Taekwondoka’s presteren goed op Aruba

5

Taekwondoka’s uit Suriname hebben zaterdag goed gepresteerd op de 9de editie van de ‘Best of the Best Taekwondo Cup 2016’, georganiseerd door de Brazil Taekwondo Stichting op Aruba. De overige deelnemers kwamen uit Curaçao, Venezuela en Aruba. De ploeg uit Suriname was goed voor 4 gouden en 4 zilveren medailles, naast 3 awards als beste vechter in verschillende categorieën: 1. Germar Altmann (Goud + Best Male Junior Fighter); 2. Shakira Pawirodimedjo (Goud + Best Female Junior Fighter); 3. Leon Thakoer (Goud + Best Male Cadet Fighter); 4. Michael Lei (Goud); 5. Katungi Pinas (Zilver); 6. Lucieno Pinas (Zilver); 7. Elio Vroom (Zilver); 8. Xavio Martopawiro (Zilver).

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Goed gedaan jongens, gefeliciteerd. Dat ene meisje natuurlijk ook proficiat.
  Hoop alleen dat meer meisjes gaan sporten, maakt niet uit welke sport.


  Maak melding

 2. Deze jonge trotse Surinamers hebben hun land met het leveren van sportprestaties glansrijk vertegenwoordigd en uitgedragen. Zij kunnen met juiste begeleiding verder groeien voor nog meer successen. Van harte gefeliciteerd!!!


  Maak melding

 3. Goed gedaan jongens en meisje, gefeliciteerd.
  Hoop alleen dat meer Surinamers gaan sporten, maakt niet uit welke sport.

  Sport verbroedert!
  De favorite scheldsport van nog te velen op dit forum verdeelt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.