We zijn Moe: Surinamers moeten thuis protesteren

79

PARAMARIBO, 22 aug – Surinamers moeten zelf protesteren. Dit zegt Curtis Hofwijks, leider van protestbeweging We zijn Moe. Niet alleen massaal kan geprotesteerd worden tegen de ontwikkelingen van het moment. Het kan thuis beginnen.

Mensen kunnen op de schutting protestleuzen aanbrengen of aan hun voertuig. Hofwijks zegt tegenover de Times of Suriname dat mensen zo kunnen kenbaar maken dat ze weigeren het gelag te betalen voor diefstal en wanbeleid. Er moet vooral duidelijk worden gemaakt dat overleven moeilijk tot onmogelijk gaat. We zijn Moe zelf voert voorlopig geen acties, “maar wanneer we terugkomen, gaat het barsten.”

Hofwijks ziet mensen steeds dichterbij het punt komen om het mandaat terug te eisen van de regering. Oplossingen zijn niet in zicht. De regering blijkt niet in staat de prijsstijgingen te beteugelen. Wat wel gedaan wordt, is het tegenhouden van loonsverhogingen. Bedrijven hebben het steeds moeilijker zich overeind te houden. “De samenleving wordt structureel kapot gemaakt”, aldus Hofwijks.

Bekijk ook:

79 REACTIES

 1. Hofwijks wacht niet totdat je beweging samen acties inzet. Maak een begin met jou beweging en vraag dan anderen in het openbaar mee te doen o.a. vraag het aan de studenten en de scholieren, aan de leerkrachten en de ambtenaren aan de Nuts bedrijven en het openbaar vervoer.
  Laat “Wij Zijn Moe” het begin zijn die de startschot van het einde geeft.
  DE president heeft niet meer die macht als in de jaren 80 want zelfs het leger en de politie kotsen hem uit.


  Maak melding

 2. Men moet het land plat gooien en daarnaast met een andere regering beginnen want opstappen willen ze toch niet gewoon beginnen met een nieuwe start en laat ze gewoon ze zijn gek


  Maak melding

 3. Suriname is verloren onder Bouterse als president van het land.De massa die op zijn partij gestemd hebben zijn verdrietig.Suriname is failliet gemaakt door de president en zichzelf verrijkt met die reserves van het land.Er heerst armoede en de vooruitzichten zijn niet beter.De enige redding in Suriname is dat de president opstapt en de mandaat terug geven aan het volk.Hij kan het land niet goed besturen omdat hij geen verstand heeft van zaken.Hij is een domkop die alleen verstand heeft van wapens om te doden.Ik begrijp niet waarom die mensen niet in opstand komen met de gang van zaken in het land.Zolang Bouterse in Suriname is komt het land nooit meer bovenop.Als inwoner van Suriname voel ik het ook.Maar ik heb geen macht om het te veranderen.Ik heb geen verstand van politiek.Alleen het buitenland kan Suriname helpen door in te grijpen en de machthebbers oppakken en opsluiten.


  Maak melding

 4. mr Hofwijks ik vind het prima dat u oproep tot protesteren.Maar het zou mr Hofwijks en alle andere Sranamans sieren als zij ook zouden komen met oplossingen.Het gaat tenslotte om de toekomst van Su en onze kids/klein kids.Op dit moment is de hele wereld onvoorspelbaar.Elke seconde van de dag gebeurt er wel iets die een hoop landen raakt.Dus laten jullie zien dat jullie echt van Suriname houden protesteer maar kom ook met oplossingen.


  Maak melding

 5. Politiek ??
  Boi, ik ben politiek. Kijk nôh, ik profiteer van de ene partij en ik verkoop mijn stem aan de hoogste bieder. In dit geval de NDP. NDP is tof want de leider Bouterse is de enige die de guts heeft om iedereen te boele.

  Onderwijs en ontwikkeling ??
  Dat kan ik zelf. Loekoe dja, 1 awara plus 1awara is 2 awara. zo tel je tot 5. Daarna maak je een hoop. En dan begin je opnieuw. 1 hoop awara plus 1 hoop awara is 2 hoop awara. En zo ga je weer door tot 5 want je hebt maar 5 vingers aan een hand. Bij 5 hoopjes awara neem je een emmer. En dan begin je weer opnieuw, 1 emmer awara plus 1 emmer awara is 2 emmer awara. En zo weer door tot 5. En dan neem je een zakka. Meer dan 1 zakka awara heb je niet nodig , want wie koop meer dan 1 zakka awara. Maar als je BISNISMEN net als Hoefdraad wil worden tel je gewoon weer tot 5 dan heb je 5 zakka awara verkog. En dat is genoeg wins voorlopig.

  En daarom is onze leider Bouterse tof mang. En gaan we voor nog eens 5, want verder dan 5 hoef je niet te kennen.


  Maak melding

 6. Ik ben moe betekend: Ik heb geen lef, Ik ontwijk uitdagingen,
  De zon is te heet. Het water te koud. De grond is te droog.
  Die boom is te hoog. Het is te ver. Het huis is te vuil om schoon te maken. Die straat is te vies ik loop om. Enz. enz.Stop daarmee Gebruik je hersenen en je wil en wordt actief.Dan open je zelf de deur naar verandering.


  Maak melding

 7. LONNY dank voor je eerlijkheid je heb meer macht dan je denkt BEGIN hET verders in te zetten er zijn al aanknopings punten met creatief zijn zijn er meer wegen naar rome


  Maak melding

 8. Viesie nanga straatiegie .. want voor nonsens is dat .. Een viesie zwemt in een watra niet tap wan straatie .. Dat weet toch iedereen.

  Wang hiep hiep hoera voor NDP !!


  Maak melding

 9. Bouta moet verbrand worden.
  Deze volksmisleider heeft suriname
  Tot de bottem opgefuckt!!!!!
  Zelfs god wil deze crimineel niet hebben!
  Weet j hoevele samen met mij zullen feesten
  Als moordenaar skrept?
  Heeeeeel su!
  Liever vandaag dan morgen!!!!!!


  Maak melding

 10. Bigi sma men.hofwijk moet leren samen werken en organiseren zijn huiswerk goed maken met toppers onder het volk en ook DE NEDERLANDSE SURINAMERS MET LEF EN BALLEN EN GOEDE WIL UITNODIGEN OMVSAMEN STERK TE STAAN!! Er is te veel poppekast in de genen van surinamers(rumoer)in stond er bij en keek er naar..laat ie joeka’s en de hindustanen benaderen om tot een goed effectief plan te komen deze mensen hebben potentie/LEF en kunnen goed georganiseerd werken en er zitten kapitalisten/hoog opgeleide tussen ..


  Maak melding

 11. 50 srd koe whahaha ze hebben de monopoly en ze kunnen schaken en dammen en alle NEDERLANDSE SUR,S MOETEN ZICH MAAR MET MENS ERGER jE NIET zoet houden lokale bevolking het is ook een optie in de tijd te doden..mijn koffie pauze is weer om.


  Maak melding

 12. Als er 1 persoon heeft die LEF heeft (getoond) is het Hofwijks.

  Laat de Surinamers in Nederland zich vooral niet gaan bemoeien met zijn acties. Hij woont er, hij weet wat de mogelijkheden zijn en hoe ver hij kan gaan zonder het gevaar te lopen dat hem iets overkomt.

  Die man doet op zijn manier wat in zijn vermogen ligt en wordt op talloze manieren door de regering tegengewerkt. (vergunnigsbeleid)
  Hij woont in Suriname en kent de nieuwe manier van het team bouterse om mensen bang e maken. Mensen worden niet meer naar Fort Zeelandia gebracht, maar worden openlijk bedreigd, er worden handgranaten gegooid en er wordt vanuit ‘rijdende auto’s op woningen en mensen geschoten.

  Ik heb diep respect voor Hofwijks dat hij zich niet laat intimideren maar doorgaat en nieuwe methodes zoekt om de menen wakker te houden.

  De acties van Brunswijk vgesteund vanuit Nederland heeft SU niets opgeleverd. Somo, bouterse en Ronny hebben zich verrijkt net als Jozefzoon en het land is naar de kloten.


  Maak melding

 13. Beste meneer Hofwijks, de mensen zijn te laf om hun ongenoegen te laten zien. Waar zijn de mensen die zo flink waren met hun paarse vlaggen. Zie de snelheid waarmee de wet “Verraders van overlopers” is aangenomen, daar was de aanname snelheid van de nep amnestie niets bij. De figuren die mede verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de puinhoop en failliete staat waar het land zich in verkeerd, zorgen dat hun persoonlijke zaken geregeld zijn.
  Echter blijf doorgaan, niks doen is geen optie en laf zijn helemaal niet.


  Maak melding

 14. @lonny

  “Suriname is verloren onder Bouterse als president van het land.”

  Lonny met fatalisme creëert men niets. Laat deze periode een laatste les zijn hoe diep men kan vallen door naïef achter beloften aan te lopen en te dromen dat veel GRATIS is en men SUCCESVOL kan zijn met krijgen en lenen.

  Mijn Nick name is afgeleid van SpinnenWheel van Blood Sweet & Tears. “What goes down Must come up Again”.

  Na regen komt zonne schijn. Echter het zal niet zoals het opkomen van de zon van zelf gaan. Het zal Bloed Zweet en Tranen kosten om weer iets van het land te maken.

  Om te beginnen na een diepte punt zal men wel de lef moeten hebben om iets te gaan doen en niet op de handen blijven zitten.
  Maak het voor leiders mogelijk de stem van het volk te laten horen. De macht is niet meer aan de DNA maar aan de straat. De DNA is verworden tot een stempelmachine die het land verbouwd tot een onrechtstaat.


  Maak melding

 15. De mensen hebben een protestleider nodig. Zijn naam is Hofwijk.

  De muren zijn van de huisbaas. Hij gaat je eruit schoppen.
  De autos zijn nog niet afbetaald. Meer mensenkomen uit.Waar wacht je op. Ga gewoon door. Mischien krijg je de huisvrouwen nou. Ga je verf spuit brigades uitsturen. Spuit je
  boodschappen op de muren van de regeringsgebouw. Een kijkuit en de andere spuit. Zo zien meer mensen je boodschap.


  Maak melding

 16. Ik begrijp Curtis helemaal..hij blijft de Surinamers prikken om tot actie te komen.Ik begrijp nog steeds niet wat de Surinamers ervan weerhoudt het land lam te leggen en massaal de straat op te gaan.Hofwijks heeft ze het voorbeeld gegeven door dagen achtereen en ook nog in zn eentje acties te voeren.Ik denk dat hij nu achter de schermen contact en legt en op de bevolking wacht…nog effe en dan zijn de rapen gaar..hebben ze niets meer te eten..EEN VOOR ALLEN ALLEN VOOR EEN…


  Maak melding

 17. Hofwijks geeft niet op ! Het is nu vakantie en de mensen zoeken verkoeling! Het is nu bloedheet in Suriname letterlijk en figuurlijk maar mensen even geduld letop de bom gaat barsten nog voor het einde van het jaar ! Alles heeft zijn tijd ! We gaan langzaam er naar toe tot het tijd is !
  Ik kijk er naar uit en weet dat het dan afgelopen zal zijn met deze ellende ! Hofwijks is niet laf ! Er zijn strategieen en we komen er ! Hup Hofwijks Hup! Je bent een dappere jongeman!
  De tijd komt dat het hele land plat zal liggen ! Even nog !


  Maak melding

 18. @mr.pakro
  Lang leve Curtis, ga zo door mijn vriend tenminste iemand met ballen
  ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  HA HA HAA,…EN JIJ BENT EEN PUSSY !!,….SJTOMME PANNEKOEK !


  Maak melding

 19. @diana

  Het is een mentaliteits probleem.

  Merendeels zien het probleem niet echt als hun probleem…
  bekende slogan mie no e bemoei nanga politiek ondanks dat ze aan het verdrinken zijn..

  merendeels is passief…en wachten totdat anderen het karwei opknappen….liever lui dan moe..behalve bij gratis vreten en sopie


  Maak melding

 20. @amaranta
  ””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
  MET HULP VAN WIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  WACHT MAAR TOTDAT DE NDP ZICH GAAT ROEREN !!,..GAAN JULLIE MAAR SLAPEN,OEN WERIE !


  Maak melding

 21. @Mundo,

  Ik ben het volkomen met je eens. Geen enkele persoon of politieke partij komt opdagen met slimme ideeën. Voor mij is het zondermeer duidelijk. De oppositiepartijen en de aanhang ontbreekt het aan serieuze oplossingen om de problemen het hoofd te bieden. Het blijft maar bij goedkope en vage beschuldiging. De mensen worden ook niet beter van deze beweringen. Zij weten ook beter. De bevolking is zich ervan bewust dat er naast problemen op de wereldmarkt ook structurele problemen in de economie de oorzaak zijn van de ellende. Deze structurele problemen hebben de oppositiepartijen ook niet opgelost toen zij het voor het zeggen hadden.


  Maak melding

 22. De vele commentaren gelezen en respecteer ieders mening.
  Wij zijn ook moe omdat de aktie voerders geen ballen hebben.
  Ze kunnen moeilijk een vuist maken.
  Wij regeren en regelen alles in het land.
  Voor velen is het balen maar de contouren worden nog steeds door ons bepaald.
  Het volk blijft thuis dwz dat ze vertrouwen hebben in de toekomst.
  Mensen maken jullie je geen zorgen wij zullen blijven regeren.
  Over 10 jaar zullen wij de resultaten al zien en over 15 jaar een heel ander Suriname.
  Suriname zal een land worden voor toeristen maar daar zullen wij de tijd voor nemen en flink investeren.
  Wij zijn moe van de aktie van CH die tot vandaag nog geen enkele resultaat opgeleverd heeft.
  Indien er mensen zijn die met het bovenstaande niet eens zijn ga de straat dan op en kom in aktie.
  Zoals het nu eruit ziet betekent het dat de Surinamers geduld en vertrouwen hebben in de toekomst.
  Natuurlijk zullen er enkele erbij zijn die anders erover zullen denken.
  Zolang er geen protest is en alleen een enkeling die denkt dat Suriname het niet gaat redden vind ik het prima.
  Suriname een land van vele Surinamers die jaren gedroomd hebben om terug te keren naar Suriname komt over 10 jaar heel dichtbij.
  Wij hebben alles onder controle dus even geduld nog dan word de koers ook stabiel.


  Maak melding

 23. Doorgaan met je protest Hofwijks!
  Als bouta bang is voor iemand ,dan ben JIJ het!!
  Jij doet hem beven,jij maakt hem nerveus. Voor de rest van de surinamers is hij niet bang. Hij weet blilksemsgoied wie en waar om te kopen,en hoe ze te naaien
  Natuurlijk hopen de ndpers hier dat jij je actie zal eindigen .Zij weten dat de zware last om b0outa te verjagen op jou schouders rust netals baasje zijn ze niet bang voor de rest van de surinamers. Die slikken ook van alles zonder te protesteren.Jij Hofwijks,jij bent onze kracht,ga zo door!


  Maak melding

 24. Gefeliciteerd Hofwijks,
  jou naam alleen is genoeg om de ndpers hier in paniek te doen geraken.Zij zien jou als competitie en je bent geen politicus ook geen presidents kandidaad nog!
  Je bent waardevol voor ons allen ,wij die Suriname de bevrijding willen brengen waar het naar smacht.En dat is een Suriname VRIJ van bouta,vrij van de ndp,vrij van het IMF!!


  Maak melding

 25. Damsco zijn pannekoek hoofd en hesenen draaien op hol. Zijn zenuwen zijn aangetast en Damsco de Pannekoekman hoopt dat Hofwijks zijn acties gaat beindigen,kijk hoe blij h9ij is met deze vooruitzicht..
  Hahahahaaaaaaa…..Pannekoekman Damsco,Hofwijks gaat door met zijn acties, hij staat daar alleen en vertegenwoordigd intussen de gehele bevolking!!


  Maak melding

 26. Ray, w

  Wat een energieverspilling van Curtis Hofwijks. De tijden van straatprotesten is niet meer van deze tijd. Hoe vaak ziet men in vele moderne samenlevingen dat de oppositie gaat meedenken met de regering bij bepaalde onderwerpen. Men gaat convenanten met elkaar aan waarin wordt aangegeven dat ook ideeën van de oppositie worden meegenomen in het regeringsbeleid. Je moet niet vergeten dat ook de achterban van de oppositie te lijden hebben van een economische malaise. Uiteindelijk levert deze vorm van samenwerking meer voordelen op voor de oppositie. Deze vorm van samenwerken vraagt echter om een hoger niveau van denken


  Maak melding

 27. @RobG
  Als er iemand is voor wie je baasje bang is dan is het HOFWIJKS.Hij alleen is genoeg je baasje en jullie van de ndp zenuwachtig te maken.Hallo de mensonterende situatie in Suriname is te danken aan de NDP en het hele volk lijdt eronder,ook de oppositie.Artikel148,bouta amnestie ,wiziging hier, daar , IMF, uitstel en toetsen dat zijn geen beslissingen van de oppositie die fataal blijken te zijn voor de surinamers,het is jou baasje die komt aandansen met zelfopgemaakte wetten die hem moeten redden.
  Sortoe ka ,de oppositie zal niet bijelkaar komen met de ndpers om de mars van criminal bouta te helpen redden!!


  Maak melding

 28. @ray

  Wie is bang van CH? Heeft hij uberhaupt wel ideologie? Je besluit te protesteren, doe het dan in 1 keer meteen goed en niet deze slepend effectlose methode.hoe hard kan deze CH nog terugkomen? Brandstichten? Wegen barricaderen? Nou dan wordt ie met gemak en plezier weggedragen door de zonen van Hermandad
  Leef in je wereldje hoor RAY. CH inbegrepen.


  Maak melding

 29. curtis …ik hoop dat je dit leest.
  vergeet die straatprotesten .
  tis veels te warm en de suries zijn te lui.
  het word tijd voor moderne acties zoals het lamleggen van het vliegveld , de haven , enz .
  laat mensen men drones zich schuilhouden in het bos en laat de drones over de landingsbaan vliegen .
  gooi olie op de toegangswegen naar de luchthaven of blokkeer het met betonnen blokken.
  laat een obstakel zinken in de vaargeul en geen enkel schip kan nog passeren.
  fouta gaat niet weg .
  althans niet vrijwillig en ook niet in 2020.
  de noodtoestand word voor die tijd afgekondigd.
  bouta zal de verkiezingen voor onbepaalde tijd uitstellen.
  de floppositie is te laf om ook maar een vorm van verzet te etaleren en rekent op jou om de kastanjes uit het vuur te halen zodat ze daarna de overwinning kunnen claimen.
  richt een politieke partij op en stel als keiharde belofte dat je de corrupte politici van de coalitie en de floppositie strafrechtelijk zal vervolgen voor oa fraude , zelfverrijking , witwassen, landverraad enz.
  op dit moment weet niemand waar jij voor staat .
  met alleen de leuze we zijn moe breng je moesje niet naar parijs.

  .
  enne mocht het je lukken laat misiekaba dan voor me achter . mijn vrouw wilde altijd al een aapje hebben.

  tie


  Maak melding

 30. @(real )Anoniem.
  Je baasje is bang voor hem en met hem ,julle ndpers.
  Jullie hebben Hofwijks opgemerkt en dat zegt heel veel.
  Wees niet bang Hofwijks is niet vernielzuchtig,hij gaat geen brand stichten of wegen barricaderen ,hij gaat de methoden die je baasje toepast niet gebruiken.Jij bent niet degene op wie wij moeten rekenen voor steun. Het is jou gevecht niet. Het is raadzaam dat jij je mond een volgende keer dichthoud!Als jij niet van plan bent om jou steun te betuigen aan Hofwijks dan moet jij je dome commentaren voor je zelf houden!!


  Maak melding

 31. @Basmatie
  Jou steun heeft Hofwijks niet nodig!!
  In de oppositie zitten er geen schoften die van de ene op andere dag op straat te vinden zijn voor een protestactie.Ze zijn de ndp schoften niet die omwille van hun Eigen belang het land Suriname voor aap zetten , alleen voor de hele wereld om uitgelachen te worden!Als jij als burger te laf bent om je aan te sluiten bij Curtis moet je hier geen moord en brand schreeuwen,pot verwijt de ketel!.Hofwijks staat daar voor de gehele bevolking ook voor jou! De gehele bevolking wil verandering niet alleen Hofwijks en de oppositie.De oppositie doet haar zegje in het DNA al worden ze monddood gemaakt,ze leveren hun bijdrage tenminste met het weinige dat ze hebben. Het volk heeft alle power maar jammer genoeg maken ze er geen gebruik ervan of weten niet eens dat ze meer power hebben dat de gehele ndp clan!!


  Maak melding

 32. Surinamers en protesteren, lijkt wel een contradictio in terminis. Een grote waffel opentrekken daar is men goed in.
  Volgens mij wacht de één op de ander en ondertussen gebeurt er verder niks en sukkelt men verder.
  Als niet ingezetene kan je alleen maar de boel observeren en je af en toe verwonderen over de gang van zaken.
  De mensen moeten hun eigen leven maar inrichten.


  Maak melding

 33. Jammer, Curtis is uitgeblust.
  Ambtenaren gaan hem nooit ondersteunen.Het gewone volk weet het niet, maar iedere ambtenaar krijgt normaal in januari zijn periodieke verhoging(wie op zijn maximum zit maakt kans op een bevordering naar een hogere salaris schaal/reeks); ze lachen zich krom !!! De mensen denken dat de vakbond eerst moet onderhandelen voor een verhoging, maar dat is niet zo!!!
  Dat is alleen wanneer het gaat om een flinke verhoging, daaron lacht HOOGHART zich krom !!!
  Het zijn de winkelverkoopsters, gewone arbeiders, landbouwers,vissers en dat soort werkers die beet worden genomen en het gelach betalen !!
  Ga bij U zelve na: “kunt u betalen voor een redelijke begrafenis” op dit moment zoals U dat enkele jaren terg zou kunnen doen ?? Neen, zelfs voor het hout van een crematie kunt U straks niet meer betalen !!!!
  Voor de gezagsdragers betaalt LANTI alles !!!


  Maak melding

 34. we zijn moe ,,, heeft groot gelijk..

  de gemiddelde suri. is de grootste lafaard op deze aarde..

  het zijn allemaal billen likkers , zodra jij opstaat van een plek, nemen ze direct over in eigen belang.. alleen eigen belang telt..

  ze willen nooit het initiatief nemen, om bij te dragen aan alles wat met beter moet worden te maken heeft.

  ze zullen altijd op de achter grond zitten wachten totdat een ander de klus geklaard heeft..

  klagen daar zijn suri’s kampioen in , maar willen mee doen,, daar zijn ze te beroerd.. ,,daarom zijn Ze ” laf ” ..

  nu wordt er openlijk ge-pinaard,, maar houden hun bek stijf dicht..

  een ieder lijdt er onder, ook de coalitie leden, zelfs de minister lijdt er onder.., maar houdt zijn kaken op elkaar,, alleen om zijn salaris blijft hij / zij zitten op die pluche..

  de poppenkast leden zijn echte billen likkers geen geweten, geen principes..

  zie maar naar de verschillende voorbeelden..

  grote bek, maar ook grote lafaards..


  Maak melding

 35. Meneer Hofwijks, roep de bevolking op om zijn geld van de bank te halen. Hierdoor raakt het economisch leven verstopt en de rest volgt vanzelf.
  Hij die te laat zijn geld van de bank zal willen halen, zal merken dat er geen geld meer is. De deuren van de bank zullen gesloten blijven en dan heb je helemaal niets meer.
  Dus zorg dat je niet de laatste bent.


  Maak melding

 36. RobG(oebbels) wil weer ideeën die vervolgens in de prullenbak van het KAKabinet verdwijnen. Volgens mij komt de heer C. Hofwijks met een juweel van een oplossing.
  Weg met de moordenaar en zijn 40 rovers incl. RobG(oebbels) en de rest van de ndp groupies.


  Maak melding

 37. Ray, waarom zou de president voor Curtis Hofwijks bang moeten zijn? Curtis heeft niet de allure van een Mahatma Gandhi of een Nelson Mandela?

  W.Whome,

  Jij verkoopt gebakken lucht waar niemand wat aan heeft. Je produceert alleen maar hersenspinsels over een geniale oplossing van Curtis. Die oplossing heeft hij echt niet. Curtis wil alleen maar de status van held krijgen. Maar hij is een een dwaas.


  Maak melding

 38. @whome,
  Doe iets nuttigs en bewijs je diensten.
  Wil je de toiletten van jouw president schoonmaken.
  Dat zou je graag willen maar daarvoor moet je tenminste havo hebben.
  Wat je wel kan is Robg en Damsco toiletten schoonmaken.
  Daarvoor zie ik je aan.
  Maar toiletten van jouw president dat gaat je niet lukken.
  Hoop dat je dit aanvaard.
  O ja zorg ervoor dat je wat afval dan kan jij je makkelijk verplaatsen.


  Maak melding

 39. IS KWESTIE VAN TIJD EN ELKE DAG IS STEEDS DICHTERBIJ…REGERING BRUYA WAN A LIBI MUSU GO…
  NDP ERS…JE HOEFT NIET TE SCHAMEN ALS JE OOK GEEN GELD BOODSCHAPPEN TE KUNNEN KOPEN..JE WILT TOCH NOG 5 EN HOELANG KAN JE NOG VOLHOUDEN.DUS MENSEN UN MUS WAKA BAKA HOFWIJKS..STEUN DEZE JONGE MAN,VOOR JOU EN SUR INAAMS BELANG…STREE DÉ FU STREE-GI SRANAN WI SA WINI…KRACHTI-HOFWIJKS…!


  Maak melding

 40. De huidige machthebber zijn dezelfde misdadigers die in 1980 een coup hebben gepleegd. Hun duivelse leider is de grootste afgod en moordenaar van verworden misdaadstaat SuriHaitiBabwe. Toendertijd waren zij te beklagen voor de jaren tachig ellende. Sinds 2010 en 2015 zijn de oerdomme paars verarmde zombies te beklagen voor wat de baas der misdadigers land en volk aandoen. Ze stemden oerdom tot op het bot voor………..bakka na jare tachtig…….en zevenmalen erger zal het verworden. Do ka


  Maak melding

 41. Ray, jij ligt lekker op je balkon of hangmat Hofwijks op te stoken. Die vierkante-betonblok-hoofd heeft niet door dat hij gebruikt wordt door de oppositiepartijen.Wanneer gaat hij jouw wc schoonmaken?


  Maak melding

 42. Ray,

  RobG heeft geen enkel idee, hoe er in ons land wordt gedacht over de regering Bouterse.
  Het heeft ook geen zin om hem te proberen te overtuigen, dat de situatie hier veel genuanceerder ligt, dan hij ons wil doen geloven, want hij weet alles beter.
  Hij waant zich op 7.600 km van ons land een soort God, anders kan ik het niet noemen.
  Iemand die zover van ons land iedereen in Suriname even komt vertellen wat wij moeten doen en hoe de vork hier in de stel steekt, is volgens mij niet oke.
  Lees al zijn postings van het afgelopen jaar erop na en je weet wie het “medium” op de Wtk is.
  Het is een walgelijke, egocentrische narcist.


  Maak melding

 43. Inmiddels heeft zich één ndp-groupie gemeld. De overigen zijn nog bezig met het beroven van de staatskas.

  RobG(oebbels), de puinhopen van paars zijn keer op keer aan het volk vertoond. Wat wilt u bewijzen met het alsmaar goed praten van Paars wanbeleid? Mark my words, het volk zal genadeloos met jullie afrekenen.


  Maak melding

 44. Ik woon ook in Nederland..en geef je helemaal gelijk…Hofwijks moet ook elke dag naar het werk..hij heeft ook zijn gezin..en zijn dagelijkse beslommeringen.Toch zet hij zich in..en doet zijn deel.Wat doet de rest ..??


  Maak melding

 45. Ook Damsco moet ik in deze gelijk geven.Straks grijpt de NDP/DDB weer naar wapens en laat personen midden in de nacht ophalen.Daar doel je op he ..en dat maakt de bevolking “bang”dat ze niet durven de straat op te gaan en te protesteren.En een ander vertaald het..ZE ZIJN TEVREDEN EN ZE HOUDEN VAN PRES..😂😂😂


  Maak melding

 46. Meedenken is op elk gebied fantastisch om tot goede beslissingen komen.Maar dan moet een ander ook willen luisteren.Zie je de coalitie in Suriname naar een ander luisteren en zijn mening evalueren en implementeren.In Suriname is de enigste met de SUPER ideeën dhr.Bouterse.Laten we elkaar niet voor de gek houden.Rob G zit vol goede ideeën ..mijn vraag welke van jou ideeën zijn reeds aangenomen door deze regering en de president die je adoreert.Of heb jij net als je president geen goede ideeën om Suriname uit deze impasse te halen.Want een ding is zeker we zitten er diep in.


  Maak melding

 47. Brand stichten en wegen barricaderen? Ik denk dat je in de war bent.Dat is niet waar Curtis voor staat..je denkt aan de periode toen de politie post aan de waterkant en elders werden plat gebrand.Dan moet je bij meneer Bouterse wezen…de enigste in zijn soort..


  Maak melding

 48. Allemaal super ideeën Basmatie.En wie moet ze realiseren Curtis Hofwijks.Ik vind dat hij genoeg doet…Hij heeft ook een leven,een gezin ,zijn werk..hij doet wat hij kan naar zijn vermogen.Toen de coups werden gepleegd stond Bouterse er alleen voor.Toen 15 surinamers werden opgehaald en vermoord stond Bouterse er alleen voor? Waar zijn de helpers?Waar zijn de echte Surinamers om Curtis bij te staan…meneer Hofwijks wacht nog steeds…


  Maak melding

 49. Hofwijks is niet op te stoken en ook niet van zijn padje te brengen.Anders had hij de 16000 dollar(?)geaccepteerd.In zijn achterzak gestopt en klaar is Kees..


  Maak melding

 50. Maar waar zijn de mennsen nu echt bang voor? Zijn ze bang dat als ze gaan protesteren dat ze dan worden opgepakt of erger of zijn ze bang dat als er een andere regering komt ze hard aan het werk moeten?


  Maak melding

 51. RobR, is nu ook al paragnost hij kan namelijk over een dikke 7 1/2 duizend kilometer in het hoofd van Curtis Hofwijks kijken en weten wat de beweegredenen van hem zijn om zich in te zetten tegen het wanbeleid, diefstal en corruptie van de door RobG geadoreerde NDP met aan het hoofd de door hem aanbeden massamoordenaar en veroordeelde drugscrimineel, hoe ziek kun je zijn.
  Cochise formuleerde het goed hij “waant” zich een soort god, maar wel eentje die niemand kent, maar wie wil ook zo’n iemand kennen


  Maak melding

 52. Mohamed dus dat is het feitelijk dus daarom gaat het zoals het moet gaan boutersen heeft nagedacht of een DICTACTUUR opleiding gedaan en zijn paarse mannetjes goed verdeeld in een organisatie zelfs ik ben langzaam van begrip


  Maak melding

 53. Alles op deze wereld heeft en kent zijn tijd.Er is niets onder deze zon die eeuwig is…alles van voorbijgaande aard.Wij allemaal dus dhr.Bouterse ook…wat daarna komt is onbekend .Een ding is zeker daar helpen de paarse vlaggen niet,er heerst daar geen omkoperij…daar krijg je loon naar werken.Daar is geen Meijer of Breeveld of je paarse Clan om voorspraak voor je te doen.Dus ik zal zeggen ..ga zo verder en vervolg je moordende,leugenachtige,frauderende,belazerende,bedriegelijke weg.


  Maak melding

 54. Oppakken die Curtis Hofwijks,
  Deze ambtenaar moet blij zijn dat hij nog bij de overheid werkt.
  Als orde verstoorder zou ik hem 3 maanden opsluiten.
  In een ander land zou deze man het niet meer kunnen navertellen.
  Dus wij mogen trots zijn dat wij Surinamers zijn.
  Geen Mexico waar demonstranten verdwijnen.
  Geen Turkije waar je in de gevangenis terecht komt.
  En geen afrika waar je afgemaakt wordt.
  Geen Nederland waar je een vonnis krijgt.
  De machthebbers zijn te goed voor hun bevolking.
  Wij weten hoe het allemaal gespeeld wordt.
  De surineds hebben wij niet nodig.
  Zijn te laf om een inzameling Aktie te organiseren en dat geld voor CH te sturen zodat hij wat materiaal en eten kan kopen.
  Aan schreeuwers hebben wij niets.
  Kijken welke Riool Ratten hierop reageert.
  Want vergis je niet ze zijn in vele maten en soorten.


  Maak melding

 55. CURTIS verstoort de FAILLISSEMENTS-ORDE van Desi !

  Uitgaven-zieke Opa Desi met zijn NDP-corruptelingen stuurt Sranang met grote vaart regelrecht naar een nog diepere financiele AFGROND !

  Vanwege een ziekelijke NDP-wetswijziging KAN SRANANG NOG WAT MILJOENEN LENEN, DIE DOOR DE NDP-BENDE KUNNEN WORDEN VERSPILD !!

  NEKS NO E WORDE ! SOSO CONSUMPTIE-UITGAVEN !!

  PS : Opa Desi zegt dat wij over enkele jaren weer wat Valuta zullen binnenkrijgen uit de goudindustrie !
  Over een paar jaar zal Opa Desi ook de beloofde 17.640 (zeventienduizend-zeshonderd-en-veertig) Volkswoningen SLEUTELKLAAR opleveren aan Het Sranang VOLK !!!


  Maak melding

 56. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ……ZORGEN VOOR INZICHT….ZUIVERING EN GENEZING TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  MOEDER AARDE BOODSCHAP voor VOLK VAN SURINAME:

  ‘ VOLK VAN SURINAME,
  B E V R I J D MIJ VAN DE GROTE DUISTERNIS WAAR IK MOMENTEEL IN GEVANGEN ZIT….dit vanuit JULLIE INNERLIJK KRACHTIGE GENEZEND LICHT!

  B E V R I J D MIJ VAN DE VLOEK DIE ZICH OM MIJ HEEN BEVIND……dit vanuit JULLIE INNERLIJK KRACHTIGE GENEZEND LICHT!.

  B E V R I J D MIJ VAN DE GEWETENLOZE ‘VOLKSLEIDER’ DIE HET LAND REGEERT MET ZIJN AANHANG…..dit vanuit JULLIE INNERLIJK KRACHTIGE GENEZEND LICHT!

  Z U I V E R en BESCHERM MIJ VAN ALLE DEMONISCHE CULTURELE HANDELINGEN DIE DOOR MENSEN OP MIJN GROND WORDEN VERRICHT. DIT VOOR MACHT, RIJKDOM EN SUCCES WAARDOOR IK VERVUILD EN VERGIFTIGD BLIJF…ZUIVER MIJ … dit vanuit jullie INNERLIJK KRACHTIGE GENEZEND LICHT!

  Z U I V E R en BESCHERM MIJ VAN DE VELE GIF EN CRIMINALITEIT VAN BEDRIJVEN DIE MIJ VERVUILEN EN VERGIFTIGEN….dit vanuit JULLIE INNERLIJK KRACHTIG GENEZEND LICHT!’

  DE ZIEL VAN MOEDER AARDE VAN SURINAME HEEFT NOOIT GOED KUNNEN GENEZEN VAN HAAR TRAUMATISCH GESCHIEDENIS EN MISDADIG OORLOGSVERLEDEN, EN DIENT VANUIT ‘ZUIVERE SPIRITUELE- EN RECHTVAARDIGE HANDELINGEN TE WORDEN GENEZEN!!!

  LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….. ZORGEN VOOR INZICHT…..ZUIVERING EN GENEZING…TOT IN DEN EEUWIGHEID!!!

  MESSAGE AND POWER FROM MOTHER EARTH AND GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 57. Hans, ik ben geen paragnost maar Curtis roept alleen onheil over zich af. Hij wil zich opwerpen als een martelaar van de oppositie maar uiteindelijk zal hij alleen voor komen te staan. Ze gaan hem laten vallen als een baksteen. Curtis heeft ingezien dat hij en de politieke partijen geen massa op de straat kunnen krijgen. Ze hebben het geprobeerd en de achterban heeft het laten afweten. De mensen hebben wat beters te doen.

  Kijk je moet het zo zien. Alvorens mensen tot actie overgaan maken ze diverse afwegingen.
  1. Levert mijn participatie / bijdrage een persoonlijk nut / voordeel voor mij op.
  2. Roep ik onheil over me heen als ik deelneem aan de acties en wie gaat mij in geval van problemen juridisch of financieel helpen?
  3. Zijn de hokfdleiders die tot acties oproepen in staat om garanties te geven dat zij het beter zullen doen of houden ze een persoonlijke agenda opna?
  4. Mijn deelname aan acties kan alleen het doel van een selecte doelgroep dienen. Deze doelgroep streeft naar machtsverkrijging en dat is niet mijn bedoeling. Enz.


  Maak melding

 58. Hans,

  Je krijgt weer eens college, maar nu op de Wtk.
  Je moet het zus zien, je moet het zo zien en wij zien alles verkeerd.
  Dat de man het exibitioneren van zijn “kennis” nog steeds zelf niet doorheeft, is gewoon zielig.


  Maak melding

 59. Stel nou dat je veel mensen op straat krijgt. Gaat daarmee deze regering weg? Echt niet! Hoe gaat het volk dan deze regering wegkrijgen? Dan moet men geweld gebruiken, waarop de authoriteiten op hun beurt geweld gaan gebruiken. Dus het lost helemaal niks op. Hooguit wat druk vanuit het buitenland, maar dat zal ook geen zoden aan de dijk zetten.

  Het enge wat men kan doen is wachten tot 2020 of belangrijke politici van de NDP omkopen zodat ze de meerderheid verliezen. Maar dat zie ik niet gauw gebeuren, want ze zitten goed onder de plak van Bouta.


  Maak melding

 60. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR INZICHT….ZUIVERING EN VERBETERING!

  @ RobG hoe kan iemand die voor RECHTVAARDIGHEID STRIJD ONHEIL OVER ZICH HEEN ROEPEN? DAT KAN ALLEEN IN EEN DUISTERE WERELD.
  Een domme veronderstelling! Het is van BELANG dat degene duidelijk weet waarvoor hij/ zij STRIJD, en verder wilt!
  Dit alles wat jij neerschrijft komt vanuit een onzeker en angstig innerlijk.

  Er blijkt namelijk ook een manier te zijn om mensen geestelijk te versuffen of angstig te maken, en vandaar dat mensen niet bereid zijn acties te gaan voeren. In andere landen zijn er daar ook voorbeelden van!

  WAT IK EEN SLECHTE ZAAK VIND IS DAT SOMMIGE MENSEN UIT BEPAALDE BEVOLKINGSGROEPEN BLIJKEN AAN TE GEVEN DAT ZE NIET MEE GAAN PROTESTEREN( HOE MOEILIJK ZE HET OOK HEBBEN )OMDAT ZE DAN VREZEN DAT ER EEN PRESIDENT VAN EEN ANDER RAS AAN DE MACHT KOMT. WAT EEN DOMMIGHEID EN DISCRIMINATIE!

  Het LICHT IS MACHTIGER DAN DE duisternis…..DE WAARHEID KRACHTIGER DAN DE leugen!

  MESSAGE FROM GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 61. @Robje-het-Desi-slaafje

  De regering DESI is al ten dode opgeschreven.
  ZIJ hebben Ons Land via sjoemeltrucjes met ons Goud en ons Geld, FAILLIET GEMAAKT !

  De Bevolking gaat DESI en zijn marionetten nu uitroken !!!

  De Schuldenberg van Sranang wordt door deze gewetenloze corrupte BENDE steeds maar VERGROOT !

  PRODUCTIE kennen de NDP-marionetten niet !

  Wie is de EIGENAAR van de toekomstige Coccos-
  en Cacaoplantages ???
  Hoeveel VALUTA zullen deze plantages opbrengen, en VOOR WIE ????????

  Robje-slaafje, help liever eerst de NDP-sjoemelaars met het TERUGSTORTEN van Ons Geld en Ons Goud in de Staatskas !!!

  U valt wederom personen aan die u niet eens kent, maar net als de Desi-marionettenregering voert u alle bevelen van de faillissementleider uit !

  Curtis is volgens u Dom en Uw FAILISEMENTSLEIDER Desi is Knap !!!
  Straks zal u ook nog beweren dat CURTIS ons Land opzet-telijk FAILLIET heeft gemaakt, en niet Krabita-Anu-Desi ! !


  Maak melding

 62. Srafu, ik had een goed bericht voor je gepost maar het bericht wordt niet geplaatst door WKN. Ze zijn eenzijdig bezig. Jij mag je onzin publiceren en men voorkomt dat ik de waarheid mag bekendmaken.


  Maak melding

 63. PARAMARIBO, 22 aug – Het Hof van Justitie gedraagt zich kinderachtig. Dit stelt minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie. Het Hof steekt ook nog de kop in het zand. Recentelijk gaf het Hof de regering er flink van langs.
  Orde advocaten diep teleurgesteld in Justitieminister SilosDe Surinaamse Orde van Advocaten (Sova) is diep teleurgesteld op wijze waarop minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie en Politie zwaar beledigende uitspraken richting de rechterlijke macht, een van de bewakers van de rechtstaat, heeft gedaan. “Ik denk dat de minister aan verstandsverbijstering lijdt of dat er vermoedelijk iets mis is gegaan met de juridische kennis van de minister. Zij zorgt bewust ervoor dat rechtstaat kapot wordt gemaakt. Er is niets met de staatsveiligheid aan de hand. Er is gewoon een probleem dat de regering de rechterlijke macht om zeep wil werpen”, zegt deken Harish Monorath aan Dagblad Suriname


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.