Suriname pakt Nederlandse pedoseksueel op

39
politie in Suriname

De Surinaamse politie heeft de 62-jarige Nederlander R.F. opgepakt op verdenking van pedoseksuele handelingen. Het is volgens de politie een docent die al jaren in Suriname woont meldt de NOS. De man werd dinsdag opgepakt. Hij zou deel uitmaken van een bende pedoseksuelen waarvan vorige maand al zes leden gearresteerd werden, schrijft de omroep.

Zij zouden minderjarige jongens via Facebook hebben verleid en daarna hebben gedwongen tot seksuele handelingen en prostitutie. Ook zouden ze de jongens hebben gebruikt om het hiv-virus te verspreiden. Een van de jongens wist te ontsnappen en meldde zich samen met zijn moeder bij de politie om aangifte te doen.

De zes verdachten moeten volgens dagblad De Ware Tijd deze maand voor de rechter verschijnen. De politie heeft niet gezegd in welk vak de Nederlander les gaf en wat zijn rol in de bende was.(Bron: NOS)

Bekijk ook:


39 REACTIES

 1. Complimenten politie. Hou die vieze man maar lang op Rechterlijke macht zware straffen voor dit soort figuren. De kinderen hebben een levenslange straf en hebben nu geen kindertijd.


  Maak melding

 2. Geen vervroegd uit het gevang laten gaan. Ze vertonen goed gedrag in de gevangenis en als ze uit zijn dan jagen ze weer op kinderen. Als hij Nederlander is na vonnis en straf uitzetten uit het land. De suries moeten verbod hebben om binnen school omgeving en kinderen activiteiten centra te begeven en moet worden gemonitord.


  Maak melding

 3. In de 50=tiger jaren was ook een hollansdse frater op de St.Paulusschool die leerlingen tussen zijn benen “klemde” afkomstig uit het internaat aan de Gemenelandsweg; Bouta was later pupil in dit internaat maar was in de tijd van de frater nog niet in het internaat; hij begeleide in een (Chevrolet-bus) iedere morgen t leerlngen naar school !

  Oud “Paulisten” weten het nog; maar “zand erover” !!


  Maak melding

 4. Ze moeten alle pedo´s chemisch castreren ;
  Datis is optie 1;

  Optie 2

  Een stuk van zijn penis afsnijden, te beginnen bij de eikel.
  ongeveer een centimeter. Als deze is geheeld weer beginnen ( herhalen ) totdat er niets overblijft.

  Optie 3

  Tijdens deze periode door wel in de gevangenis stoppen
  tussen de G.o. G. o. mannen die geil zijn !

  Optie 4

  Na langdurig in de bajes te hebben gezeten in een werkkamp stoppen, tot ba fédie hun verlost van zijn k@
  probleem.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. De moeder van het meisje dat in Suriname seks had met leden van de populaire Haagse groep Strictly Family Business (SFB), heeft de politieaangifte tegen de bandleden ingetrokken.

  Goh zal wel weer te maken hebben met geld. Moeder zeker omgekocht met eurotjes dus is de aanklacht ingetrokken.
  Los van het intrekken moet er m.i. toch vervolgt worden want het is een kind van 15 jaar die seksueel gebruikt is door 3 mannen.
  Dus hoop ik dat het intrekken geen gevolgen heeft voor het vervolgen van deze krasse bandleden.
  Ik zie geen Chinees noch Javaan noch Hindoestaan nog Indiaan noch Jood noch Libanees op de foto staan? Is dit een signaal???????????


  Maak melding

 6. Bon-Korosrananmang
  In de 50=tiger jaren was ook een hollansdse frater op de St.Paulusschool die leerlingen tussen zijn benen “klemde” afkomstig uit het internaat aan de Gemenelandsweg

  Als oud Paulist, jaren 60, was het er eigenlijk maar 1 die ik kende zijn bijnaam was “Doisri”en hij had heel vaa zijn zonnebril op. Gaf les op de A richting vanaf klas 3.


  Maak melding

 7. Keer op keer komen blanken mannen onze kinderen lastiggevallen. Meteen een kogel geven. Blanke mannen die alleen op vakantie komen moeten tevens extra gescreend worden.


  Maak melding

 8. JZwartmans
  in twee helften afsnijden maar te beginnen aan het achterste deel.
  Precies zoals de kleindochter aan oma vertelde wat er zich afspeelde tijdens de eerste huwelijksdag.

  Oma hij was groot en beloofde eerst de helft erin te stoppen. Hij bleek een leugenaar te zijn want 100% ging erin en a bing hati om.
  Oma confronteerde a jonkoemang hiermee en deze vertelde aan oma “oma mi no jokoe, sang mi doe disie: mi biging nanga a baka helft dus da mi no e jokoe toch”


  Maak melding

 9. NuBian Q

  In deze wereld zitten binnen de hoogste top van de wereld alleen maar pedofielen het begint aan de top en gaat zo door naar beneden…..deze daden waren in het verleden niet bekend in de Afrikaanse samenleving tijdens de slavernij moesten vaders in het bij zijn van vrouw hun eigen dochters en zonen verkrachten deden ze dat niet werden ze afgeranseld….zwarte mannen werden verkracht om zo hun trost als man weg te nemen en ze te vernederen… pedofiele is geen ziekte het wordt een ziekte genoemd om het maar als rechtvaardig te zien ze kunnen niet helpen dit is een (Ziekte)die vaker bij blanken voorkomt …….als je ziek ben ga je hulp zoeken deze gasten weten niet eens wie ze zijn wat ze zijn en waar ze vandaan komen Neantherlaler zijn het leefden in grotten aten elkaar op hadden seks met elkaar vader moeder met hun eigen kinderen.. dus dit gedrag is niet vreemd.
  nu aan ons de taak om op school meer informatie te geven aan kinderen om ze te beschermen tegen deze viespeuken en ouders moeten hun vooral thuis doorgeven wat mij betreft op tv radio en internet.. deze gasten geven zelf geld aan moeders om zich aan een zoon of dochter onder 5 jaar te vergrijpen Nu gaat het niet alleen maar om een docent maar ook de vele toeristen die vele arme landen bezoeken om daar hun pedo daden vrij te botvieren mensen word wakker ………


  Maak melding

 10. Het wordt ook tijd dat Nederland de surinaamse pedofielen daar oppakt want deze heilige boontjes komen op vakantie hier en keren terug naar Nederland om dan weer in monsters te veranderen.Ze hebben alvast een surinaamse pedofiel kruidendokter in de gevangenis gestopt.


  Maak melding

 11. En wie moet dan de surinaamse pedofielen arresteren?
  In Suriname hebben de pedofielen vrijspel.ze hebben meer dan 9 vrouwen en geen onderzoek of er minderjarigen ertussen zitten.Criminelen in Suriname genieten van de sympathie van de surinaamse politie.


  Maak melding

 12. Deze smerige mannetjes zijn in veel landen, castratie zou de oplossing zijn . Niet helemaal afhakken natuurlijk ze moeten net een stompie overhouden om net te kunnen plassen en verder niks mee. Effectief preventie zouikzeggen.


  Maak melding

 13. @ Ray ook die surinaamse pedos gaan niet vrij uit de meeste zijn zelf ook misbruikt 300 jaar geleden werden onze voorouders verkracht onze kinderen jongens en meisjes babies denk je dat die witte man zich zou vergrijpen aan de grote stevige zwarte man daar waren ze bang voor dus was het voor hun makkelijk om die kinderen te vernietigen .
  maar Ray ik gaf meer aan waar dit gedrag vandaan komt. de eerste beginselen dit is allemaal te onderzoeken daar is veel history en beeld materiaal over.
  Zelf heb ik veel documentatie daarover
  @ Henk Molenaar het verschil van kindermisbruik en Bouterse zullen we dit vergelijken de 5 jaar die joden hebben geleden en de 300 jaar slavernij a.o. moorden ,verkrachting, ophangingen, mishandeling…….berovingen kortom de blanke ras heeft bloed van zovele eeuwen aan zijn klauwen wil je dat vergelijken met dec moorden…. ik kan heel veel verzwegen documentatie hier posten dat sommige blanken die hun hart op de juisten (plek) hebben zich dood schamen om hun bloeddorstige, geldzuchtige en hebzuchtige geaardheid……tot op heden…they dont love you black people they only steal and take even your diginity……


  Maak melding

 14. Hallo Henk Molenaar 2016 volgens mij zit er een groot stuk los in je hersenpan. Jij vindt dus dat deze viezerik(en) gewoon vrij moeten worden gelaten? Ik heb nu het vermoeden dat jij je ook bezig houdt met deze smerige zaken dus ophangen aan je ballen en zo dat je voeten net de grond niet kunnen raken. Je hebt voor mij afgedaan.


  Maak melding

 15. Maar is dese man een heeterooseksweele peedofile of een hoomooseksweele peedofile? Of een transseksweele? Of misgien hei is bieseksweel. Is nie duidelik.


  Maak melding

 16. Typisch, dat steeds dezelfde posters, OOK BIJ DIT ONDERWERP, WEDEROM komen met RACISTISCH GEBABBEL !

  PEDOFILIE komt bij ALLE RASSEN en VOLKEN voor !

  Kinderen moeten overal en ten allen tijde hiervoor worden behoed !

  RACISME prediken draagt niet bij aan de bescherming van ALLE KINDEREN, tegen de “ZIEKE” pedofielen !

  PS : Een deel van de Srananmans, heeft helaas, VAAK de neiging, SOCIALE PROBLEMEN in het Land, te ONTKENNEN !

  Als gevolg daarvan wordt ook niet aan een OPLOSSING gewerkt !


  Maak melding

 17. Volgens mij ben he ook niet wijs met deze gezegdes.
  Je ben dus pedofiel en ook nog een racist.
  Jammer dat je een slechte jeugd heb gehad
  En trouwens je moet geen appels met peren vergelijken


  Maak melding

 18. Parbo@
  Heb je je uitkering nog niet gehad ,je bent zo gefrustreerd, toen je vader klaar kwam produceerde hij miljoen zaadjes ,dat nou net dat ene zaadje waar jij juist ontsproten bent ,tot wasdom moestkomen, dat is zo jammer , je maakt het niets makkelijker voor jou ras


  Maak melding

 19. Pedofilie en sodomische handelingen zijn een geestelijke kronkelziekte, in de DNA psyche van de patiënt,daders die het verder vermenigvuldigen via slachtoffers /daders overbrenging naar andere slachtoffers/daders in de hele Wereld als een massaepidemie…..oorsprong van de hedendaagse sodomische handelingen is verspreid in de jaren 60,door de Sexuelerevolutie,en het toerisme in de Westerse Wereld door pornografische boeken, video’s en andere propaganda middelen te exporteren ……en thans verpreid door sociale media voor gewenning om de harten en gedachtens van de mensen in de Derde Wereld onrein te maken en te beïnvloeden , Shalom .


  Maak melding

 20. De dader moet een gat in zijn paspoort krijgen en dan de gevangenis in.en de Nederlandse ambassade moet schadevergoeding betalen aan de slachtoffer,en aan de overheid van suriname de kosten van vast zitten in de gevangenis,


  Maak melding

 21. Sluit je ogen maar voor de pedo-problematiek in Sranan,

  en blijf JUICHEN over WITTE PEDO’s !

  Sranansma DOEN DAT NIET, TOCHHHHH !!

  PS : MORO BIGI BURIKI NO DE !!!!!


  Maak melding

 22. Waar hebben sommigen van jullie het over…Pedofielie activiteiten of zich vergrijpen aan jonge kinderen te koppelen aan de “witte”man?In Nederland lees je over dit soort misstanden in het nieuws,in Suriname kijkt men deze weg.Ze hebben niet de capaciteit en ook niet de middelen.. (ik bedoel niet om ze een ander mens te maken)maar om de problematiek aan te pakken.Wat ik zeggen wil is dat pedofilie ook in Suriname aanwezig is.Wordt je zo geboren of laat je je meeslepen door de tijdgeest?Vergelijk het met een geestelijk zwak kind …in Nederland komen ze in beeld in Suriname werden ze jaren weggestopt.Als de ouders naar het werk gingen opgesloten denk aan demente ouder (s) omdat de middelen niet beschikbaar zijn of niet bereikbaar.Houd op met dit gedoe dat nergens op slaat.Surinamers kijken graag de andere kant op …ook als het om misstanden in het land gaat..aard van het beestje?


  Maak melding

 23. @NubianQ:je hebt het over de kern van het probleem waar het vandaan komt, de kern van ieder probleem zit in de oorsprong, geschiedenis….. ook als men een geestesziekte heeft en naar een psycholoog gaat, wil die weten of het in het voorgeslacht voorkomt, om een goed diagnose, oplossing te hebben……anders doet men aan symptoom bestrijding zonder de achtergrond te betrekken van het probleem, en dat is water naar zee dragen……De Realiteit van het heden is het resultaat uit het verleden, en geeft onzekerheid en angst in de toekomst, voor de degene die het verleden hebben genegeerd en vergeten , Shalom .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.