Bouterse: we slapen niet, we kijken er dag en nacht naar”

72

PARAMARIBO, 10 aug – “We slapen niet, we kijken er dag en nacht naar.” Dit zegt president Desiré Bouterse van de manier waarop de regering zich opstelt tegenover de problemen van het land. Er zijn prioriteiten, maar ook optimisme.

De prioriteiten liggen op het gebied van vooral de gezondheidszorg. “We hebben al gezegd dat de volksgezondheid in het binnenland ons zorgen baart, omdat de medizebs (Medische Zending voor ziekenzorg, red.) in de gevarenzone verkeert door gebrek aan geld. Ik kijk een beetje verder naar onder meer onderwijs. We moeten het allemaal zo apolitiek mogelijk houden”, zei Bouterse tegenover radiozender SRS.

Ook de eerste levensbehoeften die schrikbarend duurder worden, hebben de aandacht. ”We weten dat de tijden hard zijn. Maar we weten zeker dat de economie in de tweede helft van 2017 zal aantrekken. We moeten nu kijken hoe de tijd tot dan te overbruggen. Gelukkig gaat de goudprijs omhoog, dus kunnen we meer deviezen binnen krijgen. Het zal goed gaan, maar we moeten geloof hebben en geduld”, aldus Bouterse.

Bekijk ook:


72 REACTIES

 1. Meneertje heeft ineens een glazen bol….
  De crisis heeft hij niet zien aankomen en de puinhopen bij Boefdraad ook niet….maar wees gerust alles komt in 2017 weer terecht..
  Wat een schaamte loze beest…


  Maak melding

 2. “Gelukkig gaat de goudprijs omhoog, dus kunnen we meer deviezen binnen krijgen.”
  Twee opmerkingen,
  1. Men rekent zich alweer rijk. Vergeten wordt dat iedere cent gebruikt zal moeten worden voor rentebetaling en aflossing van schulden.
  Maar
  2 wat de adviseurs over het hoofd zien of domweg niet beseffen dat mondiaal op het goud wordt “gezeten.”
  Bij een, voor beleggers/centrale banken, goede goudprijs (wat zij een goede goudprijs vinden weten wij niet) zal het aanbod van goud op de wereldmarkt toenemen.Met als gevolg een niet verder oplopende goudprijs. Misschien zelf een dalende goudprijs.
  Dus jongens van het kabinet, houdt hier rekening mee!

  “We moeten het allemaal zo apolitiek mogelijk houden”
  Nu, nu het zo beroerd gaat, moet je het alles behalve apolitiek houden.
  Het is zaak dat de overheid erop zit.
  Waren de resultaten niet beroerd, behalve op één type school.
  Dag en nacht toch, we slapen niet. Maar wat onderwijs wel? We moeten het apolitiek houden. Kom op, wake up

  ” Er zijn prioriteiten, maar ook optimisme.
  Het woordje maar is leuk in deze zin.
  Dit woord verbindt het eerste deel van de zin met de tweede en slaat hier nergens op. Het is immers geen tegenwerping, het spreekt de voorgaande zin toch niet tegen? Of wel. dan is het helemaal lachen
  Een loze zin dus (hoop ik voor de president, anders staat hij voor schut)
  Welke adviseur heeft de president dit laten zeggen?

  “Maar we weten zeker dat de economie in de tweede helft van 2017 zal aantrekken”.
  Da’s knap. ik hoor en lees dit vaker.
  Straks krijgen we te horen/te lezen dat het mondiaal toch niet goed gaat en Su hier natuurlijk mee te maken krijgt/heeft.
  Ik zie niet in waar het optimisme op is gebaseerd.
  Integendeel. Als straks de rente in de VS omhoog gaat (Eu zal volgen) en zowel de VS alsook Europa (en Japan) zal moeten beginnen met het terugdraaien van de ongekende opkoopprogramma’s die zij hebben uitgevoerd (en nog uitvoeren Japan) dan zal de economische groei weer terugvallen.
  Sorry, verkeerde adviseurs


  Maak melding

 3. Soso burki tori a moerschon. ay kraai djaso!!

  Prioriteit is ad gezondheid in het binnenland! dus elders mogen de mensen stikken!

  Hij kijkt dag en nacht, dus hij slaapt niet!! omdat hij de moorden op zijn geweten heeft en achtervolgt hem!

  Er is gebrek aan geld!! Hij heeft ze verbruist en naar zijn zoon gegaan voor vrijlating en zijn handlangers!

  Deze Hyena is blind en kijkt een beetje verder naar het onderwijs!!

  Eerste levensbehoefte is duurder geworden, komt hij nu pas er mee!! als de kalf verdronken is. je weet het wel!!

  Maar we weten zeker dat de economie in de tweede helft van 2017 zal aantrekken. We moeten nu kijken hoe de tijd tot dan te overbruggen.

  Deze Hyena vreet van alles en nog wat!! en heeft hier over: WE!! Ja precies, de slaven van hem, moeten kijken hoe zij het gaan overleven!! DieDolleboef heeft toch alles te vreten!

  2e helft van 2017 is al gauw aan het einde van het jaar, dan is hij 18 maanden verder!!

  De Goudprijs gaat omhoog!! heeft ooit iemand van al het goud iets gemerkt?? NEEN!!!!

  DUS MEK A MOERSCHON.. ZICH IN DE HEL GAAN VERSCHANSEN!!

  De aasgieren mogen van mij hem verscheuren!!!!! de Labarai hem bijten!!, en de sapakara hem verslinden!! Kort samengevat, Hij mag van mij de aids. kokobe en kanker krijgen!!

  GOD ZIJ MET SURINAME! ONDANKS ALLES, HOU IK TOCH VAN JE!! MI KUMBATE DE DRAPE!!!!

  NDP en ndpers naar de hel door een grote vuurzee heen!!


  Maak melding

 4. Picolaas.
  Ik heb je twee links gestuurd, waarin duidelijk wordt gemaakt hoe slecht het is gesteld met de olieconcerns. Publicatie vanavond, 10 augustus 2016. Ik krijg de mededeling dat het eerst goedgeleurd moet worden, Komt zeker door
  http.
  Als je het FD hebt kan je het nalezen.
  1. Oliebedrijven steken zich steeds dieper in de schulden
  2.Shell halveert pensioenpremie.


  Maak melding

 5. Citybank heeft haar verwachting voor goudprijs voor dit jaar en volgende jaar naar beneden bijgesteld koers doel $1140 Troy ounce.volgens analisten van de bank is de aanhoudende dollarsterkste en de verwachting dat de Federale Reverse de komende kwartalen een streng monetaire beleid zal voeren,reden om aan te nemen dat de goudprijs in dollar verder gast dalen…met o.a als de dollar in waarde gaat stijgen,goudprijs gaat dalen…in su zien ze anders dat de goudprijs gaat omhoog.. Bouterse bepaald niet goudprijs…


  Maak melding

 6. Bouterse: we slapen niet, we kijken er dag en nacht naar”

  Ik fraag af welke film se kijke, so spannent dat se durfe niet gaan slaape en kijke se dag en nach.

  Is misgien eerotiese film?


  Maak melding

 7. Bouta, je moet er niet alleen naar kijken, maar er ook iets aan doen.

  Om er iets aan te kunnen doen, moet je verstand van zaken hebben. En dat is nu juist het probleem met Bouta, hij heeft van economie en een land besturen geen kaas gegeten, hij realiseerde zich b.v. niet dat de hoge goud- en aardolieprijs op gegeven moment zouden kunnen dalen, volgens zijn onmetelijke intelligentie zouden die eeuwig hoog blijven, hij gaf zelf toe dat hij niet had kunnen weten dat die op gegeven moment zouden kunnen dalen. Waar heeft hij nu de wijsheid vandaan gehaald, dat hij nu wel weet dat de goud en aardolieprijs binnenkort gaan stijgen en de Surinaamse economie in 2017 zal aantrekken?


  Maak melding

 8. Meneer de President als u slaapt kunt u minder kwaad.
  Dromen zijn bedrog.
  De goudprijs is in principe al jaren min of meer stabiel hij word alleen niet de gedroomde $ 3.000/troy ounce

  In januari beloofde Hoefdraad nog dat er na pakweg 9 maanden licht in de tunnel (visie) zou ontstaan. Hij hoopte toen duidelijk op productie bij Surgold in het 3de kwartaal. Nu horen we de president niet meer over extra inkomsten via Surgold maar op basis van hogere goud prijzen.
  Hij vertelt er niey bij dat de kosten van Surgold tot medio 2018 hoger zijn dan de inkomsten.

  meneer de President u droomt met open ogen.


  Maak melding

 9. Geen woord over een inflatie van 60%…het bijdrukken van 1,2 miljard aan ongedekt geld. Gisteren roeptoetert deze megalomane gek dat..”al staat heel Paramaribo in brand, Bouterse slaapt als een roos”…en nu is hij plotseling dag en nacht aan het werk, terwijl HEEL SURINAME in de fik staat. Geef deze lulhannes zo snel mogelijk een nekschot…een zegen voor iedereen. Maar WK durft mijn postings niet meer te plaatsen, dus een teken van censuur in deze paarse dictatuur.


  Maak melding

 10. QOUTE:
  We moeten nu kijken hoe de tijd tot dan te overbruggen. Gelukkig gaat de goudprijs omhoog, dus kunnen we meer deviezen binnen krijgen. Het zal goed gaan, maar we moeten geloof hebben en geduld”, aldus Bouterse.

  KUMAKOISI KOMT KIJKEN ALS HET KALFJE VERDRONKEN. KUMA KAN ALLEEN MAAR KIJKEN HOE HET ARME DIERTJE NAAR DE BODEM VERDWIJNT.

  KUMAKOISI KAN ALLEEN MAAR KIJKEN IN ZIJN PYJAMA.

  Kijken is nu het MOTTO van KUMAKOISI: O ja; in 2017 gaat de GOUDPRIJS OMHOOG volgens onze DEMAGOOG KUMAKOISI.


  Maak melding

 11. Alles in Suriname is op lange termijn.DDB berechten lange termijn ..steeds een reden om het voor zich uit te schuiven.Alles zal in de tweede helft van 2017 beter gaan..Het volk moet geduld betrachten.Bevolking van Suriname niëts gaat veranderen.Ik ben vanaf nu jullie president..als jullie geduld hebben beloof ik jullie dat jullie eind 2020 een loonsverhoging krijgen van 50 procent…ik ben een volkspresident dus leef voor het volk…jullie salaris wordt in valuta uitbetaald..hi hi hi…zo houd ik ze rustig ..ze geloven ook alles die arme zielen.


  Maak melding

 12. Als ik zo vooruit kon kijken dan zou ik al mijn spaargeld zetten op goudprijsstijging om zodoende meer binnen te halen dan de schaamteloze 0,8% rente.
  Desi Bouterse zet alles op de stijging van de goudprijs en geeft aan dat ” Maar we weten zeker dat de economie in de tweede helft van 2017 zal aantrekken. ”
  Boi vele economen kunnen dit niet met stelligheid zeggen maar Desi wel.
  Vele economen weten dat er na magere jaren er langzaam vettere jaren zullen komen, maar kunnen niet zeggen wanneer dit zich zal inzetten. Desi dus wel.
  Boi als je kunt lullen dan is dat wel wat anders dan voorspellen.


  Maak melding

 13. ‘Waardeloze landgenoten,dankzij mij stapelen de problemen zich op ,ik slaap niet en wens jullie allemaal slapeloze nachten toe’.,zegt de moordenaar


  Maak melding

 14. Het is erg jammer maar bouterse Is in een ding goed hij Is er zeer goed in zelfs en dat Is mensen voor de gek houden en mensen bedreigen en hij heeft ook een zwakte hij gelooft zijn eigen verhaaltjes zelf het meeste het Is jammer dat de opositie geen vuist durft te maken tegen deze bende maar ja ik vindt er maar een in de opositie die zijn mond echt durft open te maken Edwards belfort het land heeft nu echt een grote draai nodig om de schade te doen stopen en ik heb een voorstel laat venetiaan een overgang regering leiden als adviseur en geef santoki samen met brunswijk en somo en Rusland om tot een redding plan te komen voor surinaame het volk moet het mandaat terug eisen van bouterse en de regering want hoe langer hij zit Hoe slechter met het land gaat geef belfort juspol terug en laat hem zijn jop doen hij kan het de man heeft verstand van zaken brunswijk speciale minister binnenland santoki president Rusland onderwijs somo moet een goed post krijgen verder moet men de jongeren betere kansen bieden en geven en men moet mensen met kennis de kans geven zo als meneer g samson maar er zijn er meer er moet een minster komen voor zaken als moiwana en 8 dec en meer van dat soort zaken het sleept surinaame zo lang met zich mee dat moet nu opgelost worden er Is altijd hoop voor ons mooi surinaame


  Maak melding

 15. de moordenaar met dom boos achter zich aan hollen, moeten nu tot het besef komen, dat je nu leeft .. en niet in 2017.. dan ben je lang breed onder de grond..

  want eerst begin dit jaar was het over 6 maanden in 2016 dan zou alles goed komen ook met de goud prijs..

  de goud prijs gaat de komende tijd niet omhoog,, alleen naar beneden..

  laat die moordenaar het geld halen bij abrahams en al zijn vrienden families en ook in Zwitserland waar meer dan 700 miljoen dollar ligt te verrotten..

  laat die moordenaar het domme volk ophouden nog langer dom te houden..


  Maak melding

 16. ´We moeten geduld hebben en over een jaar is alles beter´ althans al je niet voor die tijd dood gaat van de honger. Goed bericht dat Bouta weinig slaapt want zo wordt hij niet oud. De man ziet er slecht uit. Sommige problemen lost de tijd zelf wel op.


  Maak melding

 17. Bouta vreet wat men niet eten moet. Jer dochter, stiefdochter enz mogen toch gaan winkelen, met lantie monie. Mensen mochten geen commentaar leveren. Wat voor marsepein kraai je uit. Je slaapt, niet, wat hebben wij daarmee te maken. Je gekregen nier geeft je problemen, dialyseren gaat moeilijk ?? whooooi KARMA werkt, het volk wenste je slapeloze nachten. Jij zal ze dubbel en dwars hebben KARMA is in werking dibrie de moordenaar. Wat in het vat zit verzuurt NOOIT.


  Maak melding

 18. Bouterse zegt: ” we kijken ernaar, we slapen niet!!

  Ik had liever een plan gelezen met daarin duidelijke beleid hoe de problemen opgelost gaan worden.

  Kijken helpt niet.
  De duur betaalde adviseurs moeten plaats maken voor personen die verder kijken dan hun neus lang si.

  Ik den dat Hofwijks slimmer is dan allemaal bij elkaar.
  Helaas nog niet helemaal rijp


  Maak melding

 19. DESI weigert te zien dat het NDP-WANbeleid moet stoppen !

  In plaats daarvan komen de Machthebbers met verkapte BEDREIGINGEN naar de Rechtsstaat, de Krijgsraad en naar het Volk !!
  Wij NDP en Onze achterban, zullen “ingrijpen” als er een KRIJGSRAAD-VONNIS KOMT !
  Dora geeft aan dat de staatsveiligheid door deze lieden in gevaar zal worden gebracht !

  Over wat voor opbouw en toekomst praat je dan, DESI ?????

  Onze pres en clan kunnen NIETS opbouwens tot stand brengen en hebben ons Land FAILLIET gemaakt ! Ze zitten nu KLEMVAST in de IMF-KOOI, IMF-KRAVANA !!!

  Ineens hoor je NIETS meer van de NDP en DESI over de Kokos-plantages en Cacao-plantages die spoedig voor VALUTA moeten zorgen !

  DESI, vertel het Volk hoe jij en jouw clan de VEROOR-ZAAKTE STAATSSCHULD van DERTIEN MILJARD weer terug zullen betalen !

  PS : Desi, je zegt dat jij weet dat het Volk lijdt en pinaart door de PRIJS-EXPLOSIES die het gevolg zijn van jouw WANbeleid !

  Waarom BEZUINIG je nog steeds niet op je TIENTALLEN ONNODIGE STAATSADVISEURS ???

  Waarom BEZUINIG jij niet op de talloze ONNODIGE Diplomatieke Posten ?????

  Waarom BEZUINIG jij nog steeds niet op het MEGA-ambtenarenapparaat en ben je niet in staat IETS te doen
  aan de MEGA-NDP-Corruptie ?????

  Waarom worden wet en Grondwet in SRANANG STEEDS MEER vertrapt, Desi ???
  Waarom denk jij Desi, dat Internationaal recht en de Mensenrechtenverdragen NIET BESTAAN ?????

  Het Inter-Amerkaans Mensenrechten Hof gaat jouw Nep-amnestiewet, die voor 100% PROCENT strijdig is met een VERBOD in onze Grondwet, binnenkort, DEFINITIEF NAAR DE PRULLENBAK VERWIJZEN !!!


  Maak melding

 20. Rot op poepzak kontlikker bouta aka moordenaar!!!!
  In plaats van brielle moesten ze bouta
  Liquederen!!!!!!!!!!!
  Dat komt nog he??????
  Dan is su verlost v aaaaaaarmoedeeee!


  Maak melding

 21. Je kunt er naar kijken wat je wilt, maar zolang je niet bereid bent zelf ook maar 1 cent in te leveren zal het altijd alleen maar bij kijken blijven. Je verdient meer dan Obama, hebt een veel mindere opleiding, veel minder verantwoordelijkheid, je bakt er zelf niks van en toch komt het niet in je op om maar eens de hoge salarissen van jezelf en de ministers te verlagen en aldus solidariteit te tonen met het arme volk.
  Maar je hebt wel je mond vol over jezelf als volkspresident.
  Het arme volk is zo verstandelijk arm dat ze door deze luchtballon niet heen kan prikken. Dat is jouw grote geluk!


  Maak melding

 22. Heer president , I am gold draaid op dit moment op verlies , hoe hoog moet goudprijs omhoog gaan om winst te maken. 2 terwijl goud omhoog gaat daalt olie prijs. De vraag aan is , hoe in hemelsnaam gaat de economie in de tweede helft van 17 optrekken . U houdt het volk gewoon voor de gek, u heeft nog niet verteld hoe je de toren hoge schuld gaat aflossen want u moet eind 16 beginnen om te betalen. Als u niet kan ga weg aub doet dit dit niet aan .


  Maak melding

 23. HALLO,…PANNEKOEKEN ,…JULLIE KUNNEN SCHELDEN TOT JE EEN ONS WEEGT,JULLIE KOMEN VOORLOPIG TOCH NIET AAN DE MACHT,NIET EENS IN DE BUURT,PANNENLIKKERS ALLEMAAL.,…BOUTA ZAL SURINAME WEER OMHOOG KRIJGEN. ,..DUS WAFFELS HOODUH !!! ,…DOMME RAT RAY EERST…..BOGGEL


  Maak melding

 24. Slapeloze nachten heb je al jaren en als je probeert te slapen krijg je nachtmerrie. Je slaapt niet, feit is je kan niet slapen. J’e si spook Joe DDBri. Kande Joe denk taki na so kauw ka e fat’ koro.


  Maak melding

 25. @Damsco;

  De grootste schreeuwers hebben de kleinste pikkies die ze vervolgens nog niet eens omhoog kunnen krijgen!
  Bouterse krijgt helemaal niets meer omhoog, ja de staatsschuld, die weet hij omhoog te krijgen door al zijn ondoordachte beslissingen.
  Wat kun je ook anders verwachten van een ongeschoolde brulaap?
  Zolang Bouterse nog aan de macht is zal het Suriname alleen maar slechter vergaan, nog veel meer in de schulden geraken en totaal naar de kloten worden geholpen.
  Ben je nu werkelijk zo blind geworden van je paarse bril?
  Je bent nog dommer dan je baasje Bouterse.
  Wordt nu eindelijk eens wakker uit je paarse droom, ga je wassen en vooral je mond spoelen met zeep, schreeuwlelijk die je bent.


  Maak melding

 26. Wie zegt dat er geen geld is, net is brandstofprijs omhoog gegaan met 40 srd centen , dus er is nog voldoende bloed bij het volk. Net een troosje dat ebs een fout had genaakt, zijn gewoon scenario’s . Ze gingen gewoon wachten tot dat de tranen zouden opdrogen . Koparies


  Maak melding

 27. “We slapen niet, we kijken er dag en nacht naar.”
  Tot in de kleine uurtjes zijn we op Brokobakka met black, blue en green label.
  Waarom sjeuren jullie dan nog? Hik! Het isj toch niet ons probleem, is…is… wereldcrisisj. Hik!
  Hey, Limbo sjen a witti sjan kong boi. Libi deng mang.


  Maak melding

 28. Bouterse leeft zijn mnd eve uit op brokobaka met drank ja! Deze hond heeft geen lang leven meer !!!!!!!
  Deze man heeft in het verleden wreed gedaan en daarom zal ie ook wreed aan zijn einde komen!!!!!
  Kome pe???? Kome in j koulo graf!!!!!
  Desi ey pina su so jongoe dankzij verkeerde keuze he?
  Leren jullie v j fouten he?


  Maak melding

 29. Gelukkig gaat de prijs van goud omhoog, zegt bouterse. Huidge prijs $1,346.55 per ounce. per gram $43.29 en
  Kilo $43,292.59 allemaal US.In junie 16 was een diepte punt van bij $1200 nu om en bij $1,346.50. Op de graph
  vrijwel stabiel. Omhoog? Anansie torie.

  Olie prijzen weer omlaag.In junie 16 was $ 48 per barrel. Verwachtingen october 16 tussen $35 en $67.EIA verwacht
  WTI en Brent ongeveer $ 52 per barrel in 2017. Zo ook geen droom prijzen te verwachten.

  De reden is dat in 2015 $329 billion is geinvesteerd in renewable energy is geinvesteerd. Dat was 4% meer dan in 2014.
  Volgens Bloomberg New Energy Finance Solar Power is goedkoper dan $20 olie.Wind en Solar power is goedkoper dan
  de operational kosten van de meest efficiente gas-fired power plants.

  Zo we moeten in wind en zonne ennergie investeren. Maar moni no de en is op de buitenlandse bank rekeningen
  van de paarsen. Alleen een regime change kan verandering brengen.


  Maak melding

 30. ‘We (Ingrid en ik) slapen niet, we kijken er dag en nacht naar’.
  Het wil maar niet lukken om Johnny weer omhoog te krijgen.
  Zelfs naakte ingevlogen hulptroepen in de personen van de DNA voorzitter en de mini ster van JusPol hebben niet mogen baten. Integendeel hebben deze troepen de zaak alleen maar verergerd; Johnny is nu dood als een pier.


  Maak melding

 31. Dank zij mensen uit nl dat ze wat pakket stuur voor ons
  Om wat te overleven
  Moet ze blijven sturen tot 2017
  Bauta zij wij hebben nl niet nodig
  Tot heden komen minder mensen uit nl , bang
  Zijn ze hier om beroof te worden!!!!

  Doen wat eerst aan het veiligheid
  Bauta!!!!!!!!!


  Maak melding

 32. Boomerangeffect ! Meneer slaapt niet !!! Wie had ons slapeloze nachten toegewenst ! Hij heeft gezaaid ! Hij zal oogsten ! Dit is een natuurlijke wetmatigheid !!!


  Maak melding

 33. Bouterse schijnt 1 ding te vergeten. Je kan een land in een hele korte tijd naar de klote helpen, maar opbouwen duurt veel langer. Volk van Suriname in plaats van 2017 gelieve u te lezen 2025. DDB en Hoefdraad zijn dromen aan het verkopen.


  Maak melding

 34. We kijken er naar???

  O mijn god, nu kan Suriname weer rustig slapen. Bouterse en zijn 43 staatsadviseurs ‘kijken’ er naar,.

  Ondertussen dondert het land onder leiding van de Paarse Roversbende in de economische en financiele afgrond. Maar Bouterse ‘kijkt er naar”

  Eigenlijk heb ik geen enkel medelijden met de Surinames die nu van de honger geen ontlasting meer hebben. Zij hebben – ondanks alle voortekenen en waarschuwingen – massaal voor deze criminele , ondeskundige corrupte moordenaar gekozen.

  Bouterse belooft 2 keer de srd koers omhoog te brengen. Nu 8.12 srd voor 1 euro.


  Maak melding

 35. Ze zijn eindelijk gestopt om er naar te kijken en hebben nu als een duveltje uit een oude doos 3 maatregelen genomen.

  De genomen maatregelen zijn echter zeer dodelijk dodelijk voor het volk.
  !. De douane koers van SRD 4,04 voor de US$ is losgelaten. Vanaf donderdag is de koers marktconform.

  2. Prijs aan de pomp gaat omhoog.

  3. gemorrel aan de lonen.

  Het slimste jongen uit de klas denkt dat statistieken bestuderen gelijk staat aan het besturen van de Centrale bank als Governor of het ministerie van Financiën.

  Mijn advies aan de boevenbende o.a. de DNA voorzitter en fractievoorzitter NDP, adviseurs op het kabinet van de President en de president en zijn ministers er goed aan doen om het land aan deskundigen over te dragen.

  Het lijkt er sterk op dat de maatregelen die nu zijn genomen een uitvloeisel zijn van de samenwerking met het IMF.

  Jullie hebben tocht niets meer in te brengen dus stap maar op.


  Maak melding

 36. Je zult nooit slapen want je helpt Suriname failliet gemaakt als president van het land.Het volk huilt en heeft spijt dat ze jouw tot president hebben gemaakt.Je hebt je zelf en familie verrijkt en al die reserves van het land is verdween zonder verantwoording te geven aan het volk die in armoede moet leven.Ik zou mij schamen en onmiddellijk aftreden want je hebt geen verstand van economie om het land goed te besturen.Suriname is onder jouw leiding naar de kloten gegaan.Als Surinamer voel ik het ook in mijn eigen land.Al die domkoppen die achter jouw lopen vullen alleen maar hun zak ten kosten van alles.Ik heb geen verstand van politiek maar zou het land beter besturen omdat ik verstand hebt van economie.Het volk is in de mailing genomen en vinden nu dat je moet aftreden want slechter zou het niet meer kunnen worden.Dat is mijn oordeel.Ook Brunswijk en Somohardjo moeten zich schuldig voelen want die hebben 5 jaren samen met jouw het land bestuurd.Zo lang Bouterse de president is komt Suriname nooit meer voor uit.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 37. Bouterse je slaapt nooit meer vanaf die doden van 1982 is er een vloek op jouw gekomen.Die mensen rusten niet ze willen je ook meenemen.Het verwonderd mij niet dat Suriname niet vooruit komt onder jouw leiding.Je moet opgepakt en opgesloten worden voor de dingen die je gedaan hebt in Suriname.Dat is mijn advies want zo lang je daar bent komt het land niet vooruit.Je hebt geen verstand van zaken om een land te besturen.Ook Hoefdraad verrijkt zichzelf als minister van financiën.


  Maak melding

 38. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR INZICHT…BEWUSTWORDING….REINIGING EN GERECHTIGHEID!

  Het Verleden…..heeft altijd invloed op het Heden!

  Ook de VALSE PROFETEN van kerk/geloof gemeenschappen niet te vergeten die beweerden dat hij door ‘ God’ gestuurd zou zijn . Zij kijken waarschijnlijk mee, want zijn aanhangers zijn blind en doof gemaakt en geloven alles blindelings wat hij zegt!

  WAAR ZIJN DUS DE VALSE PROFETEN GEBLEVEN MET HUN MISLEIDENDE BOODSCHAP OVER BOUTERSE NAAR HET VOLK TOE? Ze dienen DIT TE VERANTWOORDEN! ( hebben zichzelf ook materieel verrijkt hiermede).
  Ik probeer al een tijdje hier een artikel over te plaatsen ; DE KERK VAN DESI BOUTERSE/ dagblad trouw’ ,maar dat wordt niet geplaatst om de een of ander reden, want hier kan men lezen hoe het volk toen bedonderd is door valse profeet/ profeten van kerk/geloof gemeenschappen.

  WAAROM EIST MEN NIET VAN HEN OOK DAT ZE VIA DE MEDIA HUN EXCUUS AANBIEDEN? en dat ze ook MEDE VERANTWOORDELIJK zijn voor de narigheid en ONRECHT in het land die aanwezig is.

  En degene die steeds maar de Inheemse gemeenschap proberen te beledigen ( mede door de leugen van Bouterse die hij verkondigd) moeten weten dat zijn ‘ macht’ voornamelijk te maken heeft met de kerkgemeenschap en misleidende valse boodschap van STEVE MEYE (en anderen) die grotendeels met afrikaanse wintie werkt! Daar hoor je mensen nauwelijks over praten. ZIJN MACHT IS VOORNAMELIJK DOOR HEN (de Duisteren) GECREERD!

  DE WAARHEID werkt BEVRIJDEND…REINIGEND EN GENEZEND!

  MESSAGE from GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 39. @Damsco, zolang je in Nederland woont en ook je uitkering daar trekt moet je je bek houden!!! Rot op naar Su…..,dan pas wil ik zien of je ook zo veel lof voor bouta hebt als je ook die pina zelf moet meemaken!!!!


  Maak melding

 40. @W.Whone,
  Volgens verkregen informatie heeft Robg een kind bij jouw gewekt.
  Dit terwijl je nog bij je man was.
  Hij was goed om steeds de troep van jouw financieel op te ruimen.
  Kan je hierop antwoorden.


  Maak melding

 41. @.Counter,
  Al gaat Damsco naar Suriname hij redt zich wel.
  Hij is niet lui zoals jij dat bent.
  Jij bent een product van een onbetaalde kokos.
  Ga achter je pc of telefoon lullen.
  Aan jouw soort mensen hebben wij Surinamers niets.


  Maak melding

 42. Het lijkt er op of hij er alles aan doet om een burger oorlogvoering te lokken en dan kan zeggen zie je de binneland se veiligheid is in gevaar en kan het proces geen doorgang vinden ,
  Het I.M.F. STOND ER BIJ EN KEEK ER NAAR…..
  Waar is dat geld nu in geïnvesteerd? ??????????????
  Het l andere en de burgers worden armer ,leerkrachten krijgen geen loon aanpassing of niet uit betaald ,bedrijven gaan failliet. …geschoolde en gediplomeerde vaklui gaan het land uit …de eerste levens behoefte wordt duurder , van water en stroom zijn de prijzen op niveau aangepast…bus vervoer is duurder geworden ,de SRD zakt steeds verder weg op de valuta markt
  NOU BLIJFT ER VOOR ALLE IN WONERS VAN SURINAME NOG 1 VRAAG OVER ..WELKE BELOFTE HEEFT BOUTERSE NU WAAR GEMAAKT DIE HIJ HET VOLKSKRANT BELASTING HEEFT.
  Het aanzien van Suriname wordt geschat op de internationaal wereldmarkt zo lang er geen positive ontwikkelingen zijn in dit verschrikkelijke mooie land met zijn
  Zo mooie en hard werkende inwoners .
  Als de president zich niet schaamt voor wat er gaande is en hij verblijft in weelde en de bevolking verhongerd langzamer hand…en het I.M.F grijpt ook niet in …IS DE IJZEREN VRAAG WIE DAN WEL….HET MILITAIREN GERECHTSHOF?????
  HOE LANG GAAT DIT SPELLETJE NOG DUREN ……..
  De enige slagtoffers zijn de armen die als eerste het leven laten om dat de regering ze uit hongerd.
  Wie is er nu dan uiteindelijk de verantwoordelijke en wie opend zijn ogen is om in tegrijpen en die mensen bij te staan inplaats kunstmatig een oproer te kweken en zich daar achter probeer te verschuilen met juridische wetgeving.


  Maak melding

 43. @DDB,

  Hij lijkt wel wat ouder geworden te zijn op de foto.Maar “a-ptjie-Ingi-boi” ai drieng-ing-DUBRODUA rustig op brokobakka,dus als hij terug is , is het storm op bed met Inke !!


  Maak melding

 44. het is goed dat dit ka ka volk nu zo lijdt..

  ze wilden toch nog 5 duizend maal.., nou neem dan nog 5..

  ze wilden geen andere leider dan deze moordenaar.., nou god heeft ze daarmee beloond..

  zo vader zo zoon zo klein zoon en ga maar door..


  Maak melding

 45. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…ZORGEN VOOR INZICHT……EN HELDERHEID….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  @ Mohamed, praat met twee tongen. Komt hypocriet over.Sluit je maar ook aan bij de NDP, want je bent zo geobsedeerd door het woord en kun je hem elke dag mee aanspreken.

  Laatste keer reactie hierop, want waarschijnlijk vraag je ook om aandacht.

  MESSAGE from GREAT SPIRIT OF LIGHT!!


  Maak melding

 46. Nou,dan is ‘r een ezel nummer 1 geboren op deze aarde zonder hersenen namelijk bouta dat ie dat uit zijn eigen mond opteert met enige zelfverrijking.


  Maak melding

 47. Hij kan nog altijd de noodtoestand uitroepen voor onbepaalde tijd, alle rechters ontslaan en een uitreisverbod voor inlanders uitvaardigen, zodat er geen geld van burgers het land uitstroomt.


  Maak melding

 48. @ Wiep – Ding

  A mang no mang sribie, ai prakseri ing sondoe nanga konsensie fong fong nanga dem hebie, san é rostoe tapoe ing édé !!!!!!

  Jacko


  Maak melding

 49. @ Bakraman

  Het enige geld dat uitstroomt is het geld van de Pres zelf en zijn maatjes, en de rechters hebben geen f.ck te vertellen !
  Hij is de Pres en rechter tegelijk and no body els.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 50. Deze domme president kijkt ernaar en denkt dat alles vanzelf goed gaat komen. Je moet hard werken en niet stelen van het volk, dan gaat het beter worden!


  Maak melding

 51. Niemand maakt me wat wijs”al brand Paramaribo af …ik slaap lekker”Deze man doet alsof..als je de hoofdpersoon ben in een moordzaak en zoveel meer op je geweten hebt kan je onmogelijk een goede nachtrust genieten.Vandaar dat zijn nieren niet goed meer functioneren ..hij drinkt zijn zorgen weg.Dat de kerk hem vergeven heeft…mooi voor hem.Maar de kerk,de mensen daar hebben niets te vertellen..hij zal het merken als hij straks het tijdelijke met het eeuwige wisselt..Wat je zaai ga je maaien…is het niet hier dan is het daar.Dus geniet nog maar effe..zal ik zegge..


  Maak melding

 52. De president van Suriname, het land waar de Nederlandse taal al een paar honderd jaar de nationale voertaal is, praat in “waka mang taal”.

  We slapen niet betekent, “we blijven alert of waakzaam”. Maar je kunt namelijk ook waakzaam zijn en achteroverleunen.

  Zeer gebrekkige en verwarrende communicatie naar het volk waarvan een heel groot percentage denkt dat de regering niet slaapt van het harde werken 🙂


  Maak melding

 53. En ik reageer niet graag op dit soort nieuwsberichten maar eenmaal gedaan wil ik ook het volgende kwijt.

  “We moeten het allemaal zo apolitiek mogelijk houden”, zei Bouterse tegenover radiozender SRS.”

  Maar helaas is het alleen wanneer het de president goed uitkomt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.