Belfort vals op ‘meinedige’ minister van Justitie

81

PARAMARIBO, 2 aug – Minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie liegt. Dit zegt haar voorganger en nu parlementariër Edward Belfort (ABOP). Er is zelfs sprake van meineed, gepleegd in de zaak van Romano Meriba. “Dora (bijnaam,red.) moet de bak in”, zegt Belfort.

In de zaak van de pleegzoon van Desi Bouterse was Van Dijk-Silos opgeroepen als getuige. In de rechtszaal zei de minister dat ze vooraf niet op de hoogte was van een bepaalde roofoverval. Meriba is verdachte in deze zaak. “Ze is daar onder ede gaan liegen. Weet ze niet wat voor straf er staat op meineed. Ze kan negen jaar worden opgesloten”, zegt Belfort tegenover Dagblad Suriname. Ook advocaat Raoul Lobo ziet meineed.

Lobo heeft de rechter geluidsopnames verstrekt. De stem van Van Dijk-Silos is te horen, terwijl ze een verklaring geeft na de overval. Daarbij beweert de minister helder en onomwonden dat de politie al van te voren wist van de overval. Belfort noemt het ook onverantwoordelijk. “Ze heeft de politie in problemen gebracht. Zoiets heb ik geen enkele minister van Justitie & Politie zien doen. Ze liegt verschrikkelijk.”

Bekijk ook:


81 REACTIES

 1. Belfort: Waarom doe je geen AANGIFTE bij de Procureur Generaal voor het plegen van MEINEED door BETSY?
  Een ieder mag aangifte doen bij het plegen van een strafbaar feit.

  Zet Hem Op, Tigri Barba!!


  Maak melding

 2. Minister Justitie & politie moet liegen wegens Staatsveiligheid in opdracht van de president .en de rechter mag haar niet als getuige verhoren wand Art 148 van grondwet geld ook voor de ministers…wat een circus hoofdrolspeler su regering en clan.


  Maak melding

 3. Deze lelijke joeka heeft zijn hele minister zelf gelogen. Hij beveiligde persoonlijk criminelen in zijn slaapkamer. Waar lult deze man/ zelf crimineel over. Hij is uit dezelfde hout als dora


  Maak melding

 4. Gezien het feit dat de heer Belfort deel uitmaakr van de oppositie en in die hoedanigheid ook controleur is van het parlement en het kabinet, kan niemand hem het recht ontnemen deze zaak aan de orde te stellen. En de minister heeft het recht zichzelf te verdedigen. Doet zij dat niet, met een juridische stok achter de deur, dan dient zij onvewijld haar functie ter beschikking te stellen. Mijneed is strafbaar, ook voor een minister.


  Maak melding

 5. wat een ophef.
  wie weet er nu nog niet dat bessy een lelijk dik vet liegend bakbeest is.
  ze valt nu weer plat op dr Facebook.
  het O.M. heeft geen ballen , dus zal bessy de dans ontspringen.
  vrijdag zullen we zien of het O.M. haar ballen inmiddels gevonden heeft .


  Maak melding

 6. Een persoon die in het openbaar een verklaring aflegt
  (waarvan bewijsmateriaal beschikbaar is) en deze
  later deze uitingen doodgewoon ontkent, hoort geen ministersfunktie te bekleden !

  Vooral niet de post van Minister van Justitie en Politie !

  Deze mevrouw moet gewoon aftreden !

  PS : Omdat de rechtsstaat Sranang niet functioneert, dwz wet en regelgeving regelmatig worden vertrapt door de machthebbers, gebeuren dergelijke affaires in Sranang !


  Maak melding

 7. meneer Belly je hebt een dikke punt..

  zet het door en laat zien wat jou punt waard is..

  er zijn getuigen genoeg die dit kunnen bevestigen..

  laat de rechter de P.G zijn werk doen en wees niet bang..

  deze tante liegt en bedriegt als de pest ze nu al vertrekken..


  Maak melding

 8. Ach ze zullen allen een keer worden oogepakt,de hele coalitie ministers en ex ministers en dna leden.ook zullen een paar vd oppositie worden opgepakt.reken maar erop dat dit zal gebeuren. Ook familie leden zullen dan worden ingerekend. ER KOMT EEN GROTE SCHOONMAAk


  Maak melding

 9. Ach zo lang een massamoordenaar en drugscrimineel nog steeds vrijuit gaat zal dit ook wel weer met een sisser aflopen in de bananenrepubliek Suriname


  Maak melding

 10. off-topic

  Een Volk Dat Voor Tirannen Kiest Zal Meer Dan Lijf en Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  DDB moet de eer aan zichzelf houden en af treden als president van de republiek Suriname, oa:

  – hij sinds de coup van 25 februari 1980 de republiek Suriname alleen achteruit heeft gebracht, armoede, van een democratische rechtsstaat naar een machtsstaat, de grondwet buiten werking gesteld heeft en wetten naar zijn hand probeert te zetten, zie amnestiewet, (drugs0criminaliteit, moorden, verdeel- en heersheid, enz.
  -. Internationaal Suriname niet meer serieus wordt genomen,
  – financieel- economisch Suriname niets meer voorstelt, zie IMF, land failliet is, ontwaarding van de sdr, geen valuta,
  – sociaal mensen in armoede leven, geen werk en inkomsten hebben, criminaliteit, misdaad, wapenhandel, drugshandel, overvallen, berovingen, alle vertrouwen en waardigheid bij de Surinamers weg is, geen trots meer, prostitutie, kinderarbeid, kids verkopen knippa in het drukke verkeer in Paramaribo, mensenhandel, geen medicamenten, alles duurder wordt in de winkels, hoge koersen voor valuta, enz
  – de rijken om DDB worden alleen maar rijker en de rest leeft in armoede, die met de dag groter wordt, enz.
  – kosten van eerste levensmiddelen stijgen, ontwaarding van de sdr, rekeningen kunnen niet meer betaald worden, enz

  Als DDB bij zich zelf te raden gaat, zie hij dat hij de republiek Suriname en de Surinamers vernietigd heeft en bezig is te vernietigen en niets goeds heeft opgeleverd.

  Het beste is daarom dat hij de rechtbank/krijgsraad zijn/haar werk laat doen en mocht hij veroordeeld worden, dat hij maar beter aftreedt en de gevangenisstraf in Santa Boma gaat uitzitten.

  Hoe het verder gaat met de uitleveringen naar de VS of Nederland, moeten zijn advocaat maar gaan uitzoeken en op grond van de uitleveringsverdragen.

  DDB is oud, heeft geen visie en de leiders in de wereld kijken hem met de nek aankijken. M.a.w. hij kan niets voor Suriname betekenen, want in de wereld moet je vrienden hebben, bondgenoten en als je dat niet hebt ben je verloren en kan je niets voor de republiek Suriname en de Surinamers betekenen.

  DDB als je veroordeeld wordt, treedt af waardoor Surinamers met een andere leider weer enige perspectief heeft op een beter leven.

  Je hebt het geprobeerd, maar je bent gewikt en gewogen en ben te licht voor deze job. M.a.w, ongeschikt op grond van je
  kwaliteiten, criminele daden, enz.

  Er moeten als je bent afgetreden binnen 1 jaar verkiezingen gehouden worden, waar de grootste en sterkste partijen de coalitie moeten vormen en orde op zaken gaan stellen in de republiek Suriname.

  Time4Chan!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 11. Belly had ook een min-ster post! wat heeft hij gedaan?? o jawel hoor!! de hielen en de kont van zijn baasje afgelikt!!

  Een echte kont en hielelikker!!

  Had ook e.e.a. in zijn KOP om te realiseren!! waar belande hij? vlak bij de septic tank van zijn papa Bouta!! en nu klagen!! het stink!!


  Maak melding

 12. @@@ Passant!! Jawel!! God zij met Suriname!! althans dat hoop ik voor suriname!! Ik denk dat zelfs God heeft Suriname verlaten!!!! Ik hoop dat ik echt er naast zit!!!!

  Ik geloof en weet zeker dat GOD sterker is dan duivels en DiDiBries en zijn zijnen!! GOD verslaat alles, maar dan ook alles!! die negatief bezig is of zijn!!

  DiDiBries, duivels, oplichters, rovers, verkrachters,criminelen, valserikken in welk vorm dan ook, wens ik door een grote vuurzee heen naar de hel!!


  Maak melding

 13. Belfort slaat de plank lekker mis. Het steekt hem. Het lijkt wel alsof hij door een wesp wordt gestoken nu mevrouw Silos bezig is de chaos van hem op het ministerie op te ruimen. Hij heeft een puinhoop van het ministerie van Justitie gemaakt. Natuurlijk staat deze aantekening niet lekker op zijn c.v.


  Maak melding

 14. Belfort klets uit zijn nek. A mek eng monie opo eng car center keba en dati e hati eng a monie no mang mek moro. Laag tot de grond. Foeiiiiiii toch belfort


  Maak melding

 15. Deze man klets uit zijn nek ,hij zit nu in de oppositie dus is het nu afgeven op de partij waar hij vroeger samen regeermacht had.bouterse lust hem niet meer dus oploshameren .belfort joe dong no ka.santhoki had gelijk met deze lelekoe,alhoewel santhoki niet mijn favoriet is wil ik hem toch het voordeel van de tweifel geven ,als ik nu moet kiezen tussen bouterse en santhoki.bouterse heeft gevaalt ,criminelen waren en zijn aan het roer,de enige plus punt die de ndp heeft is de samenstelling van de regering dat het een weerspiegeling is van het suriname van nu ,met allerlei bevolkings groepen .hopelijk moet dat een voorbeeld zijn voor de vhp met santhoki aan het roer.mensen als kalloe zijn een gevaar voor etnische ontlusten en daar staat su niet op te wachten deze daliet moet verbannen worden .


  Maak melding

 16. Even voor de duidelijkheid: Ik ben geen aanhanger van Belfor.
  Net als Belfor vertrouw ook ik Dora voor geen cent.
  Reden: toen ik las dat de verdwenen helikopterpiloten stembiljetten uit Sipaliwini moesten ophalen is mijn visie over dit geval totaal gewijzigd. Ik vermoed dat deze jongens uit de lucht zijn geschoten omdat de stembiljetten Paramaribo niet mochten halen. Dora was toen hoofd CHS en op basis daarvan weet ik 100% dat zij meer over deze zaak weet, dan ze zegt. Overigens: haar beloning met een ministerpost voor haar loyaliteit spreekt boekdelen. Dora : Ik vertrouw je niet.


  Maak melding

 17. Dikke Cilos Akang troesoe laat de gevangenen al was al vast de kisten waar in de Stemkaarten in moeten maken .

  Wacht niet tot 2020 om weer stemkaarten in open dozen te plaatsen en na 21 dagen tellen van 230,000 een uitslag hebben .

  Zelf kinderen van de basis school tellen 230,000 stemkaarten in 7 dagen

  Dikke Cilos liegen maak je tot waarheid
  Onwettigheid maak je tot wettigheid

  Dikke Cilos Akang Troesoe al wel je deze Surinamer 2000 usd per dag geven om je auto of huis schoon te maken
  deze Blaka Mang van Para zal het niet aannemen

  Mijn voor ouders en de Hollandse Kolonisten hebben genoeg voor de Nakomelingen ge laten .

  Laat de jongens in de gevangenis timmeren en metselen leren of stenen maken en huizen leren bouwen .

  Ik ga ook een gesprek aanvragen vrouw Cilos om dat aan te geven hoe het kan .
  achter gelaten


  Maak melding

 18. Tip aan alle leden van het DNA
  Eer gij wat zegt en vraagt en beweert laat je eerst
  Heel goed informeren
  Verzamel eerst voldoende gegevens / informatie en stukken ter onderbouwing van je case
  Laat je niet met een kluitje in het riet sturen
  Wees integer en betrouwbaar
  Wees helder in je betoog en uitleg

  Dit zal helpen de geloofwaardigheid te verbeteren / verhogen


  Maak melding

 19. Off topic
  De ontwerpwet voor wijziging van de vuurwapenwet is dinsdag met 30 stemmen goedgekeurd. De oppositie onthield zich van stemming.

  Hoe is het mogelijk dat 2 parlementsleden mogen stemmen terwijl zij zijn teruggeroepen en door de rechter het vonnis is gelegd dat zij illegaal zitten in het DNA.

  Dora
  Moet jij niet ingrijpen om de wettelijke uitspraak uit te voeren?
  Voorzitter DNA
  Moet jij als voorzitter van de wetgevende macht de wet niet in acht nemen


  Maak melding

 20. @Robje-de-Desi-slaaf :

  FEIT blijft dat deze mevrouw in het Openbaar JOKT !
  Daar zijn meerdere bewijzen voor die aan de rechter zijn gepresenteerd door een advocaat !
  Deze persoon is totaal ongeschikt om als minister te functioneren !
  Dan laat ik de gevolgen die haar domme uitspraken voor de betreffende strafzaak kunnen hebben, buiten beschouwing !

  Robje-de-NDP-slaaf valt natuurlijk de criticus, hr Belfort aan,
  zoals de NDP-Faillietmakers en NDP-Ongedekte-gelddrukkers gewend zijn !

  Over het JOKKEN van Dora in het openbaar, rept ons slaafje, met geen woord !!! Nada !!

  PS : Zijn het DOMME NDP-cocosproject en het NDP-Cacaoproject al gestart ??? Sranang smacht NU naar VALUTA, niet over twintig jaar !!!

  De Belastingdienst heeft momenteel geen directeur, terwijl
  het innen van belastingen bij ALLE burgers (ook bij de NDP-clan) DRINGEND NOODZAKELIJK IS, om nog wat in kas te hebben !!


  Maak melding

 21. De hele handelswijze van deze regering is allang al clear en duidelijk nationaal en internationaal. Er gaat nog meer komen. En we kunnen telkens weer een leugen of een ander misleiding ontmaskeren en openbaren. Maar wat dan ?? Waarom blijft het alleen maar daarbij ?? Het Surinaamse volk is naïef en laat zich openlijk en onder toeziend oog belazeren. Degenen die meer kennis en kunde hebben die staan erbij en kijken ernaar. Tja, deze regering is eenmaal democratisch gekozen. Het volk moet er maar van leren, wie z’n go brand moet maar op de blaren zitten, toch.
  Dus a volk moes doe wan san now. want te a volk e pot ing drapè, da a volk kang poer ing toe. Na a volk wang kang sin a regering go na osso. Sa a volk e wannie now ?? Het volk is aanzet.


  Maak melding

 22. Belly laat nu je Tigri-Barba zien !!!

  Je bent Jurist; dien een klacht in bij de PG tegen Todo Dora voor het plegen van mijn eed.

  Dat durf je natuurlijk niet


  Maak melding

 23. Toen jij nog Minister was,ben j ook heel veel gaan rotzooien in a kondre tjissi mooi wantie ie no bereik niets noti noti mbooi!A fatu koro e fuck ook tu moro dan yu maar aow tjisie ing pai pai Luku fa a fatu keba…… FATKORO hahaaahahahaa


  Maak melding

 24. @ Snel

  Belly blaft alleen maar als een tandeloze hond !!
  Ken je het geval nog met het gejoemel bij brandweer bij aankoop/inschrijving van materiaal (inschrijving Jhauw) ?
  Na a-sfrifie-ka-disie nanga somemie dienst-auto’s voor vrouw nanga pikien e-tak-lek-a-no–boeng-na-ing-ede, lek-wan-lawmang !!
  Hij is jurist, hij kent toch de weg die hij moet bewandelen?
  Zijn fu-toe-boi’s hebben toch de macht al overgenomen bij de politie??


  Maak melding

 25. Silos LIEGT EN BEDRIEGt!!!
  Zij zelf is aan de macht gekomen door verkiezingsfraude te plegen als gunst voor bouta.Bouta heeft haar beloond door haar min van JUSPOL te maken.Ze wist van Meriba en nu beweerd ze dat ze niks weet. Meineed plegen heet dat
  en als je een matie bent van bouta wordt je niet gestraft maar integendeel BELOOND voor alles dat je FOUT doet,alles dat afgestraft moet worden als het in strijd is met wet en recht wordt juist beloond door deze ndp regering!!
  Er is een tape met geluidsopname van Silos met heer eigen woorden erop,,wedden dat deze tape zoek raakt op mysterieuze wijze?! Of als het niet zoek geraakt verklaard word wedden dat de rechter zal zeggen dat die tape niet noodzakelijk is als bewijs te dienen?Hallo dan weten we dat de rechter door bouta en co bedreigd is geworden!!!


  Maak melding

 26. @RobG

  Het hinderd Belfort dat hij niet gepromoveerd is geworden ,het hinderd hem te zien hoezeer Silos beloond wordt terwijl hij juist afgestraft werd en hij deed wat Silos doet heden.!!Geen van deze twee Silos en Belfort zijn beter dan de andere .Allebei 1 potje nat!!Beiden hebben als doel de grootste crimineel te beschermen!!Zeiden we eerder van Somo .wel nu zeggen we aan BELFORT.;De bedrieger bedrogen..!!!En het doet zeer ..vraag het maar aan Belfort!!


  Maak melding

 27. Zie al Trigri barba met een vieze,gemene grijns de vetrollen van Dora betasten.Hier en hier,elke rol is vies en meinedig.Uit elke plooi komt er een niet te harden stank.


  Maak melding

 28. Srafu, hoe weet jij dat deze vrouw jokt? Jij gaat de berichtgeving in deze casus helemaal niet verifiëren en als een ezel zonder kop ga jij het nieuws voor waar aannemen. Heeft men je van huis-uit niet geleerd om kritisch te kijken naar nieuws wat men je voorschotelt?

  Alle nieuws en vooral nieuws op WKN lees ik ter kennisname. Ruim 80% van het nieuws klopt niet. Nieuws wordt vervalst.Ik kan makkelijk afstand nemen van het gepresenteerde nieuws omdat ik mij niet laat manipuleren door VHP en NPS. Door het gemanipuleerde nieuws te lezen, te consumeren en voor waar aan te nemen ben je minder geloofwaardig. Nieuws moet een meerwaarde hebben.Het moet je kennis verbreden en verdiepen, het moet ook als voedingsbodem dienen om jouw functioneren positief te beïnvloeden, het verruimd je geest, het verruimd je intellect, het verruimd je vermogen om de zuurgraad in je geest te verdrijven.Jullie imago wordt bepaald door het negatieve nieuws waar jullie op gefocused zijn.


  Maak melding

 29. @RobG

  Maar je laat je wel manipuleren dooe een amnestielijder,een couppleger ,een massamoordenaar.,een vergiffenis smeker ,een wanted man??!!
  JIj bent 1 van de allerdomste ziel die ik heb Mogen meemaken!!!!
  Jou logica is als volgt….liever arm,dom en een bedelaar zijn onder Bouta van de NDP dan rijk ,voortvarend en ontwikkeld zijn onder Santokhi van de VHP!!
  Jouw NDP keuze stinkt!!!


  Maak melding

 30. @Robje-G-de-Desi-slaaf :

  Zoals gewoonlijk neemt u geen kennis van de FEITEN die al zijn vastgelegd !

  Er zijn radio en videopnamen van hetgeen Dora in het
  openbaar heeft gezegd tegen de pers.
  Ook is er een getuigenverklaring van Dora bij de rechter, waarbij zij gewoon ontkent hetgeen zij op de pers-conferentie heeft gezegd over de beroving, waarbij Meriba een van de verdachten is !

  Ik ben niet alleen afgegaan op “persberichten” doch op ECHTE opnamen en ECHTE verklaringen van Dora bij de rechter !
  De twee beweringen van DORA zijn tegengesteld aan mekaar en/of spreken mekaar tegen : Dus JOKT Dora !!

  Uw syndroom maakt dat u steeds vervalt in het verdacht maken van twee politieke partijen, in plaats van naar de
  NDP-werkelijkheid te kijken, nl ZIJ van de NDP HEBBEN ONS LAND FAILLIET GEMAAKT en zij benoemen ministers die JOKKEN !!!

  PS : Is trouwens de staatsveiligheid van Sranang NOG STEEDS in GEVAAR ??? Of heeft Dora samen met de
  PG dit gevaar inmiddels afgewend ???????
  Het GEVAAR kwam volgens DORA vanuit de NDP-
  achterban !!! Gearresteerden etc etc ???????


  Maak melding

 31. Aangezien we hier speculeren wie er liegt zou ik beide partijen voorstellen een zaak aanhangig te maken tegen de ander.
  Belfort jegens Silos van Dijk wegens meineed
  Silos van Dijk jegens Belfort wegens smaad.
  Als een van beid partijen of beide partijen dit niet doen is het omdat ze bergen boter op hun hoofd hebben en dus zelf (ook) schuldig zijn.


  Maak melding

 32. Off topic
  Niets meer gehoord van de corruptie met visa bij juspol. Na de bigi mofo van Dora dat ze de daders keihard zou aanpakken en twee brandstichtingen is verder niets meer gebeurt aan vervolging van de daders. Iedereen van de visumafdeling schijnt weer aan het werk te zijn. Dora teruggefloten Door haar baas. De zoveelste zaak van Dora die in de doofpot wordt gestopt.


  Maak melding

 33. ARAMARIBO – De Inter-Amerikaanse Commissie inzake Mensenrechten (IACHR) heeft haar ernstige bezorgdheid geuit over de maatregel van president Desi Bouterse om de voortzetting van “een rechtszaak inzake vervolging van ernstige mensenrechtenschendingen waarin hij verdachte is te stoppen”.

  Zo schrijft de mensenrechtencommissie van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) in een zojuist uitgegeven verklaring

  The World is Watching


  Maak melding

 34. RobG : “Ruim 80% van het nieuws klopt niet. Nieuws wordt vervalst.”

  En jij kijkt zeker elke avond De FabelsKrant en InFoAct voor het enige nieuws dat op waarheid berust,

  Ik kom echt woorden te kort om jou enorme domheid te omschrijven. Maar ik heb meer respect voor het navelpluis van een kakkerlak dan voor jou.


  Maak melding

 35. Gewoon wat inside informatie uit betrouwbare bronnen.
  Mevr. van Dijk-Silos kan niet overweg met het OM, omdat haar een gebrek aan kennis wordt verweten.
  Ze heeft 1 baas en dat is Bouta, maar die heeft van OM-zaken net zoveel verstand als een koe van sigaren roken.
  De politietop kan niet overweg met mevr, Van Dijk-Silos, omdat het haar ontbreekt aan kennis en toezeggingen, die ze doet niet worden nagekomen.
  Mevr. van Dijk-Silos staat open voor nepotisme – overigens niet vreemd in ons land – en voor het niet zo nauw nemen met de waarheid.
  Mevr. van Dijk-Silos zou de misdaad aanpakken, maar de cijfers wijzen iedere keer uit, dat ook daarvan in de praktijk niets terecht komt.
  Ik ben het overigens met iedereen eens, die stelt dat Belfort ook geen best figuur heeft geslagen als minister van JusPol.
  Maar dat mevr. van Dijk-Silos en puinruimster zou zijn, is lachwekkend.
  Zij veroorzaakt puin en verwarring, waar zij haar gezicht laat zien.
  Zij is door Bouta beloond voor trouwe diensten, maar het ministerie van JusPol is voor haar veel te hoog gegrepen.


  Maak melding

 36. @RobG,
  Ruim 80% van het nieuws klopt niet. nieuws wordt vervalst

  Ach dat komt dan wel aardig overeen met jouw postings hier,
  maar er klopt wel meer niet, bovenin jouw bovenkamer bijvoorbeeld.
  Al er eens over nagedacht om toch maar in therapie te gaan , verrijkt je kennis ook vooral zelfkennis , dat heb jij hard nodig


  Maak melding

 37. Hans,

  Met mijn bovenkamer is gelukkig niets mis.
  Zou dat wel zo zijn, dan zou ik op dit forum niet actief zijn.
  Ben het met je eens, dat veel nieuws wordt verdraaid.
  Of dat 80% is, weet ik niet.
  Lijkt mij – zeker voor Surinaamse begrippen – wel een heel hoog percentage.
  Ik weet wel, dat mevr. van Dijk-Silos niet goed functioneert als minister van JusPol en dat is geen publiek geheim.


  Maak melding

 38. Chochise, aan die bovenkamer van jou twijfel ik niet, integendeel, maar ben gewoon even meegegaan in het chargeren van zaken zoals RobG nogal graag doet als het nieuws betreft die hem, oftewel Bouta en aanhang niet goed uitkomt, en dat die mevr. van Dijk-Silos niet functioneerd kan iemand met een minder werkende bovenkamer ook nog konstateren, alleen zelfs dat lukt RobG niet eens


  Maak melding

 39. dora liegt, belly liegt, simons liegt , miesie kaaba liegt, kort om die hele bende tering zooi liegt net als de opperhoofd die liegt zijn hele leven van af 1980 bij

  de coupe”” op de vlucht dood geschoten ”..

  wie moet je nou geloven..

  om achter de waarheid te komen,, moet al deze figuren oppakken opsluiten buiten s m e..

  Nederland heeft deze meneer al veroordeeld en het wachten is,, wanneer hij wordt opgehaald..

  de Amerikanen zitten ook al te wachten op het juiste moment om met ham af te rekenen..de zoon zit al binnen..

  vraag is,, hoelang moet het volk geduld opbrengen..


  Maak melding

 40. @ robg de de bliksem afleiding cq de verdraaier ik dacht dat je veel slimmer en verstandiger was maar wat blijkt willens en wetens zit je als een kleuter uit je vette nek te kletsen het feit is dat dora/silos zit te liegen voor de rechter dus mijneed hou het even daarop aub bedankt rat

  dus laat me


  Maak melding

 41. @Mohamed,

  Ik heb ook hetzelfde aan Tigrie Barba voorgesteld om aangifte te doen tegen BETSY TURF.

  Want als het zo duidelijk is dat deze FAT MAMA willens en weten een strafbaar feit heeft gepleegd is het de taak van een Assemble lid om een zaak van te maken bij de PG.


  Maak melding

 42. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN GERECHTIGHEID…TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  @ Marcell jij liegt ook met je ‘ opperhoofd gedoe’ weer. En om achter de WAARHEID te komen moet je zelf ook GEEN LEUGENS vertellen. Ik weet niet wat voor belang je steeds hierbij hebt.

  Message from GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 43. @Pero,

  Qoute,santhoki niet mijn favoriet is wil ik hem toch het voordeel van de tweifel geven ,als ik nu moet kiezen tussen bouterse en santhoki.bouterse heeft gevaalt ,criminelen waren en zijn aan het roer,de enige plus punt die de ndp heeft is de samenstelling van de regering dat het een weerspiegeling is van het suriname van nu ,met allerlei bevolkings groepen .hopelijk moet dat een voorbeeld zijn voor de vhp met santhoki aan het roer.mensen als kalloe zijn een gevaar voor etnische ontlusten en daar staat su niet op te wachten deze daliet moet verbannen worden .

  @Pero,

  Je verdient een STAANDE OVATIE: Je hebt uiteindelijk ingezien dat KUMAKOISI en zijn KLIEK BAD NEWS zijn voor Suriname.

  In het verleden heb ik een Fatoe op je genomen vanwege jouw LIEFDE voor KUMA.

  Jij bent een ECHTE SURINAMER die RONDUIT heeft toegegeven dat hij het aan het verkeerde eind had!!!

  HULDE AAN Pero!!!!

  PS: Ik ben het met je eens omtrent Richard Kalloe. Dat het slecht gaat in Suriname schuift hij ONGEGENEERD af op de CREOLEN zoals hij dat pleegt te zeggen.


  Maak melding

 44. @Robje-de-Desi-slaaf

  Robje zegt : “Ruim 80% van het nieuws klopt niet. Nieuws wordt vervalst.”

  Volgens Robje zijn de volgende berichten vals :

  — NDP-wanbeleid heeft Sranang FAILLIET gemaakt !

  — NDP heeft in het geheim 2,5 MILJARD ongedekte bankbiljetten in omloop gebracht, toen de kas al leeg was !

  — Sranang heeft eigenlijk geen begroting, moni de !!

  — De NDP-regering is nog steeds 300 MILJOEN verschuldigd aan de Surinaamse bedrijven !!

  — De Desi-amnestiewet is 100% STRIJDIG met een Grondwettelijk VERBOD !

  — De staatsschuld bedraagt op dit moment circa twaalf MILJARD !

  — De NDP-regering VERKWIST nog steeds geld. De maandelijkse uitgaven overtreffen de maandelijkse inkomsten van de staat ! Maand mei 30 Miljoen teveel uitgegeven !

  — De staatsveiligheid is NIET in gevaar !!! Er is na de beweringen van Dora, geen enkele actie ondernomen om het “gevaar” weg te nemen !

  — De sneltrein naar ONVERWACHT rijdt nog niet !!

  — De 17.850 Volkswoningen zijn nog niet gebouwd !!!

  — Het geld van tbv de bouw van de dijken in Coronie en Commewijne is door de NDP-clan Verkwanseld !!!

  — De toenmalige governor van de Centrale Bank, Gilmore heeft door WANbeleid, binnen een jaar, ruim een MILJARD dollar van onze reserves verspeeld !

  — Het 8 december massamoordproces, met Desi in de hoofdrol, kan niet worden gestopt ! Een KRIJGSRAAD
  “in zitting” kan ook door Desi niet worden gestopt !!


  Maak melding

 45. RobG

  Neem een voorbeeld aan Pero. Iemand die oprecht oordeelt en ziet dat er gefaald is en dat hij Santhoki het voordeel van de twijfel zal moeten geven als er nu gekozen moet worden.

  Wees een eerlijk naar je zelf toe.

  Natuurlijk moet er bij de oppositie ook schoon gemaakt worden echter veel minder dan in de mee kakelende coalitie.

  5 augustus staat voor de deur.


  Maak melding

 46. @ Pero,

  Eindelijk toch weer positief weldenkende Surinamer erbij !!!!

  En nu, nog RobG bij zijn lurven pakken en zich laten aansluiten bij jou !!


  Maak melding

 47. Belford heeft boter op zn hoofd.
  Hy heeft n interpol paspoort en kon die gebruiken tydens zijn ambt om de 2grootste criminelen in te leveren maar dat heeft hy nagelaten.
  Shame on you SMELLY BELLY, YOU HAD THE POWER,SHAME ON YOU.


  Maak melding

 48. Pero, mijn complimenten, ik weet niet wat er gebeurt is, maar je hebt in ieder geval de fleibiliteit van geest om ien te zien dat het onder het bewind van Bouta radikaal de verkeerde kant op ging/gaat met Suriname.
  Ik ben trouwens wel benieuwd of we na de posting van Mul in een ander topic waar gesteld werd dat RobG gewoon woont en werkt wel of niet in opdracht de kritiek hier op WKN op het reilen en zeilen van Bouta en consorten zoveel mogelijk moet proberen te ontzenuwen, mij zij het in ieder geval niet verbazen, ook gezien de tijdstippen van zijn postings, in ieder geval niet op tijdstippen wanneer in Su de meeste mensen op 1 oor liggen


  Maak melding

 49. Jojo, waarom zou ik afstand moeten nemen van de NDP? Het ligt niet in mijn aard om steun aan de partij te geven als het goed en vervolgens als het slecht gaat in minder goede tijden dat ik dan afstand neem en mij vijandig ga opstellen tegen de partij. Mensen die dat doen geven geen goed voorbeeld en zijn in mijn inziens labiel van geest. Ja, ze zijn geestelijk instabiel.

  De problematiek van Suriname benader ik vanuit een heldere invalshoek. Ik ben een technocraat, en geen hersenloze politieke volgeling . Ik weet wat de oorzaken zijn van de malaise van dit moment in het land. Met een stel gezonde hersenen kan zelfs iedere scholier basisschool leerling eenvoudig verklaren waarom Suriname nu op dit moment in de problemen zit. Het verhaal van de oppositie verwijs ik naar de vuilnisbak. Door de crises hebben veel mensen het moeilijk in Suriname.Een soortgelijk proces voltrekt zich thans ook in Angola, een land dat rijk is aan olie. Het land verdiende veel aan de export van aardolie en grondstoffen. Net als Suriname importeerde Angola veel uit het buitenland. Thans zitten ziekenhuizen zonder verbandmiddelen en naalden en de prijzen van consumptiegoederen en andere goederen zijn gigantisch gestegen.


  Maak melding

 50. Reflecteren en terug komen op wat je eerder anders zag, benaderde en begreep getuigd volgens jou van een labiele geest.Mij overtuigd het van kracht ..een sterke persoonlijkheid en karacter.. En het ook nog durft toe te geven dat maakt je in mijn ogen tot een eerlijk en respectabel mens. Het is juist deze kwaliteit die je “baas” mist…waardoor hij steeds weer terug valt in een nieuwe web van leugens en bedrog.En de cocon van deze spinne windsels gaan een dag voor zorgen dat hij de weg hier uit niet meer vinden kan en verstikt…


  Maak melding

 51. @PANNENKOEK Henk Molenaar2016
  KOMT WEER MET EEN.. BOEBOE BIT SJORIE KLETSVERHAAL.JE BENT EEN ECHTE POEPEJANTJE !LAAT DIE LEGE COCOSNOOT VAN JOU BOVEN JE NEK EENS NAKIJKEN.


  Maak melding

 52. ALLE ANTI SURINAMERS HIER ZIJN HET INEENS EENS MET EZEL BELFORT,..DIE EERST IN DEZE REGERING ZAT,OMDAT HIJ NU TEGEN BOUTERSE IS.NIET TE GELOVEN,..ZE VINDEN HEM BETER ALS SILOS.GHAAAA HA HA,DAT ZEGT GENOEG OVER JULLIE STELLETJE UILSKUIKENS !,.. BARAS EN OLIEBOLLEN BIJ ELKAAR.


  Maak melding

 53. @RobG

  Jojo, waarom zou ik afstand moeten nemen van de NDP?

  Beste RobG ik heb u niet gevraagd en zelfs niet gesuggeert afstand te nemen van de NDP. u gaat weer om de kern heen. Ik heb u voorgehouden een voorbeeld te nemen aan Pero (dye hard NDPer) een eens met meer zelf kritiek naar de situatie te kijken.

  U claimt een technocraat te zijn. Niets is minder waar want indien u technocraat was zou u inhoudelijk reageren en dat doet u nooit. U reageert met aannames en overnemen van ideeën van NDP voorgangers zonder deze kritisch te beschouwen.

  Nu haalt u Angola aan dat het moeilijk heeft. Ik raad u aan het boek “The Looting Machine” te lezen en dan weet u hoe de locale elite (kliek) rond om Dos Santos en zijn dochter (nu officieel de rijkste vrouw in Afrika) in samenspraak met Israelisch (diamanten) en Chinezen (Olie en Bouw) het land plunderen.
  Angola is een Kleptocratie en heeft terecht in dat opzicht een aardige overeenkomst met Suriname (Het is alleen een beetje groter en er vreten wat meer mensen mee).


  Maak melding

 54. De Doctrine Bouta werkt perfect ,vrees,angst 80% heeft hier last van.
  Maar zoals altijd , wie wind zaait zal storm oogsten
  Sterkte in de strijd der gerechtigheid.


  Maak melding

 55. Jojo,

  De verhalen over de Angola en de roof van de rijkdommen in het land zijn me bekend. Ook de mensen die volgens de media profiteren vanonder rijkdommen van het land zien hun vermogens verdampen. Maar wat voor waarde moet ik hechten aan dit soort verhalen als ik zie dat de westerse mogendheden niet ingrijpen in het land. Reden? De grote multinationals profiteren gretig van de rijkdommen van Angola. Had de regering van dat land hetzelfde gedaan als Hugo Chavez van Venezuela, ja dan regende het internationale boycotten tegen het land om de regering van Angola klein te krijgen.

  Jojo, het verhaal van Pero lees ik met enige scepsis. Ik vertrouw de strekking van het verhaal niet. De persoon die het bericht plaatste heeft vast een dosis ” flaka ” gebruikt. Waarom zou de man moeten kiezen voor Santokhi die hemel en aarde heeft bewogen om Indiase investeringen in Suriname mogelijk te maken. Het resultaat is niet om naar huis te schrijven. Santokhi heeft bewezen dat hij niet geschikt is voor de politiek.Hij heeft geen uitstraling van een politieke leider. Die man is een politievakman. Hij moet terug naar zijn oude functie.


  Maak melding

 56. @JoJo
  Desire Delano Bouterse,blijft tot 2020 in het zadel,totdat hij Suriname weer op koers heeft gebracht,daarna blijft de NDP aan de macht punt uit,en daarna zijn lieden als santhoky FOLKLORE,..dan bestaat NPS allang niet meer mie mang,en SOMMO,al dement…is ie nu al ! dus blijf maar dromen PIPO !


  Maak melding

 57. @BELFORT

  DEZE ACHTERLIJKE ..BOERIEKIE ,..DENKT DAT IE NOG INVLOED HEEFT IN DE POLITIEK,…GA MAAR RICHTING ASSIEDONGHOPPO..DOMME EZEL .JE BENT AL AFGESCHREVEN IDIOOT !


  Maak melding

 58. De BOERIKI DESI DB heeft Onze Staat FAILLIET gemaakt !!!

  Ala moni GWE, ala reserves GWE, ala GOWTU GWE !!

  Neks no worde fu deng NDP-projecten !
  (17.750 volkswoningen no doro, sneltrein no doro! etc etc etc )

  Ma ala UN moni GWE !!! A VERDAMP, vlgs Gilmore !


  Maak melding

 59. Off Topic.

  Saoedi-Arabië ontslaat honderdduizenden buitenlandse werknemers vanwege de economische crisis. De olieverkoop blijft stagneren. Inkomsten van het land nemen af. Mega bouwwerken zijn stil komen te liggen. Er is geen geld om de projecten voort te zetten. Sommige bouwprojecten worden wel voortgezet maar de werknemers moeten genoegen nemen met zeer lage hongerlonen. Men noemt dit moderne slavernij. Regeringen van India en Phillepijnen overwegen de gestrande landgenoten uit het land weg te halen. Het wordt een mega-operatie.

  Honderdduizenden van deze werknemers wonen in sloppenwijken die de Saoedi’s verborgen weten te houden voor de buitenwereld.

  Met een dosis gezond-verstand kan elke leek de financiële situatie van Suriname verklaren.


  Maak melding

 60. RobG
  Laten we er gemakshalve vanuit gaan dat je gelijk hebt. Dit om de volledige aandacht te kunnen richten op de staatsfinanciën.
  – Waarom heeft Bouterse zoveel extra ambtenaren in dienst genomen, terwijl hij wist dat de inkomsten geen gelijke tred zouden houden met de uitgaven.
  De inkomsten stijgen met een rekenkundige reeks (als ze als ze al stijgen, terwijl de uitgaven stijgen met een meetkundige reeks)
  – Waarom, indien je antwoord luidt, dit had hij niet voorzien (wat ik naïef vind, maar dit terzijde), waarom neemt hij nu geen afscheid van deze extra 5000 of 10.000 man. Ik heb hem horen zeggen: je weet toch bij verkiezingen moet je wel extra mensen in dienst nemen Belofte maakt schuld.
  (Even op de amicale toer. Voor een president is deze taal not done: mijn mening)
  De pijn, zijnde het nadeel van het ontslaan en de daarbij behorende werkloosheid is minder dan het voordeel dat de staatsfinanciën weer op peil wordt gebracht.
  – Waarom al die adviseurs?
  – Waarom al die commissies. Voor beide groepen geldt:
  of ze weten geen ene moer (lijkt me niet) of ze voeren geen ene moer uit.
  In ieder geval geldt: de kosten zijn veel en veel te hoog in verhouding tot de baten.
  Wat de adviseurs betreft krijg ik het idee dat Bouterse door hen wordt gegijzeld. Hij moet hen wel te vriend houden. Waarom weet ik niet. Ik krijg sterk het idee dat voor elk probleem een adviseur nodig is.
  Als de bovenstaande problemen zouden zijn opgelost.
  Weg met veel van deze niets-doeners, dan kunnen we gaan kijken naar oplossingen voor andere problemen.
  We beginnen hiermee.


  Maak melding

 61. Silos van Dijk en al die andere ministers hebben zich voor wat geld en positie zo chantabel gemaakt dat ze nooit meer de waarheid kunnen zeggen. Triest.


  Maak melding

 62. @RobG
  U komt weer met bewijs uit het ongerijmde. Saoedi Arabie os van een heel andere magnitude en is zakelijk een cloon van de VS.
  Zij kunnen hire & fire opereren. Zij hebben nog al wat idiote en onnodige programma’s lopen. Ik heb ooit mee gewerkt aan een Project van BAE dat voor $ 15.000.000.000 aan oorlogstuig verkocht had en dat in bunker in de buurt van Mekka en Tobuk (bij Israel) geparkeerd moest worden.

  Als zij vanwege reductie in cashflow uit olie de bakens moeten verzetten doen ze dat en het gevolg is duidelijk van de vele miljoenen Third Country Nationals ontslaan ze er dan een paar honderduizend 54 uur per week, 50 weken a $ 10/ uur (incl. tickets en services) voor labour tickt snel aan.

  Bouters had in 2012 – 2013 ook maatregelen moeten nemen toen de goudprijs niet door steeg naar weggleed. Hij is van alles blijven beloven en had de inkomsten niet. Saoedi Arabie gaat zo min mogelijk van haar investeringen in de rest van de wereld liquideren (alleen in de VS al $ 700.000.000.000).
  Bouterse heeft alle deviezen er door gejaagd.

  In de rest van de wereld handelen ze bij een probleem, Bouterse graaft een kuil om een kuil te dichten.


  Maak melding

 63. @ RobG,

  Je leest alle nieuws, maar vooral het nieuws op wkn slechts ter kennisname.
  Waarom geef je dan commentaar op het wkn-nieuws?
  Je neemt het altijd op voor de regering en de NDP-parlementariërs. Je geeft altijd af op de oppositionele partijen vooral op de VHP.

  Je bent nu toch echt door de mand gevallen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.