Afgestudeerden bij Polytechnic College Suriname

10

Het Polytechnic College Suriname heeft afgelopen week 31 afgestudeerden afgeleverd. Directeur Robby Glenn Holband zei tijdens de diploma-uitreiking dinsdag in de Congreshal dat ze klaar staan om Suriname te ondersteunen. De geslaagden studeerden in verschillende studierichtingen af. Onder de afgestudeerden zijn er 21 bachelor studenten van de ‘College of Agriculture & Health’ (bachelor programma Hoger Laboratorium Onderwijs) en de ‘College of Technology’ (bachelor programma Elektrotechniek, Informatie & Communicatie Technologie, Infrastructuur en Werktuigbouwkunde). Bij het master programma zijn er 10 afgestudeerden van de ‘MBA in Innovation & Technology’.

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR INZICHT….ACTIE……ZUIVERING EN RECHTVAARDIGHEID….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Belangrijke BEMOEDIGINGSBOODSCHAP voor RECHTVAARDIGE HELPERS!

  Er zijn vele goddelijke Afgezanten (samenwerkend met de LICHTWERELD) die vandaag de dag assistentie verlenen bij de transformatie van de wereld, en nu laten zij hun ZOEKLICHTEN over de hele planeet rond schijnen. Zij zoeken naar mensen die laten zien dat ze een SPIRITUEEL potentieel hebben en die een WERKELIJKE LIEFDE in hun hart koesteren voor de MENSHEID, voor WAARHEID, en voor RECHTVAARDIGHEID.

  Hun ROEP weerklinkt WERELDWIJD aan de innerlijke kant van het leven om al die mensen op te wekken, die iets herkennen van het Goddelijk Plan voor de mensheid!
  Deze DRINGENDE ROEP spoort iedereen aan die er klaar voor is om tot ACTIE OVER TE GAAN, om gezamenlijk de GEWELDIGE kansen en mogelijkheden te verwerkelijken, en om deze openlijk te delen voor het GOEDE van iedereen!!!

  Bron van LICHT….WAARHEID…EN RECHTVAARDIGHEID!

  In de duistere onrechtvaardige wereld WORDT DE MACHT EN KRACHT VAN HET LICHT STEEDS MEER WAARGENOMEN en dat roept veel angst en onzekerheid bij de kwade krachten op. Ze proberen geld nog als grote machtsmiddel te gebruiken en blijven handelingen verrichten die voor onderdrukking en afhankelijkheid bij de mensen moeten blijven zorgen, doch vroeg of laat zullen deze kwade krachten zelf in de hol van de duisternis belanden met alle gevolgen van dien voor hen!

  MESSAGE from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 2. 31 meer om in dienst te nemen.De overheid heeft een stop op werknemer.Partikuliere bedrijven zijn in nood.
  Wie gaan deze jonge mensen werk verschaffen. Een paar kan geregeld worden. Dat is zo in Suri.Gaan ze mischien
  naar de caribische islanden werk zoeken? Als ze geld geleend hebben moeten ze nu terug betalen. Ik wens hun veel geluk
  en sterkte. Als ze holland of als post bachelors binnen mogen komen zou dat prachtig zijn. Eigen baas kan ook.


  Maak melding

 3. Opleiding van DD bouterse:

  van lagereschool naar ULO W.broderschool aan de Keizerstrraat,
  Daarna naar Nederland voor lagere Militairen op Leiding als sport medewerker in Wesepe.
  Daarna gedetacheerd op Diepenveen ( Schalkhaar.) daarna naar Suriname, hij was gewoon Corporal daarna gepromoveerd als Sergant.


  Maak melding

 4. We zijn nu afgestudeerd,mijn ouders hebben veel geld betaald, Grote vraag nu is, Waar kan ik werk krijgen, ik wil NIET achter de kassa van Kirpa of een Chinees.Want dat had ik na de Lagere school al kunnen doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.