 19.25. De terugvlucht vindt plaats om 20.45, en keert terug op Schiphol om 11.00 de volgende ochtend.

De aankondiging had overigens direct effect op de concurrentie. Nauwelijks een week na aankondiging van de komst van TUIfly op de route Amsterdam naar Paramaribo, staat er op de website van KLM een bijzonder actietarief: retourticket Paramaribo voor 495 euro.

Bekijk ook:

21 REACTIES

 1. Het toerisme is goed voor de economie van het land.Mensen die zich slim zullen opstellen gaan een graantje meepikken van de ontstane bedrijvigheid.


  Maak melding

 2. Gaan ze de toeristen ook waarschuwen voor straatrovers? Mijn schoonfamilie heeft me aangeraden om niet meer alleen naar de supermarkt te wandelen als ik volgende maand in SU ben. Het schijnt regelmatig voor te komen dat men de klanten in de gaten houd, om later bij hun woning toe te slaan.


  Maak melding

 3. @@ Hansje!! helemaal gelijk!! Ik loop nu met een verborgen honkbalknuppel in SU!! En mocht zover komen, dan verbrijzel ik als eerste de elleboog van de dieven!!! en daarna de politie waarschuwen!1 Ik maak ze voor levenslang mank!!

  Paar dagen geleden heeft een van mijn dierbaren van 76 jaar oud dat zelfde lot gehad!!! en het was een Djuka op de scooter!!! alleen niet wetende of het een Haïtiaanse Djuka was!! 5 politie’s zijn er achterheen gegaan!! het was aan de Tourtonnelaan op straat bij Tulip supermarkt!!


  Maak melding

 4. Tuii laat er geen gras over groeien. Dat heet snel reageren. TUI gaat de SLM van de markt afblazen en ze hebben dat niet eens in de gaten….

  Iedereen gaat kiezen voor de supercomfortabele Dreamliner.


  Maak melding

 5. Dat programma met Glenn Helder over gevaarlijke wegen in Suriname zal wel averechts werken. Het hele programma ademde een sfeer uit van een erg onderontwikkelde land met overal verval.
  Ik denk niet dat touristen dat nou aantrekkelijk gaan vinden.
  Bovendien zag je dat de auto van Glenn speciaal gevolgd werd door andere begeleidende auto’s (met camera’s) en dat er vanuit een drone gefilmd was. Dus Glenne en die Brandstichter zaten lekker safe. De gewone tourist zal deze ‘begeleiding’ natuurlijk niet hebben.
  TUI zal echt een heel goede folder moeten samenstellen en vnl moeten mikken op mensen die niets van en over Suriname weten.


  Maak melding

 6. Als hiermee eindelijk de concurrentie strijd losbarst dan is het goed….. Want KLM zal moeten volgen…. De reiziger zal eindelijk de winnaar zijn!


  Maak melding

 7. KLM-Air France kan nog altijd via Frans Guyana op Suriname vliegen. Schiphol – Parijs – Frans Guyana (dus Suriname) – VS kan een mooie route worden.


  Maak melding

 8. Dat Bouterse van Brokobaka geen Fantasy Island maakt! Elke dag prijsschieten op levende mensen die in het bos worden losgelaten en voor hun leven moeten vluchten, achtervolgd door bewapende blanke toeristen.
  Er schijnt wereldwijd vraag te zijn naar zulks vertier, vooral door hele rijke mensen, die verder niks nuttigs meer te doen hebben in hun leven.


  Maak melding

 9. Mark my words de verwende TUI gaat Suriname niet pruimen. Suriname gaat zich niet kunnen meten met Spanje, Turkije, Portugal, Dominicaanse Republieken, Mexico enz.enz… Suriname heeft op toerisme een mega achterstand.
  Infrastructuur ligt er belabberd bij. Slechte
  OV, matige horeca inclusief onbeschoft personeel, weinig bezienswaardigheden, wifi netwerk ontbreekt, veel criminaliteit, matige hotels en nog veel meer om op te noemen. De blanke toerist fantaseert over het mooie Suriname en de warme bevolking.

  Volgend jaar stopt TUI hiermee. Daar hoef je geen paragnost voor te zijn. Ja er liggen kansen maar met de huidige regering zie ik het somber in.


  Maak melding

 10. Stelletje grappenmakers, elk jaar wordt er op sommige dagen in het jaar ‘ gestunt’ met vluchten van rond de vijfhonderd euro, ook door de KLM.
  TUI vertrek 3 juli en terug op 24 juli kost € 784
  KLM vertrek 3 juli en terug op 24 juli kost € 735
  KLM is inclusief hand- en ruimbagage, eten, drankjes, snacks etc.
  Bij TUI komt er nog eens 20 euro ruimbagage bij, extra drankjes etc. mag je ook bijbetalen en wil je een filmpje kijken moet je ook bijbetalen!
  Wie neemt nou wie in de maling!


  Maak melding

 11. Grote grap is als je kijkt bij SLM vertrek 2 of 5 juli en terug op 23 of 26 juli dan betaal je € 996,- 😳😳
  Dit is niet concurreren, maar jezelf uit de markt prijzen!


  Maak melding

 12. Ben benieuwd hoe de hotels en touroperators reageren op de vloed toeristen. Gaan ze hun prijzen zoals Tui en KLM voor het seizoen ook verlagen?


  Maak melding

 13. In de winkels wordt je zo aangesproken in Suriname:
  ” Sa joe wanie ; mie no sabie; a no dee “!!
  En men laat je links liggen.
  Vroeger in de Libanese en Mulatten winkels werd je tenminste normaal te woord gestaan !!


  Maak melding

 14. S. Kopaat@
  Getuigt van goede wikkeling ,zielig hoor ,ik weet niet wat jou dwars zit ,maar wat een beschuldiging van blakkamangs je bent wel erg gefrustreerd


  Maak melding

 15. heb net gekeken naar Kras (is TUI) reizen naar Mexico.
  Qll in 2 weken in 5 sterren met 8 restaurants waar je ala carte kunt eten maar er is ook lopend buffet.
  Prijs € 2.519 inclusief vlucht en reisgids. Ben benieuwd wat TUI zal vragen voor 2 weken Royal Torarica (max. 4 sterren) waar de prijs van 1 overnachting circa 175 euro kost. Zonder lunch en diner.
  Heb er 7 nachten vertoeft en de prijs van een diner was 58 US$ p.p en een ontbijt 17,50 US$ en een lunch 27,50 US$.
  Dat zijn me nogeens prijzen.
  Moet wel zeggen dat het ontbijt meer was dan alleen maar kaas en eieren. Er was pom, gepluisde kip, pastei. bakkeljauw en vis.


  Maak melding

 16. Heb het aanbod van Su bekeken op de site van TUI reizen,
  ze hebben veel pakketten met bijna alle hotels in Su…..wat opvalt zijn de dure hotelprijzen……..veel duurder dan andere landen……!!


  Maak melding

 17. @Haco,

  Sinds wanneer zijn blanke toeristen met een geweer blakamangs?
  De Brokobakabewoner weet toch wat het is mensen die vluchten neer te schieten?


  Maak melding

 18. suriname zijn niet normale mensen
  surinamse mensen zijn echt burtraal
  als je suriname gaat, zo lang je daar ben moet je aande familie
  verzrogen en als die mensen in nederland kom dan moetje weer alles doen,maar hun doet niks voor jouw.
  en ze kunnen jou met zijn grote mond jou kopen


  Maak melding

 19. Ha ha. En ik stel me voor dat zeuren ook extra kost. Ik wil een all in prijs voor bagage film etc en zeuren. Dus zou ik KLM kiezen en dan naar een ander goedkoop land gaan met de Dreamliner. Sorry Paramaribo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.