Leger en Politie patrouilleren samen tijdens feestdagen

22

In verband met de veiligheid van burgers rond de jaarwisseling, heeft de politie in Suriname met ondersteuning van het leger, de voet- en autopatrouilles in de binnenstad opgevoerd. De militairen opereren op gezag van de politie en zijn verspreid over diverse politiebureaus en -controleposten. Volgens statistieken neemt de criminaliteit toe rond de feestdagen. De politie waarschuwt de burgerij om extra alert te zijn, en in de binnenstad bedacht te zijn op zakkenrollers en roekeloze autobestuurders. Ook de verkeerscontroles zijn opgevoerd.

Bekijk ook:

22 REACTIES

 1. Beide corpsen hebben gebrek aan alles, van ‘neks no fout’ in 2010 is het tegenwoordig ‘neks no bun’, het wordt dus de lamme leidt de blinde.


  Maak melding

 2. Ik hoop dat ze geen toestemming hebben om de rovers en moordenaars aan te houden ,maar toestemming hebben om direct dood te schieten. Het wordt steeds erger met deze baboens.


  Maak melding

 3. Militairen op straat. Back to the eighties.
  Het paarse kalifaat moet goed beschermd worden toch ???

  Ach mensen Suriname heeft geen leger nodig. Puur geldverspilling.


  Maak melding

 4. Mijn man Damsco slentert de hele dag over Bijlmerplein. Als er een goede dag tussenzit rijdt hij snodder. Daarvan kunnen we net 1 wk boodschappen doen bij de Lidl. Dan hangt hij werkloos rond bij café 100% en dan weer bij Grandcafe Poort. Uit eindelijk ligt hij na zijn biertjes te schuinbekken in de shopperhall. Geen passant die hem wil reanimeren aangezien hij een penetrante alcohol geur om zich heen heeft hangen. Soms denk ik laat het maar gebeuren. Het is wel goed zo. Het lijkt wel een verzopen kat met 9 levena. Samen slapen doen we al jaren niet meer. Ik kan niet meer tegen zijn gesnurk. Je kunt het vergelijken met een oude Zundapp brommer met een kapotte uitlaat. Uit wanhoop heb ik een tarzan besteld bij Christine Le Duc. Welke ka man laat zijn vrouw spelen met een tarzan. Dat kan er maar 1 zijn namelijk mijn man. Vrees dat zijn alcohol en pannekoeken verslaving hem impotent heeft gemaakt. Laatst keken we samen Seinfeld. Na afloop had zijn jocky onder gezeken. Hij heeft geen controle meer over zichzelf. Dus ja de luiers staan ook in de gang. Weet dat jullie mijn man niet uit kunnen staan maar pak hem aub niet te hard aan.


  Maak melding

 5. PRIET DENG MARS :

  ALLAMALA SANG E SUKU AMNESTIE !!!

  ALLAMALA SANG FUFURU FU A KONDRE !

  ALLAMALA SANG KIRI SRANANMAN, DANG DENG NO WAN GO NA KRIJGSRAAD !

  ALLAMALA SANG MEKI UN DEVIEZEN NANGA UN GOWTU VERDAMP !!!!

  ALLAMALA SAN MEKI SRANAN KONDRE FAILLIET !!!

  PRIET DENG BUN TRANGA, NANGA BUN LANGA !!!!!


  Maak melding

 6. maar waarom moet het leger erbij
  is de politie zelf niet capabel genoeg
  verkeerd su in staatsgevaar
  de belasting betaler heeft 365 dg last van rovers en op eens met oud jaar komen er soldaten erbij
  hij is bang no ka dat hij niet vermoord wordt


  Maak melding

 7. Hoe vaak hebben we deze halfslappe noodoplossing al niet de revue zien en horen passeren.

  De Politie moet eens een keer behoorlijk uitgerust gaan worden. Te beginnen met de achterhaalde uniformen te vervangen.


  Maak melding

 8. Zoals het is bewezen zijn de beschaafde mensen bevreesd voor de politie en militairen.
  De criminelen daarentegen zijn niet bevreesd en intimideren deze werknemers van politie en justitie en de president want ze weten dat deze werknemers het in hun broek doen voor hen.
  Ze zijn slecht bewapend en hen ontbreekt de primaire middelen om handelend op te treden.
  Alleen het brave volk is bang omdat zij wat te verliezen hebben.
  We zullen zien als het helpt.


  Maak melding

 9. Vrouw van Damsco,
  Wow je kunt zo in de ware tijd jou stukken aanbieden onder de kop mamanting torie.
  Zou de krat niet slecht staan.
  Ben benieuwd als je een stuk over RobG zou kunnen schrijven over zijn intellect en opleiding als econoom en als docent en als IT’er


  Maak melding

 10. Sorry, maar dit beeld vergroot mijn gevoel van veiligheid niet. Het lijkt alsof de agent met een body guard moet rondlopen om zijn eigen veiligheid te garanderen.Aan de andere kant zou je kunnen zeggen dat de militairen ooit de oorzaak zijn geweest voor de nu ontstane onveiligheid en dat zij dat probleem zelf moeten oplossen. Dank je wel DDB voor jouw klote staatsgreep van toen. Jij hebt Suriname niet bevrijd , maar juist gevangen genomen. Sorry, voorlopig kom ik niet naar Suriname. Ik heb geen zin beroofd te worden.
  Dat zal ik pas doen als de veiligheid is teruggekeerd.


  Maak melding

 11. Ondertussen roven en moorden de paarse lijders en zijn roverheid financieel en materieel het volk incl. al die oerdomme paarse verarmde dwaze debiele idioten, waarvan vele met hun einde jaars rooftochten. Een moord-roofvloek hebben die oerdomme paarse stommelingen het land en volk gebracht door willens en wetens te stemmen op de moordvloek….ddb en consorten. Wo ka ….


  Maak melding

 12. Robg@
  Jij kunt de discussie wel opgang houden is wel humor,
  Of is zo slecht met je gesteld ,dat je in je eigen kolder geloof ook iets om je zorgen over te maken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.