Rosebel Gold Mines schenkt aan scholieren Brokopondo

11

General manager Suresh Kathil van Rosebel Gold Mines in Suriname overhandigt schoolpakketten aan geslaagden van het Gewoon Lager Onderwijs (GLO) in Brokopondo. Honderdtachtig geslaagde zesdeklassers van twaalf scholen in het district kregen een rugtas met daarin haast alles wat ze nodig hebben om hun het nieuw schooljaar te beginnen op het Voortgezet Onderwijs voor Junioren. Het slagingspercentage op GLO-niveau in Brokopondo is 42% (36% mulo / 6% LBO).

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. De regering blijkt nutteloos. Alles wordt nu door particulieren gedaan, zoals laatst schenkingen door Kirpalani, Chinese Youth Club enz. en nu door Rosebel. Heeft Suriname nog een regering nodig?


  Maak melding

 2. De vaders jatten het goud van de concessie van Rosebel en de kinderen worden daarvoor beloond met een schoolpakket. Schiet mij maar in de feestverlichting!


  Maak melding

 3. Rosebel promofeer goodwill in de omstreek dat ze straks gaat vernietigen. Schoolpakketten gratis is goede gift nu.

  De rijst exporteerders van Nickerie en de vistkweekerijen van commewijne laten zich niet horen. De kinderen van deze twee districten mogen wel stikken. Geen school packet.

  Waar njog meer? In het verre binnenland en Coronie.


  Maak melding

 4. Jammer dat Rosebel geen verstand kan schenken. Dan was Suriname al lang uit de penarie.

  Overigens wordt pindakaas volgend jaar 25-30% duurder. Als gevolg van een slechte pinda-oogst in Argentinie.


  Maak melding

 5. Vroeger maakte je een rugzak gewoon van een jutezak of een meelzak. Het lijkt erop dat de kinderen aan creativiteit hebben ingeboet. Pokemon generatie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.