‘Kansen genoeg om Suriname op spoor te zetten’

16

PARAMARIBO, 1 jan – Er zijn voldoende mogelijkheden om Suriname weer op het juiste spoor te zetten van ontwikkeling, groei en vooruitgang. Dit stelt de politieke partij DA’91. 2016 was voor de meeste Surinamers een buitengewoon beroerd jaar. En van 2017 wordt voorspeld dat het nog beroerder wordt. DA’91 blijft positief.

Surinamers worden dan ook opgeroepen de hoop niet te laten varen. “Ook in het nieuwe jaar zal ons geduld op de proef worden gesteld en zal onze kritische en nimmer aflatende inzet vereist zijn voor goed bestuur en voorspoed voor de totale samenleving”, stelt Surinames enige vrouwelijke partijvoorzitter Angelique del Castilho. Goed bestuur is hoe dan ook cruciaal.

Het is onder meer van belang bij het aantrekken van investeringen. “Wij zullen u blijven oproepen de hoop niet te laten varen in 2017 en daarna. Wij zijn overtuigd dat wanneer wij samen ons blijven inzetten om integer en sterk leiderschap voor Suriname te plaatsen, wij erin zullen slagen een welvarend en verenigd land tot stand te brengen met toekomstperspectief voor alle komende generaties.”

Bekijk ook:


16 REACTIES

 1. De hoop niet te laten varen en daarna…Als de politieke partij DA91 niets voor de Surinamers kan betekenen dan enkel zeggen de hoop te houden en rustig te blijven.Wat zijn ze dan waard? Nu moet je wijzen wat je waard ben en je uitspreken tegen onrecht en aktie ondernemen.En niet wachten tot de verkiezingen om de bevolking een mooi verkiezingsprogramma op papier te geven in ruil voor hun stem.


  Maak melding

 2. De NDP heeft geen moeite met zulke praat van een ietsie bietsie kleine politieke partij. Je moet met politieke innovaties komen om een regiem change te bewerkstelligen.Zonder veranderingen in beleid gaan nog dieper de grond in.


  Maak melding

 3. Het aantrekken van investeringen door wrlke regering dan ook, dat begrijpt zelfs iemand met alleen een 3rd grade education, zal alleen de belangen dienen van de veelal buitenlandse investeetder. We must kearn to create a nstion for ourselves, to be productive. We kunnen geen natie besturen, hoe graag we dit ook willen en vanaf de kansel roepen, zolang we niet in staat zijn eenvoufigevdingen als een paperclip te produceren. We as a nation under God are 100 pricent consumers en zijn dasrom overgelebetd, reeds 500 jaar lang aan de Brave Europese zondagse kooplui met hun Farizeersgezicht.We owe and control nothing.


  Maak melding

 4. Het aantrekken van investeringen door welke regering dan ook, dat begrijpt zelfs iemand met alleen een 3rd grade education, zal alleen de belangen dienen van de veelal buitenlandse investeetder. We must kearn to create a nstion for ourselves, to be productive. We kunnen geen natie besturen, hoe graag we dit ook willen en vanaf de kansel roepen, zolang we niet in staat zijn eenvoufigevdingen als een paperclip te produceren. We as a nation under God are 100 pricent consumers en zijn dasrom overgelebetd, reeds 500 jaar lang aan de Brave Europese zondagse kooplui met hun Farizeersgezicht.We owe and control nothing.


  Maak melding

 5. nieuw jaar, ZELFDE gelul..

  zelfde figuren, geen verandering,
  geen verbetering..
  je bent totaal aan je lot overgelaten,
  geen enkel vooruit zicht..

  wé pinare gewoon verder..

  het goud, hout, vis wordt gewoon weg gedragen ,,

  en wij hebben het nakijken..

  de slimme rikken verlaten het zinkende schip voor eigen geluk naar het buitenland.,,
  kijk maar om je heen..

  de domme n d p er blijft achter roven..


  Maak melding

 6. Met de Nationale Dieren Partij zijn wij

  op een dood spoor beland;
  de Junta is het spoor bijster;
  1,2 miljard is spoorloos;
  de corruptie is ontspoord.


  Maak melding

 7. @Damsco

  @Amigo
  Nieuw jaar, nieuw gelul!!!
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  EN HET GROOTSTE GELUL,DAT BEN JIJ,…..LUL !

  Is dat je bijdrage en begin in het nieuwe jaar? Je bent helemaal niet veranderd. Ga zo door dan zie je wel waar je terecht komt

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 8. Het wordt een heel goed jaar. De manjabomen gaan 2 keer zoveel vruchten geven als andere jaren. Suriname wordt de manjaschuur van de wereld dit jaar. Manja bevat alle vitaminen die een mens nodig heeft. Onze kinderen gaan superbrains krijgen dit jaar, want ze gaan massaal aan de manja.


  Maak melding

 9. @ Do(a)msco …. het schiet niet op … je blijft even dom of misschien erger. Je komt niet verder dan met poep, plas en lul. Is dit jou bijdrage aan de discussie. Is dit jou reactie op geachte collega posters. Dommie …. Ik denk dat je last hebt van een niet te definieren … o Complex. Jij en die NDP Abanies … RobG, Parbo, Rampie, Paraman, Mazda … jullie zijn voer voor psychologen.

  Het valt me heel … heel erg zwaar jullie een ……. nieuwjaar toe te wensen !!!!!


  Maak melding

 10. hjdeekman@
  Is er in die 500 jaar dan niets geleerd,dat is tekenend voor het Suri volk ,op het kosgrondtje djoggotje, Achterover leunen ,die witte man regeld het wel??????????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.