‘Prove it or lose it’ Karaoke Contest

4

Cherryl Hunter is vrijdagavond winnares geworden van de eerste editie van het ‘Prove it or lose it’ Karaoke Contest in restaurant L’ Espoir. De 25-jarige zangeres beschouwt dit succes als een belangrijke motivatie om te beginnen aan een echte muziek carrière. Brigitte Joseph en Rogien Sno eindigden als nummer twee en drie. MC van de avond en zegsman van de organisatie, Mr. Choco’s Entertainment, zegt dat het evenement een jaarlijks terugkerend evenement in Suriname zal worden.

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. Opnieuw een mijlpaal bereikt in Suriname “Karaoke”,en export productie cocaïne verhoogd naar 148 kilo.Suriname gaat de goede kant op.Er wordt weinig geimporteerd dus dat stimuleert de Surinamers tot produceren en exporteren Aldus econoom RobG


  Maak melding

 2. @Dino Bravo

  Je hebt volkomen gelijk!!!
  Wat is dit voor nieuwswaardigheid.

  Dit is waarschijnlijk het enige wat ZE kunnen of in uitblinken.

  Waarom lees je nooit dat ZE geslaagd zijn voor een of ander master opleiding.

  Suriname het is triest gesteld met DEZE bevolkingsgroep.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.