Nieuwe shows Jörgen Raymann in Suriname uitverkocht

0

De speciale shows, die de bekende cabaretier/stand-up comedian Jörgen Raymann in verband met zijn 50ste verjaardag in Suriname geeft, zijn in no time uitverkocht. Het gaat om in totaal drie shows onder de naam ‘Un De Ete’ (we zijn er nog) op 10, 11 en 12 augustus in theater Thalia.

Vanwege de snelle kaartenverkoop is er een extra show ingelast. Deze vindt op 9 augustus plaats. “Na lang wikken en wegen over hoe ik mijn 50ste verjaardag moest vieren, kwam mijn ‘broertje’ Diego Chin A Sen met het juiste idee. Een show speciaal voor Suriname, waar al mijn typetjes nog een keer langs komen!”, vertelt Raymann.

De allereerste shows van Raymann heetten: “Tek mi fa mi de” en “Na so mi de!”. Ferdinand Pawiro, Mahinder Lasmibalsing, Aloi, Etsel Marchena enTante Es zijn enkele van zijn typetjes. Jörgen Raymann werd op 13 augustus 1966 in Nederland geboren, maar groeide op in Suriname. In 2012 stopte Raymann met het maken van theatershows, maar hij lijkt daar nu op teruggekomen te zijn. In september is Raymann weer in het theater te zien met een eigen show.

uitverkocht

Bekijk ook: