Vandaag 1 juli Keti Koti Festival in Oosterpark Amsterdam

17

Vandaag is het Keti Koti oftewel Manspasi Dei, de jaarlijks terugkerende feestdag ter viering van de afschaffing van de slavernij. Daarom vindt het Keti Koti Festival weer plaats in het Amsterdamse Oosterpark. De festiviteiten beginnen om 13:00 met de Bigi Spikri optocht van Waterlooplein naar het Oosterpark. Meer info over de Bigi Spikri vind je op de website www.bigispikri.nl.

Om 14:00 begint het festival in het Oosterpark waarbij Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Giovanca en vele anderen zullen optreden. Hoofdact is Julian Marley, zoon van reggae legende Bob Marley. Julian is een Grammy Award genomineerde, roots-reggae muzikant en net als zijn vader een vroom Rastafari.

Wil je meer weten over het Keti Koti Festival in Oosterpark Amsterdam download dan de Keti Koti Festival app in de appstore en Google play store. Of kijk voor meer informatie op de website www.ketikotiamsterdam.nl.

Waterkant wenst een ieder Wan Swit’ Manspasi Dei!

Bekijk ook:


17 REACTIES

 1. wat ik -persoonlijk- grappig vind;

  eerst willen die surineds niets met imf te maken hebben,
  dan willen ze imf als wapen tegen ddb gebruiken…

  .. hoe dom wil je zijn?.

  daarom stem mrt 2017 wilders/pvv… en nexit losers.


  Maak melding

 2. Is niet erg als jullie moderne ontwetende hollanders voor een nexit brexit gaan daar is de exit, als je hyppcriete rasictishe geest graag in de middeleeuwen wilt terug vallen, dan komen jullie weer in een positie dat jullie geen moer meer hebben aan grondstoffen, dan willen jullie weer graag op ontdekkingsreis gaan in andere woorden moorden en roven tegenwoordig noemen wij dit in de westerse straten hosselen, wanneer jullie afrika weer binnenvallen voor jullie behoeftes, op dat moment worden jullie allemaal in de konten genomen en teruggestuurd met aids naar jullie vaders land zonder grondstoffen zoek het dan maar uit hoe jullie jullie europese unie opbouwen dat onstond uit de trauma van Hitler. Nog maals heb je iets te zeggen? Zeg het in de face wees strait en draai er niet om heen.


  Maak melding

 3. Zoek uit,

  Als ik jouw postings lees, heb ik de indruk, dat Nederland jou heel veel heeft aangedaan.
  Je spreekt namelijk de poster niet aan, maar hebt het voordurend over jullie.
  Spreek posters rechtstreeks aan in plaats van een hele bevolking(sgroep).
  Misschien iets om aan te werken ?


  Maak melding

 4. De saamhorigheid was bij de Slavernijherdenking ver te zoeken. De splijtzwammen en judassen hebben zich weer onmogelijk gemaakt. De enigen die zich op een menswaardige en respectvolle manier hebben uitgesproken waren minister Jet Busschemaker en burgemeester Van der Laan. Jawel, bakra’s.
  De Surinaamse gemeenschap in Nederland moet zich doodschamen!


  Maak melding

 5. @FBI maar U weet als geen ander hoe de Surinamer werkelijk in elkaar steekt. Een Surinamer (en dan bedoel ik de negroïde groep) oefent als het ware het oudste beroep van de wereld uit. Voor geld doet de Surinamer alles en laat zijn principes varen. Voor heel veel geld wilde de negroïde groep zich van Nederland afscheiden ondanks het verzet van de andere bevolkingsgroepen, met name de Hindoestaanse. Lachmon wist dat onafhankelijkheid Suriname geen vooruitgang zou brengen. Daarom heeft deze grote staatsman ervoor gezorgd dat Surinamers ook na de onafhankelijkheid tot en met 1980 vrij in Nederland konden vestigen. En van dat Overgangsrecht hebben heel veel Surinamers profijt gehad…..met name de bevolkingsgroep die voorstander van onafhankelijkheid was. Zo ziet u maar hoe hypocriet men is. Blijf dan lekker in eigen land en vier daar de strijd tegen Slavenhandel. Overigens ben ik van mening dat Surinamers bij de viering de feiten opblazen waardoor het lijkt alsof de huidige generatie het leed dat de slavernij met zich meebracht persoonlijk hebben ondergaan. A tigri sabi pi a moesoe krab ing go


  Maak melding

 6. @Zoek uit; ik zeg het recht in je gezicht dat je uit je nek lult en dat jij een groter racist bent dan de Nederlander. Alsof de door jou zo geadoreerde Afrika geen zwarte Hitler voortgebracht heeft. Weleens van Bokassa gehoord ? Of van idi Amin ? Of van Mugabe. Allemaal mannen die in hun doen en laten erger dan Hitler was. Maar ja jij bent natuurlijk niet de slimste en je laat graag woorden in je mond leggen. Ik zeg het recht in jouw gezicht dat jij maar wat roept,


  Maak melding

 7. Gisteren was de keti gebroken en er werd flink gefeest.
  Maar wat gebeurt vandaag? Dan is men weer slaaf. Niet van de blanken, maar van Bouta, domheid en haat.


  Maak melding

 8. a keti koti ,maar á dé ete..en zal nog jaren blijven..

  vergeet niet,,dat die keti je hele leven zal blijven ook al ben bevrijdt van die blanke,je zult blijven leven onder het gezag van die wit-man..

  want je kan niet nooit zelfstandig leven werken zonder invloed van die wit man..daarom ben je een slaaf van je zelf onder leiding van die wit man..

  het is een vloek die op alle blakas rust..


  Maak melding

 9. @ Marcel,

  Nee, het is een vloek die ze over zichzelf hebben afgeroepen omdat ze niet in staat zijn ook maar éen dag vooruit te denken. Ze denken allemaal nog ruim 200 jaar geleden.


  Maak melding

 10. Recht in iemands face is niet via internet sukkel, wie de bal aftrapt kan het terug verwachten die leiders die jij opnoemt worden gesteund door de mensen waar jij graag op stemt, blijkbaar ben je zo ontwetend als de rest dat je het daardoor niks beseft


  Maak melding

 11. Ik ben benieuwd over 30 jaar of de trauma ervaring met Hitler nog steeds diep zit, en mensen moeten gaan dwingen om voor hun een minuut stil te zijn, terwijl aan de andere kant geen respect word getoond

  Waneer ik jou iets vreselijks aan doe dat jou kinderen het nog steeds merken over 100 jaar als oorzaak van toen, jij was allang depresief, een nederlander heeft alles wat ie al wilt maar blijft de grootste klager en hypocriet van de aarde. Karma kan na 1000 ook toeslaan.


  Maak melding

 12. @ FBI

  Vergeet vanaf vandaag ook wat de joden is aangedaan, en wat jou oma je vertelde toen de duitsers hier de baas waren en jullie opeens in hun billen gingen voor survive, als jullie stoppen met corruptie van die neppe leiders en ons bestelen voor jullie eigen belang dan zal alles beter lopen op aarde, behalve dan voor jullie omdat jullie lifestyle achteruit gaat, jullie beslissen of de wereld een paradijs word of een hell ik zou een verstandige keuze maken.


  Maak melding

 13. Eyy racistishe FBI je bent een blakkaman vergeten die zijn best deed om de rust ook te bewaren of zag je veelste zwart in je ogen om hem te zien


  Maak melding

 14. Nee jullie moeten stoppen ons te bestelen voor julie eigen shit en de coruptie, laat ons helemaal met rust plus grondstoffen ook er zijn genoeg negers die hebben geleerd om er mee om te gaan na 100 jaar opbouwen zonder het imperalisme, kunnen we grote sprongen maken


  Maak melding

 15. Cochise

  Misschien is het verstandiger dat je leert niet elke neger/moslim over een kam te scheren, je zult merken dat het anders gaat lopen dan doen alsof jij heilig ben en rest fout is daar begint het, net een klein meisje die niet durft toe te geven dat ze een snoepje heeft gepakt zonder te vragen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.