Nieuwe single Nedra ode aan Suriname en volk

10

De Surinaams-Nederlandse zanger Nedra brengt met zijn nieuwe single ‘Sranan’ een ode aan Suriname en haar volk. De zanger is momenteel in het land om zijn single te promoten. Het nummer is niet zijn eerste lied over Suriname. In ‘Sranan Firi’ en ‘Ala dey’ kwam zijn liefde voor Suriname al tot uiting.

In ‘Sranan’ neemt Nedra je mee met zijn ervaringen door de jaren heen in Suriname. Suriname heeft voor zoveel mensen een andere betekenis puur vanwege de historie van het land. Voorouders, die er gestrand zijn. Ouders, die emigreerden uit voorzorg in moeilijke tijden. Kinderen, die deels opgroeiden in Suriname of juist geboren zijn buiten Suriname. Wat steeds bijgebleven is die Surinaamse cultuur en tradities.

Nedra Anijs, zoals hij officieel heet, kiest er altijd voor om zijn nieuwe songs eerst in Suriname te introduceren, daarna in Nederland. Het nummer ‘Kom en doe het’ dat hij vorig jaar voor het eerst zong toen hij auditie deed voor de talentshow ‘Holland Got Talent’, heeft het ook goed gedaan in Suriname.(FOTO: Ronnie Jackson)

Bekijk ook:

10 REACTIES

 1. Mr. DDB u had zich toch bekeerd tot het geloof. U was toch enkele jaren geleden gezegend door een bisschop of niet.
  Allemaal onzin.
  U kunt niet gestraft worden omdat u weet dat god niet bestaat. U lag ze allemaal vierkant uit. En daarom blijft u liegen, stelen en moorden!!!


  Maak melding

 2. Er op los leven zonder achting voor zijn medemens en aan het eind van de dag een aai over zijn bol van een “geestelijke” omdat hij het zo goed heeft gedaan.Dat is prachtig toch…En de volgende dag weer vroeg op om zijn vernietigend gedrag voort te zetten.Ben zo afgekickt op deze zgn geestelijken…die het allemaal doen om er zelfs beter van te worden.Want de collecte pot is maar muntjes ge wijs.Dan maar een rijke goed stemmen en hem naar de mond praten.I’M SICK OF IT!!!


  Maak melding

 3. sme kan alleen vooruit komen, als die moordenaar is op geruimd met zijn hele bagage je volgelingen..

  zolang deze moordenaar aan het stuur zit,, zal nimmer / nooit het land tot ontwikkeling komen..

  dus weg met die moordenaar, voor dat het nog erger wordt..

  nu ineens zijn de suri / ned plotseling weer erg belangrijk geworden dankbaar voor de nood voorziening..

  wat een rot (ka ) volk zijn wij toch..


  Maak melding

 4. DDB DENKT DAT HIJ KAN REGEREN NET ZO GOED ALS VENETIAAN, MAAR ALS HIJ HET MAG PROBEREN WEETJE WAT ER DAN GEBEURT .?? FOETSIE 1.2 MILJARD US RESERVE DOLLARS ! WROETS ! 12OO kg GOUDDEKKING VERDAMPT !!! OEF ,2 MILJARD MONETAIR GEFINANCIERD !!! WAAAAAII WAAR ZIJN WE BELAND ????? IN EEN ONVOORSTELBARE ELLENDIGE ECONOMISCHE NACHTMERRIE !!!!


  Maak melding

 5. Idioten, we hebben het hier over een artiest, muziek, ga in een andere onderwerp zitten. Pure krabben zijn jullie. Ik schaam me voor jullie hersenloze, daarom komen we niet voorruit, ik ben geen regeringsfan, maar jullie slaan alles. Go Nedra, respect.


  Maak melding

 6. Altijd makkelijk om een t shirt te dragen met “I love Su” of om huilebalk liedje te zingen over hoeveel je van Suriname houdt.

  Eerlijk gezegd ken ik geen land waar de inwoners zo weinig van hun land houden of zich druk maken over de toekomst van hun kinderen als Suriname.

  De hangmat blijft de favoriete plek voor Surinamers om hun liefde voor Suriname te tonen,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.