TV: Ali B koppelt Sevn Alias aan Trafassi

2

Vanavond koppelt Ali B rapper Sevn Alias aan de Caribische band Trafassi, in zijn TV programma ‘Ali B op volle toeren’. Sevn mag zijn eigen vertolking maken van het bekende nummer ‘Wasmasjien‘, terwijl Trafassi-zanger Edgar Burgos aan de slag gaat met Sevns nummer ‘Kifesh‘. Deze uitzending is te zien op 23 november 2016 van 21:15 – 21:55 uur op NPO 3.

De negentienjarige Sevn Alias werd geboren in Amsterdam als de zoon van een Surinaamse vader en een Surinaams-Antilliaanse moeder en groeide op in Amsterdam-West tussen Marokkaanse jongeren. Ali B gaat samen met hem naar de in Suriname geboren leadzanger van de Caribische showband Trafassi, Edgar ‘Bugru’ Burgos (63). Ze krijgen de opdracht om van hit te ruilen: Sevn maakt zijn eigen versie op ‘Wasmasjien’ en Edgar op ‘Kifesh’.

Terwijl de artiesten druk bezig zijn met hun nummer, bouwt Ali een feestje op de Amsterdamse straten. Hij danst met een groep vrouwen. En ondertussen moet de zelfs de politie luisteren naar ‘Lik maar aan mijn Lollypop’, de hit van Trafassi. Als verrassing neemt Edgar de rappers Sevn Alias en Ali mee naar de wasserette. Niet om zomaar een wasje te draaien, maar om te laten zien waar hij de videoclip schoot voor ‘Wasmasjien’. Tot ieders verrassing zijn de vrouwen aanwezig die er 31 jaar geleden ook bij waren.(FOTO: © AVROTROS)

Sevn Alias – Kifesh (Prod. Esko):

Trafassi – Wasmasjien:

Bekijk ook:


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.