Gouden Award voor Kenny B, Brace en Ali B

3

Kenny B, Brace en Ali B hebben afgelopen weekend een Gouden Award ontvangen voor het nummer ‘Let’s Go’, een zomerse feel good track samen met producer Spanker. Het nummer is op Youtube al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken.

Tijdens een schrijverskamp op Ameland vloog Ali B per helikopter Kenny B (‘Parijs’) en producer Spanker (‘Misschien Wel He?’) in. Zanger Brace (‘Hartendief’, The Voice of Holland) sloot aan en aldaar ontstond de basis voor deze zomerse single.

Het nummer werd midden juli gelanceerd. De officiële video is opgenomen op het strand van Noordwijk. Bekijk ‘m hier:

Bekijk ook:


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.