Surinaamse Luchtvaart Maatschappij naar Miami

21

PARAMARIBO, 27 aug – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, vliegt weer op Miami. De bestemming in de Verenigde Staten van Amerika, is weer mogelijk dankzij een reeks aanpassingen. Binnenkort wordt de vliegroute nieuw leven ingeblazen.

Vanaf één september is het weer rechtstreeks vliegen vanuit de Johan Adolf Pengelluchthaven. “Dit is de eerste keer in bijkans drie decennia dat wij weer rechtstreeks zullen vliegen naar de Verenigde Staten van Amerika”, zegt SLM-directeur Robbi Lachmising tegenover de Ware Tijd. De aanpassingen hebben vooral te maken met de veiligheid. De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten zijn tevreden.

De eerste vlucht is een charter. Dan volgen drie commerciele vluchten. Die moeten wel goed bezet zijn. “Als wij na zes maanden beslissen om niet meer rechtstreeks te vliegen, moet het niet verrassend zijn. Als het niet rendabel is, zullen wij het toestel tijdelijk eruit halen. Wij moeten rekening houden met de financiele positie van het bedrijf. Wij krijgen geen subsidie en moeten onze eigen boontjes doppen”, aldus Lachmising.

Bekijk ook:

21 REACTIES

 1. Op welk publiek (als passagier) mikt de SLM?
  Ze kunnen ook combikaarten verkopen voor de Suri-bezoekers. A’dam-P’bo-Miami-A’dam tegen een voordelige prijs.


  Maak melding

 2. je moet je afvragen , hoeveel suri s met een suri paspoort zullen elke vlucht rechts streeks met deze s l m vliegen v.v. Maiamie nu het land aan de rand van failliessement ligt of al is..
  hoeveel zaken lieden ui Amerika zullen naar s me komen om wat voor zaken te doen met 500 kippen zonder koppen..

  de meeste zaken in sme zitten op de rand van sluiten..

  de s l m draait al meer dan 30 jaren v.v. Amsterdam – parbo nog nooit een jaar verslag geproduceerd , niemand weet hoeveel ze verdienen, wat je wel hoort ze draaien op verlies..

  de k l m die het zelfde doet,, maakt bo-go bo-go winst en heeft zelf een grote Jumbo 747 ingezet.., lacht zich suf..

  sinds de visa kaart met veel barbarie is ingevoerd, eerst voor 20 euro- of 25 us$ vervolgens nu voor 30 euro weet nog niemand wat er met de opbrengsten gebeurt, helemaal niet wat op jaar basis wordt verdient, nog nooit een jaar verslag..


  Maak melding

 3. er is alvast een beademing apparaat geschonken door het buitenland,,

  indien de moordenaar buiten westen raakt dat hij toch nog kan blijven ademen, want hij moet nog voor de rechter verschijnen alvorens heen te gaan..


  Maak melding

 4. Het zal wel niets worden als de rijke Suris het niets vinden. Visa plicht. Hoge koers met de usd. De 17 % die ddb goed vinden zal wel geld hebben ervoor zoals een zekere dike ton.

  Vlieg naar Brazilie op Carnivalstijd of naar de stranden van RIO. Als ze toch naar Miami vliegen zijn charters wel goed. Verder kijken of de Frans Guyanesen geintereseert zijn als transits. Kijken of Fly always ook transits hebben van de landen die ze vliegen.


  Maak melding

 5. voor het laatst 3 jaar geleden naar Suriname geweest, deed ik 3 keer per jaar aan, maar sedert zaken uit de hand gieren pas ik om de visum te halen op Schiphol
  – 25% verhoging van de visum prijs
  – toename van overvallen
  – toename van inbraken
  – toename van de prijs van levensonderhoud (vlees is zelfs duurder dan in Nederland)
  – toename van de verloedering
  – Afname van de gezondheidszorg
  – Afname van de verkeersveiligheid
  etc

  Dus a no mi moro


  Maak melding

 6. @Bigi Sma,
  Jij moet je grote bek dicht houden.
  Ik ga ieder jaar naar Suriname.
  Vind alles nog normale prijs.
  Koers gisteren 1 op 8.45
  Dus consumptie vergeleken met vorig jaar voor ieder surined goedkoper.
  Dat jij zo gierig bent om een toeristen kaart te kopen en je op wkn beklag wat zullen je familie blij zijn dat je niet meer komt.
  Profiteurs als jouw kunnen liever wegblijven.
  Trouwens je grote kont past op een anderhalve stoel.
  Dus opluchting voor de mensen die niet naast jouw mogen zitten.


  Maak melding

 7. Wij Surinamers zijn op elk gebied werkelijk tot alles in staat, onderschat dat niet!
  Edoch als wij de middelen er niet voor hebben moeten wij terstond kappen met een verlieslatende eigen Surinaamse Luchtvaart Maatschappij. Niets meer of minder.


  Maak melding

 8. @15 emphatie inleving in een ander een ieder heeft een ander budget zo ook bigi sma de Euro,s/dollars vliegen weg in suriname of je er heen gaat met kapitaal of met moeite alles bij elkaar… is het toch feitelijk dat het land duurder is dan ned.laatstaan waar voor je geld krijgen..ik heb juist de indruk van jou dat je primitive leeft in su als je er bent vandaar dat je niet klaagt en er erg goed uitkomt maar respect aan elkaar we zijn niet van het zelfde kaliber in nederland kom ik niet te kort !!en wil dat ook niet in su ..bigi sma I UNDERSTAND alles daar is forcerend en 3x uitgeven ik wil geen kat in de zak laatstaan van chinezen met hun rotte spul jojo prijzen en neerbuigenheid naar zwart.(Ik in me 1tje boycot ze .dus dan naar chois hopend en biddend dat ik onderweg niet in een grote gat in weg dek tegen komt en WEER BANDEN MOET KOPEN of ipv van auto rijden autobootvaren.. bij chois aangekomen voel ik me happy keus uit gezonde dingen en kwaliteit betaal ik graag voor.op de grote markt is het denk ik inderdaad goed kijken naar gladjanussen(heb je ook in A’dam/r’dam enz alle drukke steden kortom)gezellig winkellen en kopen speurtocht naar kwaliteit je moet lopen met verschillende valuta de 1 heeft prijs in srd de ander in $ veel bedrog in kleding&maten personeel met veel tekortkomingen alles bij elkaar vermoeiend maar voor mij wel les rijker Hoop als ik besluit om weer mijn(ondanks alles)volk en land te bezoeken of om er te gaan willen wonen er wat veranderd is in respect mentaliteit en discriminatie


  Maak melding

 9. @15
  Boi je praat zoals je hersenen werken en je inhoudelijke boodschap getuigd weer van éénzijdigheid.
  Het gaat erom dat ik met mijn euro’s onbevangen kan leven in Suriname maar tegelijkertijd familie zal moeten ondersteunen want deze lieve mensen willen je de beste tijd meegeven.
  Voor de Suri’s is het niet meer te betalen terwijl de coalitie de gelden die zij maken, o.a. een visum die 30 euro kost, en de vraag nog steeds overeind blijft “waar blijft dit bedrag? Een zaakgelastigde kost geen tientallen miljoenen euro’s.
  En dus vind ik het baldadig misdadig en ongehoord dat je de Suri’s een leven laat leiden die niet te betalen is.
  Daarom alleen is Suriname niet het land dat ik naartoe wil.
  Joe graboe @15 of is je vermogensbestanddeel niet groot of denk je alleen mar aan die arm mietige SRD’s die je hebt


  Maak melding

 10. Hahahahaaaaa…hoeveel passagiers gaan vliegen vanuit Paramaribo richting MIami en hoeveel gaan terugkeren?!
  Je krijgt maar 1 keer de kans om de situatie in Suriname te ontvluchten en je betaald een fortuin om een weekje vakantie door te brengen in Miami!!
  Dus Paraman ik weet niet waarom je zo blij bent!
  Wat een dure grap van jou.
  En jaj..ja..wij zijn tot alles in staat…wij hebben een moordenaar als lijder wie doet of durft ons an te doen>>?!


  Maak melding

 11. Opleiding van DD bouterse:

  van lagereschool naar ULO W.broderschool aan de Keizerstrraat,
  Daarna naar Nederland voor lagere Militairen op Leiding als sport medewerker in Wesepe.
  Daarna gedetacheerd op Diepenveen ( Schalkhaar.) daarna naar Suriname, hij was gewoon Corporal daarna gepromoveerd als Sergant.


  Maak melding

 12. Budayayawa,

  Je hebt het heel goed verwoord en historisch nagetrokken.
  We hebben een tot sergeant bevorderde soldaat als president.
  Hij wilde zich altijd graag vergelijken met Chavez, maar dat was een intellectueel en dat is onze president bepaald niet en dan druk mij nog heel voorzichtig uit.


  Maak melding

 13. sme is al of bijna failliet en je hoort niks meer over de de moordenaar.. waar is hij, het land is immers stuur loos geworden, ligt hij zelf in coma..

  of is hij mee genomen met een lid van I M F afgelopen weekend..

  er zijn nu al beademing apparaten geschonken aan het volk ,, lees dé ziekenhuizen , want de tijd van zuurstof te kort is aanstaande..

  de dollar US$ gaat richting 1 op 10 voor einde dit jaar.., maak je borst maar nat.

  en wij maar roepen ” nog 5 ”


  Maak melding

 14. Budayayawa, je hebt ‘gelijk’. Heb je kennelijk weer last van je Surinaamse KRABOE-syndroom?

  What about jou VS – Vieze Schijtzakken, die destijds een President (Ronald Reagan) hadden – Ronald aan het stuur – ondanks hun ONMENSELIJK MOORDTUIG (kernwapens), die COWBOY was.

  De Surinamers mogen RELATIEF, “in hun handen klappen” klaarblijkelijk.

  Budayayawa, jij zit met jou MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX in je maag, maar niet een ieder. Probeer jij je van jou NEO-KOLONIALE STOORNIS te ontdoen. Dan zul je het LICHT, enigszins kunnen waarnemen.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU STILL KEEP MY BROTHER!


  Maak melding

 15. In Nederland mag je voor twee personen geld hebben op de Bank van e.70.00 vrij van belasting, daarnaast heb jij recht om aavulling bijstand van e.16.00,- per maand exkl.toelagen.


  Maak melding

 16. SLM moet niet concurreren met KLM. Ze moet ten allen tijde 10% onder de prijs van de KLM gaan zitten, zodat ze altijd een volle vliegtuig hebben. In ieder geval op de rit Adam-Parbo. Die 10% is aantrekkelijk voor de Surined, want dan krijgt hij ahw de visumkosten ‘gratis’.


  Maak melding

 17. als ik de directeur eigenaar was, zou zijn , s l m.., dan had ik direct alle v. i .p .en andere faciliteiten gratis vliegen afgeschat..

  de ticket prijs met 20 % verlagen iedereen laten betalen , dan waren alle vluchten vol..

  regering leden gewoon tweede klas laten vliegen die hele eerste klas opdoeken.., levert toch niks op.., alleen boeven schurken zitten daar..


  Maak melding

 18. De SLM heeft toch geen stewardessen die koffers vol met geld op bepaalde bankrekeningen in Miami gaan storten zoals onze overjaarse vriendin van weleer. Want als dat zo is zullen de Amerikanen weer ingrijpen en dan mag de SLM er nooit meer landen. SLM: opgepast dus.


  Maak melding

 19. AMSTERDAM – Scientists investigating a remarkable signal from a star 95 light years from Earth. It may indicate the existence of an extraterrestrial civilization that is far more advanced than ours


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.