Nola Hatterman Academy sluit ‘vakantieschool’ af

5

Tijdens de afsluiting van de ‘vakantieschool’, een jaarlijks terugkerend project van de Nola Hatterman Art Academy (NHAA) in Suriname, werden de ouders uitgenodigd om te bezichtigen wat de kinderen hebben gepresteerd gedurende de periode van 30 augustus tot en met 9 september.

Er nemen dit jaar in totaal 163 kinderen deel die onderverdeeld zijn in 5 groepen. De beste drie kinderen van elke groep krijgen teken materiaal en waardebonnen van NHAA. De eerste groep jongeren tussen 6 en 11 jaar had op 9 september de afsluiting met een expositie, DJ en clown.

De afsluiting voor de overige vier groepen wordt vanaf dinsdag 13 spetember vervolgd. Naast het ontwikkelen van het creatief vermogen van de kinderen, ligt het in de bedoeling dat ook tekentalenten worden ontdekt.

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Forummers/Reageerders, Odi odi.

  Geef een reactie op bovengenoemd artikel.

  @Budayayawa, rot toch op man met je nietszeggende reactie.

  Wederom een goed project van Nola Hatterman Art Academy (NHAA).


  Maak melding

 2. Surinaamse jeugd wordt gedurende de vakantie educatief beziggehouden. Wie zijn hun nationale helden tevens voorbeeldigen en zullen zij straks ook als volwaardige trotse burgers in deze maatschappij fatsoenlijk kunnen functioneren en een goed leven hebben?


  Maak melding

 3. es raro que te haya pasado eso, ya que en mi experiencia este shampoo conserva muy bien el color en cabellos tidtoranus.. igual, los cabellos tinturados en rojo tienden a desteñir y MUCHO, pero bueno, ya que te querías sacar el color.. jajaja. saludos!


  Maak melding

 4. Phil:If there is a little, aged, bald-headed man running things from behind a screen, do you believe he is an American?Do you believe in puppets operating without human agency?Do you believe if it were possible to *poof* wipe America off the wipe/on/off board of world events that peace would happen?Mr. Paul Craig Roberts would say yes to every one of my questions.Isn’t that view rather naive?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.