Guyanese drugsbaas Dataram aangehouden in Suriname

38
Korps Politie Suriname vindt drugs tijdens invallen

PARAMARIBO, 15 okt – De Guyanese drugsbaron Barry Dataram is aangehouden door de Surinaamse politie.Dit meldt de Ware Tijd. Dataram wordt al lang gezocht in zijn geboorteland.

De justitiële autoriteiten in Guyana hebben eerder een opsporingsbevel uitgevaardigd. Dataram wordt ook gezocht door de justitie in de Verenigde Staten van Amerika. Er is zelfs om zijn uitlevering gevraagd. Reeds geruime tijd werd vermoed dat de man de wijk had genomen naar Suriname. Hij is samen met zijn levenspartner Anjani Boodnarine aangehouden. Dit gebeurde tijdens een actie van het Arrestatie Team in de volkswijk Latour.

Dataram moet een gevangenisstraf uitzitten voor drugsbezit. Hij is veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. In 2015 is in zijn woning ruim honderd en twintig kilogram drugs gevonden. Volgens de Guyanese justitie is Dataram vermoedelijk via de backtrack route in Nickerie Suriname ingetrokken. Dat moet onder een gefingeerde naam zijn gebeurd en met vervalste reisdocumenten.

UPDATE: Dataram is inmiddels uitgeleverd:

Bekijk ook:


38 REACTIES

 1. Uitleveren aan de VSA!

  Laat het Suregime een positief signaal aan de internationale gemeenschap afgeven dat het hen menens is met de bestrijding van drugscriminaliteit of waren de warme woorden bij de opening van de nieuwe VSA ambassade weer eens gebakken lucht!


  Maak melding

 2. Laten ze er een volledig pakket van maken en nog meer mensen hieraan toevoegen.Prima dat hij opgepakt is…maar de bestuurlijke boeven in het land blijven maar zitten.Dataram opgepakt …kijk in je eigen ogen naar de Surinaamse balk.Of het nu zaken zijn gerelateerd aan drugs,goud of geld.Tussen stop NL???


  Maak melding

 3. Door rampzalig beleid van de boevenbende van bouta:
  De knecht van bouta, Ashwin gaat onderzoek instellen. Staat deze man zo ver af van wat in de samenleving gebeurt? Heeft bouta deze klootzak soms opgesloten?
  ############
  – De regering zal per direct onderzoek laten doen naar de dood van twee zwangere vrouwen in twee dorpen in het binnenland. Dit heeft vicepresident Ashwin Adhin donderdag in De Nationae Assemblee gezegd, kort nadat parlementslid Celsius Waterberg van de BEP had onthuld, dat de vrouwen vermoedelijk zijn overleden door complicaties. Diverse assembleeleden hebben ontstemd en geschokt gereageerd op deze zaak.


  Maak melding

 4. Deze drugsbaron heeft nauwe banden met het de godvader van Suriname.
  Het zal mij niet verbazen dat hij straks uit de gevangenis ontvlucht.
  Uitleveren aan VS dat zou ik niet doen.
  Eerst de Bouterse en Brunswijk daarna de rest.
  Snel je lult weer uit je nek.
  Er moet altijd onderzoek gedaan worden in alles.
  Kijk wat in Nederland speelt subsidies die bepaalde mensen jaren kregen van jou belasting geld ook daar weet Rutte en de ontvangende personen niets van.
  RTL4 kwam met de onthulling.
  Dus hou je kop idioot .


  Maak melding

 5. Dat is de Guyanese durgs baron die is vanzijn land gevlucht . Maar onze drugs baron bouta abraham. Zitten nog in eigen land die moeten ook gepakt worden dan kan je in Suriname zeggen dat je in een democratie land woont .politie heb bal pak ding ma p…


  Maak melding

 6. Suriname zou zeker een swap deal met de yankees moeten aangaan door Dino terug te vragen, in ruil voor Dataram.

  Zeker in deze tijd is niemand en geen enkele natie te vertrouwen, dus is het een ieder voor zich en god voor ons allen !
  Denken jullie dat Aruba en Panama geen geld uit de States hebben ontvangen door Dino uit te leveren ?
  Blijven jullie maar lief zijn voor de buitenlanders hoor !
  Zij weten zeker wel raad met jullie goedertierenheid (of zeg maar stommiteit) !

  Surinamers moeten veel harder worden tijdens onderhandelingen, anders worden ze helemaal ingepakt en eindigen zij met lege handen.


  Maak melding

 7. Hij was hoogstwaarschijnlijk de hoofdgast op het verjaardagsfeestje van Droga Desi met een paar kilo als kadootje. En na afloop heeft maffiosobaas DDB hem uit de weg laten ruimen. Zo gaat dat in de onderwereld.


  Maak melding

 8. Dataram uitleveren aan Guyana en niet aan de VS, zodat er geen ruil mogelijk zal zijn om Dino vrij te krijgen.
  Dino moet zijn straf uitzitten en geen gezeur verder.


  Maak melding

 9. Dat Dino geruild zal worden met drugsbaron is een normale zaak.
  De politie laat ook vaak kleine boeven gaan als ze door hun tip de grote kunnen vangen.
  Er is al contact geweest met Suriname.
  Maar het probleem is dat Suriname ook geld wil zien.
  Santaram biedt veel geld om zogenaamd te vluchten uit de gevangenis.
  In Suriname wil hij een andere identiteit aannemen en dan kijken waar hij kan gaan.
  Natuurlijk anoniem.
  Forum leden ben eindelijk terug was in de gevangenis belandt.
  Als ICT er raak je snel in de verleiding om te graaien in andermans rekeningen .
  Maar heb genoeg over gehouden


  Maak melding

 10. Even vergeten dat dino een bigger fish is dan dataram [ kleine kwie kwie] en de heer Preet Bharara kun je niet vergelijken met andere lafaards.


  Maak melding

 11. Ik kan er nog ėėn die zijn straf moet uit zitten, 11 jaar maar liefst, maar word telkens weer beschermd door corrupte figuren, die verdragen weer eens anders intreperen die met een wet, waarbij vreemdelingen uitgeleverd kunnen worden in het land waar ze hun straf moeten uitzitten, maar verstek veroordeelden vallen volgens Bessy Turf of Dora, daarbuiten,m.a.w.die moordenaar met een vonnis van 11 jaar kan dus niet uigeleverd worden, het wachten is weer op een Internationale veroordeling voor Suriname, vanwege het niet op een correcte wijze toepassen van deze wet.


  Maak melding

 12. Manu, begin bij jezelf. Jij moet om te beginnen worden uitgeleverd aan de PCS – Psychiatrisch Centrum Suriname.

  Dat zou een prachtig begin zijn. En daarna jou EVENKNIEËN hier op de site aanmelden. GROTE SCHOONMAAK! Wedden dat ze allemaal “kleine” Dataram’s zijn?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 13. @ Do the Right thing,

  Ga jij je maar rechtstreeks bij de politie aanmelden als evenknie van de Bouterse-clan.
  Je bent elke dag stoned, vandaar alle onzin die jij hier verkondigt.


  Maak melding

 14. Nu blijkt dat Dataram net voor de arrestatie een partij drugs had geleverd bij drugsbaron bouta . Bouta heeft de partij drugs geript en hem laten arresteren. Want drugsbaron bouta is bang dat hij praten en dat is voor bouta belastend voor het 8 dec proces


  Maak melding

 15. @Milton Bouterse

  “Zij weten zeker wel raad met jullie goedertierenheid (of zeg maar stommiteit) !”

  Inderdaad is DESi stom, wie geeft aan een ZWAAR CRIMINELE ZOON, die meerdere keren is veroordeeld, een BAAN, waarbij de geweldenaar over Zware Wapens beschikt ????

  U denkt dat overheden in het buitenland even CORRUPT zijn als het huidige regiem van Sranang ?????
  U beschikt over wel heel slechte info !
  En U ontbeert ook kennis over het uitleveren van interna-tionale drugshandelaren !

  Dino en Surinaamse handlangers moeten in Sranang nog terecht staan voor in Sranang gepleegde/voorbereide drugsdelicten, voor terroristische aciviteiten tegen de staat en tegen de bevolking van Sranang !
  Denk aan zijn poging grond in Sranang te VERKOPEN/ VERHUREN aan de internationale Terreurgroep HEZBOLLAH !

  Bij al zijn internationale misdaden heeft DINO gebruik gemaakt van MEERDERE Surinaamse diplomtieke Paspoorten (enkele waren nog blanco tbv de terrorisme-activiteiten !)

  Dus.. Neks deal met USA !!!


  Maak melding

 16. Gisteren het onderstaande gepost bij een ander artikel.
  Wellicht door velen van jullie niet gezien/gelezen.
  Nu ik dit artikel zie heb ik besloten om mijn vraag weer te posten:

  “Ik heb een vraag die weinig tot niets te maken heeft met dit artikel, maar door de opmerking van Mike hierboven:
  “het zijn allemaal boeven” heb ik besloten hier mijn vraag te stellen
  Wie weet of het volgend waar is:
  Nederlander(s) van Surinaamse afkomst veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf in Su of in Guyana.
  Ik heb dit woensdag 12 oktober gehoord. Maar weet niet of het waar is.
  Ik wil ook wel uitleggen waarom ik dit wil weten, maar het is niet van belang voor de vraag. Voor mij is het wel van belang


  Maak melding

 17. President Bouterse heeft bewezen van het corruptiefaciliterende beleid af te willen stappen
  De president van Suriname, Zijne Excellentie de heer Desiré Delano Bouterse, heeft binnen een week inderdaad bewezen van het corruptiefaciliterende beleid af te willen stappen. A wan draai anu pari a boto inderdaad! ‎Dat is ten zeerste toe te juichen! De dieven die hij in Ocer aanduidde, zijn gepakt.
  Meneer de president alsnog van harte gefeliciteerd met uw verjaardag en mijn welgemeende complimenten voor deze stap. U bewijst ons als volk dat wij u moeten blijven overladen met kritische noten, zodat u tot actie overgaat! Srananman laat dus vaker uw stem horen!
  Geachte president, ik verzoek u en met mij grote delen van de Surinaamse gemeenschap, om het niet bij deze ‘kruimeldieven’ te laten en schoon schip te maken bij de grote malversaties bij de Naschoolse Opvang die uzelf ‘nyang patu’ noemde en bij de onverantwoorde miljoenen van Carifesta!
  U zult merken hoe u wederom in achting zal stijgen bij vele van uw onderdanen. Wij feliciteren u met de stap die gezet is in het geval van de pakketten. Gaat u zo voort.
  Jammer dat u 71 jaar nodig had om waar te maken dat u hart heeft voor Suriname. Of zijn dit zandresten die onze ogen moeten raken? Ga het geld halen bij de boeven die het hebben gestolen in plaats van de door hen gemaakte gaten te dichten middels leningen. Bewijs aan de ‘strati man’ dat de wetten niet alleen voor hen zijn gemaakt.


  Maak melding

 18. Ik geef jullie Dataram geef mij terug Dino mijn zoon.Geven en nemen.
  Toen Santokhi Roger Khan uitleverde aan Amerika toen was de ndp heel boos ,ze zouden Khan liever willen zien als minister.Nu zit de ndp in hetzelfde situatie.Nu afwachten wat voor rare sprongen de ndp familie zal maken!


  Maak melding

 19. Voor dit soort imbecielen heb je maar 1 oplossing!!! Zoek de hoogste Mahonieboom uit en hang ze op!!! opgeruimd staat hmmmmm, netjes!! niemand heefft ooit last meer van!! velen zijn dan ook veilig en heeft ook meer zuurstof!

  @@Ray!! beiden ophangen!!!


  Maak melding

 20. @@ Baas B.!! ben je een broer van Ray soms, dat je zo goed weet, dat die twee Roger Khan en Dataram de neven van Ray zijn?? Je zit dus in de familie!!! Je noemt die ene niet nl DINO!!! enig idee waarom niet?? jou soort???
  Zulke familie mogen van mij de Mahonieboom heel hoog in!! en tijdens windkracht 10 heel hard als een verrotte pompoen naar beneden dondert!!! Zie je het voor je????? ha ha haaaaaaa!!! ik stond er bij en keek ernaar.


  Maak melding

 21. Aan de reactie van een X aantal figuranten hier op WKN kan je zien van welk niveau deze mensen zijn.Dit heeft niets te maken met voor of tegenstanders van de huidige regering.Probeer een volwassen discussie te voeren.Respect dwing je af.


  Maak melding

 22. @Mundo,

  Respect dwong je vroeger af. Tegenwoordig niet meer. Nu moet je een soort komiek worden en lollig doen. Zelfs dan sabelen ze je neer. Tegenwoordig wordt respect alleen maar afgebroken. Respect heeft plaatsgemaakt voor populariteit. Zelfs de grootste criminelen zijn tegenwoordig populair.


  Maak melding

 23. Geef een reactie op bovengenoemd artikel.

  En tot slot:
  En vandaag 16-10-2016 is hij echt uitgeleverd aan Guyana.
  Raadpleeg de beelden zelf op (waterkant.net) via (dwtonline).


  Maak melding

 24. @Baas.B.
  Weet je wat.Je bent het niet waard om reacties niet alleen van mij maar ook van anderen te verwachten.
  O.ja dit wil ik nog even kwijt,mijn neven zijn geen heldenaanbidders,ze leveren ook strijd tegen je baasje die geen moer waard is.


  Maak melding

 25. Baas B. en Mundo u heeft volkomen gelijk. Men doet alsof alleen mensen van een bepaalde groep met SUBVERSIEVE activiteiten of WANPRAKTIJKEN bezig is, terwijl het DOORGAANS hun eigen volk en/of RAS betreft. Het zijn en blijven de GROOTSTE HYPOCRIETEN.

  SURINAME ofwel de WAARACHTIGE SURINAMERS, hebben voorgoed AFSTAND genomen van dit TUIG en KORTE METTEN mee gemaakt.

  Nu is Dataram haast Afrikaans. Straks beweren ze als het ze uitkomt, dat ook ROTI uit GHANA of SENEGAL afkomstig is. STELLETJE LEUGENAARS. Deze lui trachten SURINAME te VERNIETIGEN en geven anderen de schuld. Daarom ben ik REUZEBLIJ dat Somo de BAAS is van Santhoki en de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij.

  Donald Trump – is zeker ook een “neger” die BEWEERT vrouwen te grijpen bij hun PUSSY en vervolgens DOODGEWOON meedoet met de Presidentsverkiezing, alsof er NIETS, maar dan ook NIETS aan de hand is. Waar blijft onze GEKKE en ZIEKE Henkie met z’n bananenrepubliek? ZIEKELIJKE Henkie, zie nou waar de Bananen republiek in OPTIMA FORMA is. Somo is NIETS, maar dan ook NADA vergeleken hierbij.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 26. Als ze uitgeleverd moeten wordn , laat het voor die agenten . bemooi in je eigen ding want alles vn jullie is deze regering , alsof santokie geen maffia bende heeft . van wie waren die drugs toen ze in pampoen hebbn geexpoteerd in de jaren 80 zyn tog deze mensn vn Vier Hopen Poep . Mpp …..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.