Kluivert aan de slag als directeur bij Paris Saint-Germain

19

Patrick Kluivert werkt momenteel als directeur voetbalzaken bij de Franse club Paris Saint-Germain. De 40-jarige Kluivert was eerder topscorer van het Nederlands elftal, maar ook assistent-coach bij NEC, trainer van de talenten bij FC Twente, assistent van bondscoach Louis van Gaal en even bondscoach van Curaçao. En sinds de zomer heeft hij een contract met een van de rijkste clubs in Europa.

Dit seizoen zou hij de A1 van Ajax trainen, maar Ajax en Kluivert bereikten in juli een akkoord over de directe ontbinding van de arbeidsovereenkomst. De voormalige topspits tekende toen het tweejarig contract als jeugdtrainer bij Ajax. “Het is een grote omschakeling geweest”, geeft de voormalige topscorer van Ajax, AC Milan, FC Barcelona, PSV en het Nederlands elftal toe.

“Deze functie krijg je één keer in de miljoen jaar”, legt Kluivert zijn vertrek uit Amsterdam uit in dit interview met de omroep.

Bekijk ook:


19 REACTIES

 1. Wel ik zeg het!! Meneer Kluivert van harte gefeliciteerd!! U heeft het wel geflikt en wel verdiend!! Doe je best en je weet nooit, misschien wordt het nog mooier!! Toppie man!! ga zo door met je daden!! Hopelijk volgen er nog meer na u!!

  Dis na Tori!! en wie verkeert over jou denkt, zeg ik dan wel>>> mek a pori!!


  Maak melding

 2. BA KA,…. RAY …HENK MOLENAAR,2016….EN …KOOS ,..ZULLEN WEER HUN KA JALOERSE KRITIEK LEVEREN,…WEDDEN ??? AL DAN NIET RACISTISCH GETINT !


  Maak melding

 3. De meest ondergewaardeerde voetballer van het Nederlands elftal maar tegelijk de beste aller tijden…

  chapeau Patrick Kluivert…het gaat je goed…


  Maak melding

 4. @Counter, dat klopt helemaal. Wkn loopt achter.

  @Damsco, waarom zou ik kritiek moeten hebben Kluivert ? Sodemieter op met je racisme troefkaart, mongool dat je rondloopt


  Maak melding

 5. @ tege na dedesma pangpang partij
  Ndp, lijder en aanhang na wang misdadige corrupte paarse vloek, sinds 1980. Mpp ndp.
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  JIJ ,..DOMME UILSKUIKEN,JIJ WEET NOG NIET EENS WAAROVER HET GAAT IN DIT ARTIKEL,..DING MANG E TAKIE BORBORIE,JOE E TAKIE LOSLOSIE,…PANNENKOEK JIJ.! LEES EERST ,ALS JE DAT TENMINSTE KAN,WAT ER STAAT BIEVO JOE GO SKRIEF WANG LO BULLSHIT MIE MANG !!!


  Maak melding

 6. @ OMDAT JIJ ALTIJD RACISTISCH LULT,..WIE NOG NIET DOOR HEEFT DAT JIJ EEN 1000% RACIST BENT,MOET TERUG NAAR SCHOOL.EN DAARBIJ OOK NOG ANTI SURINAME.! GET LOST JIJ CLOWNESKE IDIOOT !,..EN IK ZAL JOU ALTIJD BLIJVEN AANPAKKEN EN BOMBELEN,…OMDAT JE LULT !


  Maak melding

 7. Damsco
  @ OMDAT JIJ ALTIJD RACISTISCH LULT,..WIE NOG NIET DOOR HEEFT DAT JIJ EEN 1000% RACIST BENT,MOET TERUG NAAR SCHOOL.EN DAARBIJ OOK NOG ANTI SURINAME.! GET LOST JIJ CLOWNESKE IDIOOT !,..EN IK ZAL JOU ALTIJD BLIJVEN AANPAKKEN EN BOMBELEN,…OMDAT JE LULT !

  ===============================================

  Onze revo kleuter Damsco heeft gesproken. Deze lakei van Bouterse verkoopt zijn eigen moeder nog voor een bosje knippas. Nu komt hij lullen over school en racisme. De man is bedwelmd door zijn eigen stront lucht en daarom praat hij poep. De senielheid straalt er vanaf. Durf te wedden dat we te maken hebben met een demente bejaarde die ten tijde van de coupe gevlucht is naar Nederland. Iedere maand uitkering cashen, gebruik maken van alle subsidies en voorzieningen van de voedselbank. In zijn ogen is Nederland daar wel goed genoeg voor. Samen met Parbo en DTRT zijn het de grootste paarse klootzakken hier van waterkant.


  Maak melding

 8. @Sabato Franse 16:07
  Dat klopt, Damsco houd van pannenkoek. Ik vraag mij wel af of hij ze graag met stroop/poedersuiker eet!!😂. Hij haalt wel het bloed onder de nagels van sommige forummers vandaan.
  Wat mij ook opvalt is dat hij niemand ziektes of iets ergers toewenst. Degene die dat doen acht ik niet erger dan de gehate president.
  En Damsco is wat ze noemen, een “luis in het pels”.
  Gegroet iedereen.


  Maak melding

 9. Ik stel voor dat Damsco en RobG samen een restaurant gaan openen. Of liever gezegd een eethuis. Dat is wat laagdrempeliger. Damsco, hij is nooit verder gekomen dan het gasfornuis waarschijnlijk, heeft de recepten voor de kaart al in bezit en RobG de afgestudeerde “econoom” kan voor de economische zaken en de IT zorgdragen. Kan niet zo ingewikkeld zijn als je naar de kaart kijkt die beschikbaar komt. Zeer waarschijnlijk wordt dat oliebol, pannekoek, boerenkool en zelfs af en toe een flapdrol. RobG kan tevens in de bediening werken als opschepper want daar is hij tenslotte goed in.
  Ik wens beide heren veel succes met de onderneming. Kunnen ze in de praktijk ervaren hoe e.e.a. gaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.