Top line-up bij 4e benefietavond Wi Eegi Kerki

9

Op vrijdag 30 september 2016 vindt de 4e jaarlijkse ‘Entertainment Night’ benefietavond van ‘Wi Eegi Kerki’ van de Evangelische Broedergemeenschap(EBG) in Amsterdam Zuidoost plaats. Comedian Roué Verveer nodigt elk jaar een paar comedy vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond van in de kerk. Dit jaar zijn naast Verveer ook Rayen Panday, Jeritza Toney, Clifton Braam(uit Suriname) en Najib Amhali van de partij.

Het idee van deze avond komt van Roué Verveer, die zelf ook lid is van de EBG in Zuidoost. In januari 2013 werd de nieuwe kerk in gebruik genomen. Het modern gebouw dat speciaal ontworpen is door een architect, is door de EBG zelf gebouwd met eigen middelen en een hypotheek. Om deze te helpen aflossen, anders dan met de collecte op zondag, kwam Verveer met het idee om een ‘entertainment night’ te organiseren. Alle opbrengsten van de kaartverkoop voor deze avond worden dan gebruikt voor de aflossing van de hypotheek.

De vorige edities waren super en deze wordt dat ook. Check de flyer hieronder, koop direct je kaartjes en kom hard lachen! De comedians zorgen ervoor dat je NIET vóór het lachen de kerk uitgaat😉. Deel dit bericht met je vrienden die dit ook leuk zouden vinden!

Wi Eegi Kerki entertainment night
Vrijdag 30 september 2016
Aanvang 20.00. zaal open 19.30
Wi Eegi kerki. Kortvoort 73. 1104 NA Amsterdam Zuidoost

kerki

Bekijk ook:


9 REACTIES

 1. duizende mensen leiden honger,en meneer gaat effe geld ophalen voor een kerkgebouw.Nooit een hoge pet op gehad van deze goose.alsook rayman,doen alsof je de armen helpt,maar stiekem je buidel verdikken.Kan een heel verhaal gaan opschrijven,over deze zogenaamde komieken,het gaat ze maar om een ding,,geld,,.Gullit het zelfde verhaal,ooit zei hij tijdens studio-sport ik ben en voel mij geen surinamer,simon tahamata was er ook bij,en wat hij zei over zijn broeders de molukkers,was dat hij tot de dood molukker is en blijft en hen ten alle tijden zal steunen.De enige echte is clarence seedorf,die heeft laten zien hoe het moet.


  Maak melding

 2. Water naar zee
  24 augustus 2016
  Het volk heeft oogkleppen op MEN HEEFT OOGKLEPPEN OP ZE WORDEN GENAAID DOOR ALLE volks PARTIJEN zien doen laat doen vooral als men een leider heeft die meer fouts dan goeds doet!!HIER HOEF JE TOCH NIET VOOR HOOG HOOGELEID TE ZIJN om systeem bewust te worden..EIGENBELANG STAAT VOOR OP.kleine ongeorganiseerde zoet houderijtjes om zand in de ogen te strooien blijft effect te hebben terwijl er zoveel achterstand is op alle fronten!!DE LEIDERS (Met lange en korte ij,s)mogen best wel een stuk taart eten maar om de hele taart op te eten betekend je loopt over lijken van je eigen volk.MISSCHIEN MOET HET OOK ZO ZIJN OMDAT HET VOLK nooit 1heid heeft gekend noch in gezin noch in staat Gevolg op oorzaak.men wilt nog roeien met de riemen die er nog zijn bang voor gezichts verlies is ook een handicap de opties zijn op of vergis ik me? ?DE VRAAG IS WAAR is DOE BANG VOOR WAAROM AAN EEN SLECHT GEORGANISEERDE DOE DOEL BEGINNEN ik begrijp dat het niet zo makkelijk is als lijkt een plan van aanpak samenwerking binneland buiteland maar dan onderground had beter effect gehad wel sterk dat je je stem laat horen en niet je ziel verkocht heb

  Beantwoorden


  Maak melding

 3. Omdat Surinamers huichelaars en met iedereen mee heult. Ze kennen geen trots gevoel en waaien met alle winden mee. Daarom ook zijn Surinamers in Nederland zo achtergesteld.


  Maak melding

 4. Lieve mensen, waarom zo negatief? Een ieder beslist voor zich of hij/zij er naar toe gaat of niet. In deze tijd van goddeloosheid, terreur, elkaar naar het leven staan en mensen die het leven als zwaar ervaren, is het toch niet verkeerd om de kerk weer in de belangstelling te brengen.


  Maak melding

 5. V.L,

  Als de kerk leert mensen op water te lopen dan hoeven de Surinamers de bosjesbrug niet meer te belasten.

  Vindt je het niet vreemd dat de kerk de mensen niet leert wat Jezus praktiseerde? Zoals op water lopen, blinden genezen, doden opwekken, uit de dood opstaan, vergeven, de wang toekeren, vissen vermenigvuldigen, wijn maken zonder druiven, naar de hemel opstijgen, de wisselkoers beinvloeden en afkeuren?

  De kerk houdt deze kunsten voor zichzelf en leert het de gewone man niet. Dat is toch huichelarij?
  Stel je voor dat ik geen wijn en vissen meer hoef te kopen. Dan wordt mijn leven toch minder duur? Maar dat mogen we dan weer niet leren van de kerk. We moeten alleen maar bidden, gehoorzamen en in de kudde lopen. Wie wil dat nog vandaag de dag? @Esmerald zeker niet, zo ik haar ken. Ik ook niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.