Jörgen Raymann had tumor in lichaam [VIDEO]

2

Cabaretier Jörgen Raymann had een tumor in zijn lichaam. Dat onthulde hij woensdagavond in het praatprogramma RTL Late Night van Humberto Tan. “Kortgeleden kreeg ik plotseling te horen dat ik een tumor in mijn lichaam had. Ik was er helemaal kapot van” vertelde de in Suriname geboren entertainer.

Raymann: “Ik begon te denken: ‘Wat voor liedjes wil ik op mijn begrafenis? Hoeveel geld moet ik voor mijn vrouw achterlaten?’ Dat soort dingen.” Gelukkig is het allemaal goed afgelopen voor hem. “Het was een tumor in mijn testikel en is verwijderd, het was goedaardig. Alles is perfect” aldus Jörgen.

In augustus vierde hij zijn 50ste verjaardag in Suriname met een speciale voorstelling. Bij RTL was hij te gast in het programma van Humberto naar aanleiding van zijn nieuwe theatertour in Nederland. Raymann is na ruim 3 jaar weer terug in het theater, met de solovoorstelling ‘Zo Kan Het Ook’. Alles wat hij de afgelopen tijd heeft meegemaakt heeft hem geholpen deze voorstelling te maken.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Aandacht aandacht aandacht!! DRAMA Queen. Een Goedaardig Tumor en niet eerst denken hoe je zult genezen. Wel over hoeveel geld je voor je vrouw achterlaat. Weer op zoek naar applaus? Zielepietje!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.