dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit NederlandShri Saraswatie School haalt hoge Cito-score

Shri Saraswatie School haalt hoge Cito-score

-

Does Travel - naar Suriname

De Shri Saraswatie School in Rotterdam heeft bij de Cito-eindtoets van dit jaar een score behaald van 540.6. Deze score ligt aanzienlijk boven het landelijk gemiddelde. Daarbij hebben maar liefst 4 leerlingen van de 26 de maximale CITO-score van 550 punten behaald.

De school, die gesitueerd is in de wijk Delfshaven, is heel erg blij met dit resultaat. Zij kan zich met deze score scharen in de top van de best presterende basisscholen in Rotterdam.

Hoewel de Shri Saraswatie School een basisschool op Hindoe√Įstische grondslag is, staat zij open voor alle kinderen, ongeacht geloof, ras of een andere achtergrond zolang de beginselen van de school gerespecteerd worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Hindoes staan bekend om het feit dat ze zeer ambitieus zijn om vooruit te komen. De andere bevolkingsgroepen in SU en buitenland kunnen een voorbeeld aan hen nemen.


  Maak melding
 2. Deze kinderen wordt al vroeg bijgebracht dat studie een wezenlijk deel van de ontwikkeling uitmaakt. Als ik kijk naar de scholen hier in Suriname, dan zie ik dezelfde trend.


  Maak melding
 3. Het is allang bekend dat de Hindoestanen, zowel in SU als in NL, heel succesvol en ambitieus zijn. Zag laatst in de docu ‘Hokjesman’ een stukje over het Hindoestaanse onderwijs, het viel me meteen op hoe aandachtig de leerlingen waren. Niet schreeuwen door de klas, maar netjes de vinger opsteken en respect naar de medeleerlingen.


  Maak melding
 4. Een lichtbaken voor Su. Gefeliciteerd Sri Saraswati school.

  De broedergemeente en de katholieken in Su mag dat dupliceren.Ok de economie is een puin hoop en onderwijs is op de laatste plaats wat prioriteiten betreft. Maar geeft het uiterste. De kinderen verdienen dat.Hij


  Maak melding
 5. om je plaats te veroveren,moet je je zelf ontwikkelen om verder te komen in het leven..

  de hindoestaan heeft dat al heel vroeg ontdekt en de boodschap doorgegeven aan zijn opvolgers..dus kinderen nakomelingen..

  dat kan ik niet zeggen van een ander..

  ben blij met deze ontwikkeling ,alleen dit bied goede toekomst mogelijkheden..

  ga zo door..


  Maak melding
 6. Het zal me niets verbazen als er met de cijfers gesjoemeld Is dit volk Is voor geen millimeter te vertouwen. Kijk maar naar Girjasingh die panitjor.
  Is dat wijsheid of een rein inborst.

  Ik ben van mening dat niet je titel of diploma je maakt. Maar je gedrag en prestaties in het leven het onderscheid maken een waardig mens te zijn of niet.

  Want dokters stelen niet no? Met andere woorden leuke prestatie maat het zegt niets.


  Maak melding
 7. Hallo meneer pani tjor.volgens mij heb je je hersens in je kont
  Het ruikt naar jaloezie dar de Hindoestanen zo hoog hebben gescoord. Jij weet zeker niet dat als je hoog scoort en geen witte bent dan word je 3 dubbel gecheckt.


  Maak melding
 8. @ Bautry, panichor, damsco en alle koehaters moge jullie vergiffenis krijgen na jullie laatste adem. Jai Sri Ram.

  Jai Jai Jai Hanuman Gosahin
  Kripa Karahu Gurudev ki nyahin


  Maak melding
 9. @ Ram Singh

  Natuurlijk Is het een goede prestatie van de studenten ongeacht afkomst proficiat!

  Wat ik enkel aanhaalt Is dat niet een diploma bepaald of je intelligent en of een waarachtig mens bent, het Is wel een meetpunt van begrijp en kunnen. (wat ook een prestatie is)

  Kortom hebben en handelen zijn twee totaal verschillende dingen.

  Als gelovig hindu dacht ik dat jij wel zou meegaan in het geen ik aanhaal dus ik zie jou gebed als misplaatst. Ik raad je aan je meer te verdiepen in karma. Wellicht zul jij me beter begrijpen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES