Telesur Mobiel Nederland(TMN) krijgt nieuw management

4

Darryl Wolf is met ingang van 1 november 2016 de nieuwe manager Wholesale & International Relations van Telesur. Hij wordt onder andere verantwoordelijk voor Telesur Mobiel Nederland(TMN) en daarbij de ’tweelandensim’ die het bedrijf aan Surinamers in Nederland aanbiedt. Dat maakte Telesur vandaag in een nieuwsbrief bekend.

Wolf was voorafgaand aan deze functie werkzaam op de afdeling Corporate Strategie van Telesur. Die afdeling ondersteunt de directie om de strategie van Telesur te bepalen. Deel van de strategie is de expansie van het bedrijf buiten Suriname en Telesur Mobiel Nederland(TMN) is daar een voorbeeld van.

“Telesur zal zich in het komend jaar verder uitbreiden buiten de grenzen van Nederland. De verbintenis met ons land en volk mogen wij en willen wij als Surinamers nooit kwijt raken. Telesur zal daarom ervoor zorgen dat meerdere diaspora Surinamers, in en buiten Nederland, het genot van ‘Twee landen, een gevoel’ ervaren.
Hier ben ik al druk mee bezig en heb heel veel zin in” aldus de nieuwe manager Wholesale & International Relations van Telesur.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. tegenwoordig ben je een politiek,,,, ” varken” , ” ezel ”, een ” moordenaar ” in het surinaams parlement , wat ook wel genoemd wordt ” het poppenkast ” door de president..

    het jeugd dat nog opgroeiende is, weet er nog geen donder van, pas als zij bij verstand komen,, zullen ze begrijpen wat het is om in ons land te vertoeven met alle lusten/lasten van dien.


    Maak melding

  2. Telesur Mobiel Nederland(TMN) is gedoemd te mislukken. Je kan bij Telesur MN een abonnement afsluiten voor euro 25 per maand om rechtstreeks te bellen naar Suriname. Je krijgt dan een zogenaamd Surinaams nummer waarbij familie in Suriname tegen het Surinaams geldend tarief kan bellen naar familie in Nederland.

    Een abonnement bij KPN in Nederland geeft je volledig gratis bellen naar Suriname….waarom zou je familie je moeten bellen als je ze nagenoeg zonder extra kosten gratis en ongelimiteerd zelf kan bellen vanuit Nederland…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.