Onderscheiding bij 275 jaar Lutherse kerk in Suriname

4

Vicepresident Ashwin Adhin heeft vrijdag in het kader van de viering van 275 jaar Lutherse kerk in Suriname, namens president Desire Bouterse, een aantal exponenten van deze geloofsgemeenschap gedecoreerd tijdens een ceremonie op het Presidentieel Paleis. De gedecoreerden zijn: Viola Abendanon-Sarius, Dorine Beudeker-Botland, Yolanda Esajas-Leeuwin, Daphne Heilbron-Deekman en Linda Profijt-Del Prado.

Bekijk ook:

4 REACTIES

 1. Forummers, reageerders, Odi odi.

  Onderscheiding bij 275 jaar Lutherse kerk in Suriname.

  Dus de oude “voorgangers” van 275 jaar geleden, gingen met de “Bijbel” door het ganse land.

  Gedecoreerden, alsnog gefeliciteerd met jullie onderscheiding.

  Ik neem aan dat er binnenkort een gedocumenteerd boek zal verschijnen, over de handel & wandel vanaf 275 jaar geleden van de voormalige oude “voorgangers”.

  En geen ‘geschiedvervalsing’ a.u.b.
  Anders komen @Paraman & @prof. Misababoi, onmiddellijk in actie.


  Maak melding

 2. Jesus, was a black Hebrew, If Jesus color didn’t matter,you wouldn’t care if I said HE Black……Europens gave black People ” god ” in their image, so we would worship them, But the real truth is, the Messiah wasnt no Europeaan, His name aint Jesus & our ancestors actually wrote te Bible…..YAHUSHUA, is the name of the Messiah in Biblical Hebrew, They Changed your Hebrew name to hide your identiteit…..Black People the Bible is your History Book, Your Ancestors are the People of the Book. Shalom Salam .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.