Grote Srefidensi Comedyshow 27 november in A’dam

15

Op zondag 27 november 2016 staat De Meervaart in Amsterdam in het teken van ‘Wan Switi Srefidensi Comedy Show!’. Een avond keihard lachen met de allerbeste Surinaamse comedians van Nederland: Roué Verveer, Jörgen Rayman, Murth Mossel, Howard Komproe, Rayen Panday, Jetty Mathurin, Jeffrey Spalburg, Deng Boy en Lucinda Sedoc. Met bijzondere bijdragen van Kenny B en Aida Amatsam en een gezellige afterparty met Sabroso!

Na succesvolle edities in 2013 en 2014, organiseert PUURee nu voor het derde jaar deze Srefidensi viering. Op 25 november is het namelijk precies 41 jaar geleden dat de Republiek Suriname onafhankelijk werd. En dit wordt op zondag 27 november groots gevierd tijdens deze Srefidensi Comedy Show in De Meervaart! De voorstelling start om 18.00u.

Kaarten zijn verkrijgbaar via meervaart.nl.

Srefidensi Comedy Show 2016

Bekijk ook:

15 REACTIES

 1. Leuk dat er een Srefiedensi show wordt opgevoerd, het hele
  srefidensi van Su is al op zichzelf al een show !
  Ik vergelijk het Srefidensi van Su als ; een kind die bij zijn
  moeder weggaat, maar toch na zijn 40 ste jaar nog steeds niks zelf kan.

  Sari tori


  Maak melding

 2. In Nederland kunnen de nederlanders van surinaamse afkomst op deze dag nog plezier maken,wij de surinamers in Suriname gaan naar de kerk,God is onze enige hoop!


  Maak melding

 3. Ja Ray, triest maar het is niet anders.
  Zelf begrijp ik niet goed waarom mensen, die Suriname al jaren de rug hebben toegekeerd, feesten n.a.v. de onafhankelijkheid van het land. Zeker gelet op de toestand waarin het land nu verkeert.
  Maar goed, iedereen moet maar doen wat hem/haar goed dunkt.


  Maak melding

 4. De datum van de staatsgreep (Revolutie volgens de aanhangers) nadert. Ben benieuwd of de comedians gaan komen met een Grote Staatsgreep/Revolutie Comedyshow.


  Maak melding

 5. @Get a life
  Wel het is niet erg dat surinamers hun toevlucht naar Nederland kozen,ze deden zo voor een beter bestaan en ze hebben gelijk.Heden feesten zij omdat gelukkig bespaard zijn van al de ellende die wij meemaken.


  Maak melding

 6. @ Ray

  Dus ik kan je straks op 25 – 11 in de kerk zien , de vraag is wat ga je daar zoeken ? In mijn ogen is God al lang geemigreert naar een ander land. Een land waar hij te zeggen heeft ; in Su kan dat niet, want daar beslist een duivel over het hele natie.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Grote Srefidensi Comedyshow 27 november in A’dam…

  “Op 25 november is het namelijk precies 41 jaar geleden dat de Republiek Suriname onafhankelijk werd. En dit wordt op zondag 27 november groots gevierd tijdens deze Srefidensi Comedy Show in De Meervaart!”.

  Je kunt je afvragen of er onder de huidige economische malaise in het land zelf, uberhaupt iets te vieren valt voor de SuriNeds.
  Onder het mom van cabaret een avondje lachen en hoopvol een beetje reflecteren wat er allemaal daar fout gaat in het land vind ik toch wel een beetje cru…


  Maak melding

 8. @ Sabaku

  Neks no fout dja na kondré, wang bigie fout nomo dé.
  En dat na a dong volk die poti wan jorka likie wan fesie man
  fu na kondré.

  @ Pakira

  Dat show waarover je het hebt ; wordt al 41 jaar opgevoerd in Su, en het domme volk zijn de gelukkige toeschouwers !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 9. @@ JZwarmans!! na kier yeh kier mi!! Een kind van 40 is nog steeds niet volwassen! Zal ook nooit gebeuren onder een duivel!!

  @@ Ray!! inderdaad, GOD is ons enig hoop in de kerk!! je krijgt tenminste water, maar de duivel haalt gewoonweg bloed uit onze nagels!!!

  @@ Sabaku!! yu brenie!! laat je hersenen ook effe nakijken!!! misschien zit zwietkoirie ina ede fu yu!! Laat ze een beetje zoutzuur ingooien!!! en wie weet…..!!!! Sterkte!!!


  Maak melding

 10. De srefi densi is een comey capers geweest in november 1975.
  Dit had nog niet moeten plaatsvinden, eerst op eigen benen staan, dan pas het ouderlijk huis verlaten.
  Maar sommige hadden een grote bek, ze waren meer gefocust op het grote geld en zodoende het land naar de klote geholpen. En ik geloof niet in vertrouw op eigen kunnen, inmiddels is het duidelijk geworden vertrouw eerst je eigen zak !!!!!. De rest mag naar de klote.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.