Kaseko in Concert 2: maart t/m april 2017

6
Show 'Kaseko in Concert Twee' in Meervaart al uitverkocht

In november 2015 speelde de eerste versie Kaseko in Concert met veel succes in 7 Nederlandse theaters. Een gedenkwaardige start voor een, zo niet, nog gedenkwaardiger concert. Een vervolg op deze succesvolle formule mag en kan niet uitblijven en daarom is er volgend jaar Kaseko in Concert “Twee”, uitgevoerd door een 16 mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980.

Het concert wordt uiteraard ook weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor zal hij al uw mooie herinneringen tot leven weten te brengen. Met topzangers zoals Bryan Muntslag, Patricia van Daal en Nato Grootfaam wordt dit weer een avond om u bij thuis te voelen.

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kunt u denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kortom, Kaseko in Concert is “here to stay” een mooie jaarlijkse terugkerende traditie waar vele prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst acte de préséance zullen geven.

Speellijst:
kaseko2

Bekijk ook:

6 REACTIES

  1. @,.aapenstaartjes:…LOES,…RUBEN,…FER.E.,…JULLIE zijn altijd,op de bekende toer bezig.waarom flikkeren jullie niet op,als het jullie niet bevalt ipv bepaalde mensen negatief bejegenen.GO TO HEL.mpp mth fokkers.vorm een trio.saaie flikkers.


    Maak melding

  2. @Damsco, je bent zelf een (apenstaartje) zonder @

    Als de bovenstaande reageerders, je niet bevalt, waarom flikker je niet zelf op. GO TO HEL.mpp mth fokker!
    Ga toch verder alleen dansen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.