Bedrijventelling in Paramaribo en Wanica

7

Het Algemeen Bureau voor de Statistiek in Suriname heeft afgelopen week de voorlopige resultaten van de zesde bedrijventelling in Paramaribo en Wanica gepresenteerd op een bijeenkomst met journalisten. ABS-directeur Iwan Sno (r) zegt dat bedrijventelling belangrijk is om zicht te krijgen in de economische ontwikkeling in de onderzochte gebieden. Hij vindt het belangrijk dat de beleidsmakers in Suriname weten wat de stand van zaken is van het bedrijfsleven per 31 december 2015 en vervolgens in 2016.

Bekijk ook:


7 REACTIES

 1. Is deze data niet te verkrijgen bij KKF of de belastingen? DWZ dat de regering zijn zaken niet op orde heeft. Elke onderneming moet geregistreerd zijn bij de belastingen om vennootschap belasting te betalen.


  Maak melding

 2. Niet raciaal bedoeld. Kan ook genoemd worden per aantal bedrijven naar etnisch groep. Zo zie je welke groep het investeerd in het welzijn van het volk en werkgelegenheid en wie proviteert en rooft


  Maak melding

 3. Wow! Dit is al de 6de telling.
  Wat is er gebeurd met de resultaten van de vorige 5 tellingen?

  Voor welke wanbeidsmaker is dit bedoelt?
  Handel wandel en industrie?
  Financien
  Economische Zaken? (bestaat helaas nog niet)
  Onnatuurlijke hulpbronnen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.