Druk verkeer in Paramaribo rond de jaarwisseling

9

Het verkeer in de binnenstad van Paramaribo zit al een paar dagen muurvast en het wordt met de dag chaotischer, naarmate de jaarwisseling nadert. De files op de uitvalswegen zijn ongekend. Politiemensen proberen op cruciale knooppunten het verkeer in goede banen te leiden, maar die bijdrage is niet altijd zaligmakend. De opstoppingen in Suriname zijn de afgelopen dagen van dien aard geweest dat zelfs ambulancepersoneel heeft geklaagd over de onwelwillendheid van verkeersdeelnemers. Dit zelfs in spoedgevallen waarbij de ziekenwagens zich een baan proberen te forceren door de drukte en zich bedienen van loeiende sirenes en zwaailichten.

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. Simpel,sluit de hele binnenstad af voor auto,s,enkel leveranciers,fietsers, mogen voor bepaalde tijd er door heen.En leg parkeer plaatsen aan de rand van de stad,probleem opgelost,daarnaast kan het winkelend publiek er ook veilig doorheen.Maar,ja su heefd geen denktank.

 2. Er is helemaal geen drukte of files mensen staan zonder brandstof stil…. DUBAI here we come to clean your toilets

 3. Livestream:

  http://

  original.livestream.com/owrujari2010live

  http://

  original.livestream.com/krasnapolsky

 4. Volgens mij heeft Paramaribo al jaren druk verkeer in de binnenstad en niet zelden zit de boel vast. Dat het nu pas opvalt, verbaast mij.

 5. Hersenloze ratten dit kom dagelijks voor met name tussen 11u. en 4u. in de middag en ook in de ochtend is het behoorlijk druk en dan komen ze nu pas met deze nieuws?
  Echt ik snap de mensen niet die dit soort onzin nieuws plaatsen ze kunnen niets bedenken om dit op te lossen.Niet creatief om een oplossing te zoeken voor dit probleem dammmm

 6. EN topje van de berg onlogische achteruit gang dat NOEMT men geen ontwikkeling ook betreft nieuws niet

 7. Massaal op de fiets zou ik zeggen.
  Wel om de dag je haren wassen want het staat stijf van de teer
  .Niks is zo erg dan op het heetst van de dag in de file te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.