Brunswijk’s ABOP organiseert Massa Meeting

81

De Algmene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) van voorzitter Ronnie Brunswijk, hier op archieffoto, heeft een Massa Meeting aangekondigd voor zondag 29 mei a.s. Onder de noemer ‘A Kondre kon Weri, A Kondre nak Panja’ wordt deze meeting gehouden in het Flamboyant Park in Suriname. Daarbij zullen diverse toppers van de partij spreken en zullen diverse artiesten optreden. Eerder steunde de partij de protestmanifestatie van de vakcentrale C-47 die bedoeld was om de regering ertoe te bewegen de jongste tariefsverhoging voor energie terug te draaien.

Bekijk ook:

81 REACTIES

 1. Brunsie en Somo moeten eerst hun handen in eigen boezem steken. Zij hebben in 2010 in de wieg van de hefendaagse problemen gestaan door verraad te plegen.


  Maak melding

 2. Typisch Brunswijck.. alles wat hij organiseert gaat gepaard met een “show/ entertainment element.
  Hiermee hoopt hij veel mensen op de been te brengen.
  Ben benieuwd of hij weer met geld gaat strooien.
  Hoewel ik onder de indruk ben van hoe deze bankrover/robinhood zich intellectueel heeft ontwikkeld , is hij voor mij geen optie om aan een nieuwe regering deel te nemen. Zijn drugsveroordeling en antecedenten als bankrover laten dat in mijn ogen niet toe.
  De eerlijkheid gebied te zeggen dat de absolute dictatuur van Bouterse in 1987 ten einde kwam dankzij het verzet van Brunswijck. In dat opzicht verdient hij wel krediet. Maar hij is geen rolmodel en heeft teveel economische belangen..
  De oppositie neemt om politiek strategische redenen niet actief/openlijk deel aan de protestmanifestaties. Ik vind dat de situatie in het land daartoe noopt.. Vooral mede gelet op het feit dat Bouterse Suriname in de uitverkoop heeft gedaan en stelselmatig de grondwet schendt..( terugroepaffaire)


  Maak melding

 3. Ook deze boef heeft zich verrijkt ten koste van de bevolking.Van mij geen ene credit..hij krijgt ze als ook hij de rijkdom zich toegeeigend terug geeft..Dit is Surinaamse politiek..veel beloven en je beloften niet waar maken..een ieder die zich met de politiek bemoeit verrijkt zich en wordt steeds rijker…Hallooo het is ook maar een baan..weliswaar goed betaald maar daar wordt je niet rijk van..maar je gaat ze zien hoe ze gaan feesten..Surinamers hebben niet veel nodig..Brunswijk had een goeie trainer..geef ze een bordje eten en muziek daar doen ze het voor..wat een volk zijn we toch!


  Maak melding

 4. @Diana..Brunswijk heeft 6 jaar lang met zijn junglecommando gestreden tegen de tiran Bouterse. Zijn leger heeft in die periode ook dodelijke slachtoffers gemaakt en dat is in een oorlogsituatie begrijpelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor het nationaal leger. Exessen die binnen deze context hebben plaatsgevonden van beide partijen( bijv de moiwana slachtpartij en het beroven en misschien ook doden van onschuldige personen door het junglecommando zijn uiteraard verwerpelijk.
  Laat mij me haasten om te zeggen dat elk slachtoffer te betreuren valt. Ongeacht tot welke partij die behoorde.
  Dat bedoel ik met te zeggen dat Brunswijk enig krediet verdient vanwege zijn heldhaftig verzet tegen Bouterse. De eerlijkheid gebiedt te stellen dat hij daardoor ook op allerlei manieren zijn zakken heeft gevuld omdat hij zich enerzijds goederen die aan de staat toebehoorden ( zowel roerend als onroerend) onrechtmatig heeft toegeeigend en anderszijds na de binnenlandse oorlog tientallen hectare hout en goud concessies kreeg voor zijn deelname in de coalitie van de frontregering.


  Maak melding

 5. Heel goed Brunswijk tijdens de massameeting kan je de massaROVERS inclusief je eigen zoon want de appel valt niet ver van de boom aanspreken over hun roversgedrag en het belang vaan eerlijk je geld verdienen met een Baan! Het zit Brunswijk nog steeds dwaas dat hij niet meeregeert inplaats hij nu aantoont normen en waarde tebezitten en mee help denken aan de toekomst van Suriname wordt hij zwaar gemanipuleerd door de VHP Santokhi. Santokhi wilt een Volksopstand tegen de regering maar hij beseft nog steeds niet dat de aanhang van deze regering nog steeds groot is, de NDP wordt nog gesteund door een grootdeel Creolen, indianen de Native van Suriname en derest. Wat Santokhi aan het creëren is een etnische Burgeroorlog.


  Maak melding

 6. @Namie…jou aversie tegen Santhoki is evident..ik denk dat dat komt omdat je vreest dat als hij ooit president wordt, Bouterse net als de Mexicaanse drugsbarron “el Chapo” zal worden uitgeleverd aan Amerika om met zijn maatje Rodgers KHan te gaan klaverjassen..je weet dat Amerika de derde hoofdverdachte “CC1” genoemd in dossier Dino Hezbollah, niet uit het oog verliest..
  Overigens vind ik het vreemd dat jij het alleen over de appel van Brunswijk hebt die niet ver valt van de boom en niet over de TWEE appels van Bouterse die gratis logies hebben in detentie faciliteiten van respectievelijk de Amerikaanse en de Surinaamse overheid..Met een mooi woord noemt men dat hypocrisie of dubbele moraal..


  Maak melding

 7. ” Een volk dat zijn geschiedenis,cultuur en originaliteit niet kent,is als een boom zonder wortels ” Marcus Garvey . de zogenaamde moderne zwarte mens rent als een Basja, achter het groot kapitaal Babylon aan,om in de politiek van aanzien,macht,geldzucht,arrogantie, materialisme en zelfverrijking het arme Volk te kleineren,door hun te beloven en niets geven doet de domme in vrede leven,omdat zij hun ROOTS,PRINCIPES en WAARDIGHEID verloren hebben ,maar MASRA YAHWEH ZIJN Molen draait en maait langzaam maar zeker naar ZIJN GERECHTIGHEID .


  Maak melding

 8. Namie, ik geniet van je posting. Wat een een onzin propageer je zeg! Tip! Laat je nakijken door een psychiater of ga meer kennis opdoen van politiek. En zeker wat de VHP/ Hindustanen betreft!
  Belachelijk voor woorden!


  Maak melding

 9. Mensen en mensen kinderen

  De massameting word op de bekende Ronnie Brunswijk nivo uit gevoerd.. dat is veel praten weinig zeggen.. veel geschreeuw weinig inhoud.. .


  Maak melding

 10. Bouta gaat geschiedenis in!
  A mang fuck a kondre zodanig up!!!!
  Bouta mie pa jere dja if ie no wanie
  Saka dang wo habie foe handel lekie
  Gadaffie nanga sadam hussain je verstang
  Toch??????
  Dus voordat a doro so fara saka per
  Onmiddellijk ja!!!!!


  Maak melding

 11. Robinho aangenomen..Een ding geloof ik niet dat hij het heeft gedaan om het volk deels van die tiran te verlossen.Oké.. het heeft zo uitgepakt dat zijn macht iewat is vermindert…maar het was gewoon bedoeld voor eigen belang.Dan maakt het volk hem op een of andere manier weer groot en kan hij weer zijn vleugels uitspreiden en de “baas” uithangen.Die macht geeft het volk hem.. Ik vraag me af of er nog iemand in suriname is die het volks belang voor ogen heeft…


  Maak melding

 12. Ik vind het triest wat in Suriname aan het gebeuren is.Het land is failliet en het komt door Bouterse die geen verstand heeft van economie om het land goed te besturen.Vanaf 1980 toen de coup gepleegd is had ik al gewaarschuwd dat het fout zou gaan in Suriname.Die militairen hebben zichzelf verrijkt ten kosten van alles en de domme massa die op de NDP gestemd hebben zitten nu in de put.Bouterse is de rijkste man van Suriname die het land naar de kloten heeft geholpen.Niemand durft zijn mond open te doen anders krijg je de kogel als in 1982.Dat is de realiteit op dit ogenblik in het land.Ze moeten al die buitenlandse rekeningen van die machthebbers onderzoeken en dat moet door de FBI worden gedaan.Dat moet het volk eisen.De laatste 10 jaren hebben zicht alleen verrijking in Suriname plaats gevonden.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 13. ROBINHOER
  Over drugsbaronnen en drugskartel gesproken was het niet Santokhi vrouw die met 2 koffer drugs was opgepakt en haar antwoord ze was met een sting operatie bezig toen de mp haar overdroegen aan hindoestaanse politie mannen waren de drugs plotseling verdwenen. Was het niet Santokhi die zij goede vriend SEGEBAI een drugsbaron was die in Nederland werd doodgeschoten. Dezelfde Santokhi kocht een huis van de veroordeelde drugsman maar Santokhi minister van politie wist niet dat deze meneer een grote drugsman was en noemde SEGEBAI zijn HUISVRIEND. Santokhi daden spreken voor zich maar ons hout hij niet voor de gek!


  Maak melding

 14. @Namie..wat die kwestie van Santhoki en Segebai betreft weet ik er te weinig van om daarover commentaar te geven…Sowieso riep de hele kwestie vraagtekens op bij velen en ik heb genoeg ervaring in het leven om te weten dat ik me hand alleen voor mezelf in het vuur kan steken..
  En als jij het fijn vindt om mijn nickname in ROBINHOER te veranderen, be my guest..IK HEB LIEVER DAT JIJ DAT DOET DAN IEMAND MET VOLLE VERSTAND….!!!!


  Maak melding

 15. Su is al jaren in handen van een roversbende . en het domme volk stemt ook nog op hen . nu klagen ze dat kondre failliet .

  nu schijten ze 10 kleuren . moro e kong tang loekoe .

  Haiti 2 in aantocht .


  Maak melding

 16. @Namie
  Ben je nog steeds bezig met Segebai?Segebai is een creatie van de NDP ,geen ene kip die geeft om de ndp Segebai,het egeen waarde, de ndp blijft het proberen en intussen is Santokhi ex ere voorzitter geweest van de CICAD ,en de wereld is niet geintereseerd in de NDP SEGEBAI !!
  Ken jij het verschil tussen regeren met AMNESTIE en zonder amnestie ?
  Weet je wie beter is tussen een amnestielijder en NIET amnestie leider!?
  Weet je wie de tiran in Suriname is ?,….je baasje bouta!!!


  Maak melding

 17. @Namie…toch opvallend dat je met “een Antilliaan” die niks van en over Suriname weet ,begint over de kwestie AUGUST ADJOEBA alias Segebai…beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald!!
  Maar ik heb een summiere profielschets van jou gemaakt aan de hand van jouw postings. Jij bent één van de hersenloze volgelingen die wanneer Bouterse een menigte toespreekt luidkeels antwoordt: JA PAPAAAA…JA PAPAAAA..


  Maak melding

 18. Ik snap jullie niet.iedereen heeft over bouta.ronnie en chan.maar de grootste fout ligt bij het volk zelf.die kijken nooit voor uit.iedereen in suri is politicus. Ze weten altijd beter. Het spreekwoord zegt wie zijn gat brand moet op de blaren zitten dus het zij zo.is wel erg.maar we kunnen alleen toekijken zolang er geen nieuwe regering komt met goede ideeën en zeker geen zakken vullers zijn.


  Maak melding

 19. @RK
  Oh nee.het volk weet waar het fout ligt maar die zijn niet gemotiveerd om op te komen voor hun Eigen belangen,.
  25 Feb 1980 en vooral Dec 1982 heeft geleerd wat de moordenaar bouta in staat is te doen.Het volk is verlamd want iedereeen is bang voor de furie van bouta.En het grootste gebrek bij het volk is dat zij geen Eenheid kennen,
  iedereen is ontevreden in Suriname,iedereen wil apart staken maar niet samen als 1 volk. Maandag is broer aan het staken ,dinsdag is het zus,vrijdag is het tante ga zo maar door,Het volk wacht op een MOZES, die hun zal bevrijden ,ze zijn nog bezig met het zoeken naar een Mozes.Ik hoop dat de MOZES waarop het volk wacht vandaag noig geboren wordt en dat zal meteen het einde betekenen van Bouta en de ndp!!


  Maak melding

 20. robinho
  ,

  Jij hebt zeker heel veel oorlogsromannetjes gelezen.
  Jij hebt nooit met jou klooten in een hinderlaag of stelling gelegen, vandaar jou Indianenverhalen HIER!

  @Diana..Brunswijk heeft 6 jaar lang met zijn junglecommando gestreden tegen de tiran Bouterse. Zijn leger heeft in die periode ook dodelijke slachtoffers gemaakt en dat is in een oorlogsituatie begrijpelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor het nationaal leger. Exessen die binnen deze context hebben plaatsgevonden van beide partijen( bijv de moiwana slachtpartij en het beroven en misschien ook doden van onschuldige personen door het junglecommando zijn uiteraard verwerpelijk.
  Laat mij me haasten om te zeggen dat elk slachtoffer te betreuren valt. Ongeacht tot welke partij die behoorde.
  Dat bedoel ik met te zeggen dat Brunswijk enig krediet verdient vanwege zijn heldhaftig verzet tegen Bouterse. De eerlijkheid gebiedt te stellen dat hij daardoor ook op allerlei manieren zijn zakken heeft gevuld omdat hij zich enerzijds goederen die aan de staat toebehoorden ( zowel roerend als onroerend) onrechtmatig heeft toegeeigend en anderszijds na de binnenlandse oorlog tientallen hectare hout en goud concessies kreeg voor zijn deelname in de coalitie van de frontregering.


  Maak melding

 21. @NAMIE

  “Diana ken je wel het verschil tussen een TIRAN zijn en een democratisch gekozen VOLKSpresident!”

  1) Hitler is ook democratisch gekozen beste NAMIE.

  2) Na dat men gekozen is kan men er voor kiezen Tiran te worden indien er geen kritische krachten zijn die de president bij de les houden.

  3) Per saldo kan ook nog eens vastgesteld worden dat President Bouterse gekozen in middels de Surinaamse democratische processen maar dat daar in 2010 zeker omkoping aan te pas gekomen is en in 2015 heel valse verkiezing beloften een 8.000 lanti banen.

  4) President Bouterse geen Volks President is aangezien de NDP wel de meerderheid in de DNA (50,5%) heeft maar niet qua stemmen van het volk (45% van de kiezers en minder als men de kies gerechtigden als referentie neemt)


  Maak melding

 22. @ Paraman..dat ik nooit met mijn kloten in een hinderlaag van de vijand heb gelegen is voor mij een weet en voor jou een vraag..Vandaag de dag zijn een heleboel van de toen jonge militairen die in een hinderlaag hebben gelegen, aan lager wal geraakt of hebben het financieel verschrikkelijk moeilijk terwijl degene die ze knollen voor citroenen heeft verkocht, president is en honderden miljoenen op zijn bankrekening heeft..Als dat niet genoeg is heeft hij in wederzijds persoonlijk belang vrede gesloten met Ronny Brunswijck..die zijn aardsvijand was en eigenlijk nog steeds is..Bouterse bekommert zich niet om die mannen en vrouwen die inderdaad er heilig van overtuigd waren dat ze voor land en volk vochten, maar intussen, wat achteraf duidelijk blijkt, hun leven nodeloos op het spel hebben gezet voor Bouterse die enkele jaren later op diverse podia de ” vijand Brunswijck” innig omhelsste.
  Het is dwaas om je vooringenomen en minachtend uit te laten over iemand.zijn of haar achtergrond of competenties..


  Maak melding

 23. Brunswijk en Bouta zijn 1 potje nat!
  Ze waren in strijd met elkaar en deden zo niet in belang van volk en land maar om EIGEN belang!!
  Beiden zijn criminelen van het ergste soort en beiden hebben amnestie de 1 legaal en de ene andere op illegale wijze. Er is idd geen verschil tussen brunsie en bouta!!


  Maak melding

 24. @paramang
  @robhino

  Wees een grote jongen en vertel wie je echt bent.
  Quote
  Jij hebt nooit met jou klooten in een hinderlaag of stelling gelegen’
  unquote

  Jij bent medeplichtig aan de coup en de moiwana –moorden. Wat een verdienste zeg.
  Echt iets voor je achter-kleinkindjes om trots op te zijn.

  Je bent gevlucht naar Nederland omdat jullie toen in loondienst waren, kon makkelijk tok?
  Om jullie gevluchte padvinders te beschermen zijn de coup-dossiers 60 jaar geseald.
  Jij krijgt net als je leeftijdsgenoot bouta, en een Hollandse aow en een Hollandse pensioen.

  Jullie padvinders hebben het forum gesloopt, niemand komt daar meer, net een enkeling.

  Er zijn heel veel nieuwelingen hier, op wkn die jullie niet kennen. Nou ik ben zo aardig om ze een handje te helpen.

  So be a real grandfather.


  Maak melding

 25. @Ray,

  Opmerkelijk, de duurste revo-kracht is back in town!

  Namie, alias afu-sensie….. Lloyd.
  Dat wil zeggen er is stront aan de knikker in huize ndplee, whahahahahahaha

  Paniek in huize Asie-jana aan de anton dragtenweg


  Maak melding

 26. @Esmerald
  Idd..Namie is wanhopig dat merk je aan zijn reakties die even wanhopig klinken als Namie zelf.
  Hahahahaaaaa….

  @Willem
  Helemaal eens met jou..
  Wij willen bevrijding van zowel de ABOP als de NDP.
  De gehele coalitie moet ontybonden worden.
  .


  Maak melding

 27. @Robinho

  Is Santhokie geen minister juspol geweest??
  Wat heeft hem weerhouden DDB uit te leveren??

  Triest met je posting


  Maak melding

 28. aan buriki real anoniem,

  Het lag niet aan Santokhie om bouta uit te leveren.
  Het is de minister president die daarover gaat.

  Venetiaan moet je hiervoor aanrekenen !!!
  Venetiaan moet zijn handtekening plaatsen voor elke wet en handeling die goedgekeurd wordt.


  Maak melding

 29. Santhoki drugsdealer bouta moordenaar, somo verkrachter, brunswijk goudsteler en landvernieler allemaal corrupt, deze moeten voorgoed in gevangenis tijd voor nieuwe regering! !

  Waarheid doet pijn pijn! !!!!!!


  Maak melding

 30. Toen ik in 2012 op bezoek was bij Surgold en vroeg wat gaan jullie doen met alle hout dat vrij komt op de Meriam kreek locatie (3.000 ha te kappen) was de reactie van de heer Crespo. “Al het goede hout moeten wij laden op een vrachtwagen van een lokale ondernemer”

  Een paar dagen daarvoor was de zelfde vraag aan de heer Jozefzoon gesteld en die wist niet of er plannen of ideeën waren over hoe dat hout nuttig voor de gemeenschap aangewend zou kunnen worden.

  Met een beetje commen sense spreek je over miljoenen die maar zo weg gereden worden. WAT ZIET HET VOLK ER VAN


  Maak melding

 31. Tiran…oplichter…dief..moordenaar…oplichter…belazericus..en nog meer zijn allemaal synoniemen die “onze “president sieren…Hij is de slechtste president die Suriname ooit heeft voortgebracht…ik neem geen synoniem terug…Aan wie moet ik het dan schenken? Het is allemaal van toepassing op DDB en als hij een keer eerlijk is…en deels aan..geeft hij wat aan Brunswijk…ze zaten na al het gerommel gezellig aan de wijn ..lekker onderonsje het arme volk uit te lachen..Surinamers laten we ons niet meer laten belazeren…een ieder die rijk is geworden van de politiek is geen knip voor de neus waard..en mag never nooit meer aan de macht komen..en enigzins wat te zeggen hebben in het land…sttttt…we gaan ze als honden africhten…op de plaats rust..!!!


  Maak melding

 32. @Real anoniem,B.Lakamang en Berty
  Venetiaan is geen rechter!! De zaak bouta vs de staat ligt bij de rechters die het behandelen moeten. In Amerika moet de machtigste man in de wereld OBAMA, ook op vonissen van de rechter wachten. Obama gaat nit voor rechter selen.Rechtmacht en rechtstaat zijn gescheiden daar. In Suriname mag alles als je bouta heet dan is het ALL IN ONE.Het is nooit Venetiaan geweest die bouta heft laten ontsnappen voor vervolging want Venetiaan kan de rechters niet beinvloeden. Het zijn de rechters die allemaal met smoesjes komen om de zaak niet te behandelen alhoewel ze weten dat bouta in de gevangenis thuis hoort. Ze durven geen uitspraak tegen bouta te vellen want ve hebben hun leven lief..
  Zo gaan jullie je gal uitspugen tegen de rechters en niet tegen Venetiaan!!


  Maak melding

 33. Beste heer Ronny,

  wanneer je in gebed gaat voor een beter suriname, vergeet aub niet om vergiffenis te vragen voor jouw eigen domme en criminele acties.

  misschien gaat dat helpen om de wereld in suriname beter te maken.

  anders stapel je nog meer varkenspoep op koeienpoep en daar heeft niemand wat aan.

  geef toe dat je fout was.
  geef toe dat je fout bent.
  en geef toe dat het anders moet en vooral vraag vergiffenis aan het volk van suriname
  en ga daarna direct door naar de interpol. do not pass go, do not collect $200 go directe to Yale.


  Maak melding

 34. Beste werkeloze marrons als jullie een gratis portie bruine bonen met zoutvlees willen eten, ga dan naar die massa meeting, heb je een dag geen honger. Als je je ziel hebt verkocht ga je 5 jaar honger lijden.

  Jullie zijn te vangen met pepernoten !!!

  Jullie hebben recent een nieuw pinautomaat gekregen, gefeliciteerd, die automaat geeft onbeperkt geld gratis, maak er gretig gebruik van !!!


  Maak melding

 35. Dat is een goede vraag..bij sommigen straalt het ervan af..en ook de zorg naar hun kinderen.Zich inzetten zodat hun kinderen een goede toekomst hebben..maarrr bij sommigen is het verrrr te zoeken…Een noot uit de beatbox van “baas” en ze vluchten het huis uit…man of vrouw en kinderen achterlatende..Sommige Surinamers zijn zo weinig toegewijd en kennen hun prioriteiten niet…


  Maak melding

 36. Massa meeting is leuk en aardig en zo maar het duurt allemaal te lang veel te lang waar blijven de stappen of acties van de hele o positie je kan zien de vakbeweging komt er ook niet uit alleen met de regering er wordt wel gepraat maar alles wordt een zijde afgekapt jullie moeten samen met de vakbeweging aan schuifel om met de regering te praten ik vindt dat het allemaal veel te lang duurt voor jullie er samen uit zijn van hoe en wat gaan we doen heeft bouterse surinaame al lang verkocht aan het imf en dan wat dan Hoe verder het grote probleem nu op dit moment is dat er geen echte leider is met kennis en durf om het op te nemen tegen bouterse Julie laten je steeds om de tuin lijden Door bouterse hij is Julie nog steeds te slim af en dat is niet goed ga met de hele o positie naar een ander gebouw en nodig de hele vakbeweging uit en maak samen een plan voer dat ook uit envraag de steun van de bevolking en kom met iets zo moeilijk is het niet zet bouterse aan de kant door zijn spel te spellen want gaat men zo verder hoeft het niet meer want nog maals het duurt zo veel te lang het land gaat op deze manier kapot


  Maak melding

 37. De KUMAKOISI LOVERS overtreffen elkaar in STUPIDITY: Wat deze PAARSE ELLENDELINGEN ook met elkaar gemeen hebben is RACISME!!!

  Deze gasten zijn bereid Suriname in een Raciale oorlog te storten.

  Nee, Nee, Ik heb mijn buik vol van deze KUMA LOVERS: DOMHEID TOT EN MET!!
  En dat allemaal alleen voor hun absolute `got`KUMAKOISI.

  ZE GAAN ECHT DOOD VOOR DEZE PLEE-FIGUUR. HET IS WERKELIJK INTRIEST MET DEZE HEBIES!!!


  Maak melding

 38. ROBINHOER
  Ja ADJOEBA is segebai! zal ik jou een verhaal vertellen Domme nutteloze lelijke mais vretende antiliaan. dezelfde segebai beroofde drugsdelers, Segebai ging met zijn vrienden naar een hindoestaanse drugsbaron thuis met kleine kinderen om hem te beroven. De drugsbaron weigerde segebai te vertellen waar zijn drugs en geld was verstopt weet wat die duivelse Segebai deed hij stopte 1 van de kleine kinderen van de drugsbaron in de diepvrieskast zodat de drugsbaron kon gaan praten en dat deed die drugsbaron. Trieste van het verhaal is het kindje van de drugsbaron overleden na en paar weken toen het onderkoeling en een longontsteking opliep. Iedereen kent het verhaal over deze duivelse Segebai en met zulke mensen wordt je geen vrienden en dezelfde segebai was een huis vriend van politie minister santhoki. Jij noemt NAMIE hersenloos , namie heeft genoeg hersen om teweten dat hij nooit een etnische racistische VHP k..o ..e..l..i..e zal volgen de mensen die voor de NDP zijn gaan een huwlijk aan en dat heet in GOEDE en SLECHTE TIJDEN we noemen dit trouw zijn dat is iets die hindoestanen niet kennen! Goednieuws is nadat de GOUDprijzen aan het stijgen zijn stijgt nu ook de olie prijzen dat betekent de miljarden die Suriname nu mist loop door de lage prijzen zal binnen en jaar verledentijd zijn daarom is Santokhi VHP nu in volle vaart actie aan het plannen om chaos te creëren in Suriname want hij ziet de BUI al hangen. ROBINHOER ik garandeer jou wat er ook gebeurd de Creolen gaan NOOIT voor een VHP Santhoki stemmen let op mijn woorden en deze geluid zal je vaker horen!


  Maak melding

 39. Berty

  Santhoki drugsdealer bouta moordenaar, somo verkrachter, brunswijk goudsteler en landvernieler allemaal corrupt, deze moeten voorgoed in gevangenis tijd voor nieuwe regering! !

  Waarheid doet pijn pijn! !!!!!!
  )
  Santokhi is ook een moordenaar als politieman een ongewapende vluchtende jongen in zijn rug schieten neet universeel nog steeds een moord plegen. in het westen ga je daarvoor in de gevangenis in Suriname wordt je door een etnische racistische partij voortgedragen om president te worden mocht je (N)ooit de verkiezingen winnen.


  Maak melding

 40. @ Henry
  De KUMAKOISI LOVERS overtreffen elkaar in STUPIDITY: Wat deze PAARSE ELLENDELINGEN ook met elkaar gemeen hebben is RACISME!!!

  Deze gasten zijn bereid Suriname in een Raciale oorlog te storten.

  Nee, Nee, Ik heb mijn buik vol van deze KUMA LOVERS: DOMHEID TOT EN MET!!
  En dat allemaal alleen voor hun absolute `got`KUMAKOISI.

  ZE GAAN ECHT DOOD VOOR DEZE PLEE-FIGUUR. HET IS WERKELIJK INTRIEST MET DEZE HEBIES!!!
  —————————————————————————–

  O M G,..PANGKOEKOE HENRY DRAAIT DOOR !


  Maak melding

 41. @ Henk Molenaar2016
  Houden Surinamers wel van hun land en hebben ze enige interesse in de toekomst van hun kinderen?
  ———————————————————————————–
  Jij bent “Surinamer ?”.kijk in de spiegel,joe no lobie Sranang,.hoepel op,oliebol ! ,van deze naam kom je niet meer af je bent en blijft een grote Pannekoek.,…met jou NEGATIEVE BLOEDGROEP.


  Maak melding

 42. @NAMIE, het verschil tussen Santhoki en Bouterse is het volgende:::
  -Alle zaken van Santhoki zijn via de rechter gegaan en deze hebben dan ook een uitspraak gedaan daarom kan hij ook vrij staan en lopen waar hij wilt.

  -Bouterse heeft dit nooit gedaan en heeft zich zelf amnestie gegeven zodat hij vrij kan rond lopen als president en niet in de gevangenis terecht hoeft te komen.

  Ik waarschuw jou, dat wanneer Bouterse een wet zal aannemen zodat hij zijn hele leven lang president mag blijven van Suriname dan zullen velen letterlijk gras eten.
  Suriname zal erger worden dan Haïti en zie Venezuela maar wat er gebeurd.

  Droom maar lekker door.

  =Vergeet niet dat de indianen niemand met ruzie zoeken en ook hebben zij alle recht in Suriname zou je zeggen. Dit betekent dat je weer in de schoolbanken moet gaan zitten om je geschiedenis onder de knie te krijgen.


  Maak melding

 43. Na 50 jaren en 8700 mijl verder heb ik maar een nou 2 opmerkingen

  lui en corrupt

  aan alle surinamer
  mooi land maar totaal verkloot


  Maak melding

 44. Ben benieuwd hoeveel mensen komen.voor de meeting. Hoeveel van de stad,.Para en overige districten.waar ABOP sterk is.
  wel een steekje hier en daar en het paarse ongedierte krijg een ontsteking en gaat dood.
  Wat politieke.personen betreft we moeten roeien met de riemen die we hebben. Er zijn wel goede riemen in Su te vinden om de staatsboot te roeien.


  Maak melding

 45. Als Lonny ooit president mocht worden………..dan verwordt het zeventig malen erger dan de jaren tachtig, in het land.


  Maak melding

 46. IRA
  Je bent een manipulerende, liegende, stinkende, zwaarbehaarde DIKKE MUSKUSRAT. Bouterse heeft zich zelf geen amnestie gegeven er is een wet aangenomen door de meerderheid van de parlementaire waaronder Brunswijk en Somohardjo hebben voorgestemd. In de parlement worden wetten gemaakt niet in een rechtbank. Bouterse wilt geen wet maken voor levens lang president, wat Bouterse wilt is dat de president rechtstreek door de bevolking wordt gekozen dat betekent dat afgelopen is met het achterkamer politiek van de VHP waarin ze in de Duisternis van de nacht positie delen. Als de WET er komt dan zullen we NOOIT meer een VHP president zien want geen één CREOOL zal voor een VHP hindoestaan stemmen als alle poppetje bij de VHP nog op elkaar lijken daarom wilt de VHP niet dat zo’n een wet komt. DEMOCRATIE hé het volk mag nu zelf beslissen wie ze als president kiezen en raad eens even dat willen de lief hebben de democratisch houdende hindoestanen niet. De hindoestanen willen niet dat het volk de president rechtstreek kiest want net als vele weten ze dat hun kansen om ooit een president leveren verkeken zijn. Wat de schoolbanken betreft we hebben het over de hindoestanen die Suriname in tweeën willen delen en niet over de indianen. NAMIE kent meer geschiedenis dan IRA en de enige discussie die ik met IRA wilt voeren is van achter IRA Hoerenbank als een belastingbetalende prostituee. Betaal je geen belasting dan moet ik je aangeven bij de belastingdienst! AUB val mij niet meer lastig jou VHP propaganda werk niet bij


  Maak melding

 47. @waas
  Bouta moet levend verbrand worden!!!!!
  A volk ey pina so jongu!!!!!!
  Duidelijk is dat hy geen visie heeft!
  ———————————————————————–
  Hallo Waas,je het per ongeluk een taalfout gemaakt,je bent de “D”,eerste letter van je naam vergeten ,..ja kan gebeuren.


  Maak melding

 48. Falasha

  ” Een volk dat zijn geschiedenis,cultuur en originaliteit niet kent,is als een boom zonder wortels ” Marcus Garvey . de zogenaamde moderne zwarte mens rent als een Basja, achter het groot kapitaal Babylon aan,om in de politiek van aanzien,macht,geldzucht,arrogantie, materialisme en zelfverrijking het arme Volk te kleineren,door hun te beloven en niets geven doet de domme in vrede leven,omdat zij hun ROOTS,PRINCIPES en WAARDIGHEID verloren hebben ,maar MASRA YAHWEH ZIJN Molen draait en maait langzaam maar zeker naar ZIJN GERECHTIGHEID .

  )
  AMEN!!!!!!!!!!


  Maak melding

 49. @Damsco,

  Jij bent OLIEDOM maar dat verbaasd mij helemaal niks. Je ADORATIE voor KUMAKOISI IS WERKELIJK VERBLUFFEND.

  Dat jij het Surinaamse Volk hebt GEFELICITEERD met het IMF zegt alles over jou!!

  Een discussie met jou aangaan is A WASTE OF TIME. Jullie KUMA LOVERS zijn SUPER RACISTISCH!!! en extreem GEVAARLIJK voor de Samenleving.

  DE PAARSE KUMAKOISI LOVERS ZIJN EEN HEBIE VOOR SURINAME.

  KUMAKOISI heeft het land ECONOMISCH ten gronde gericht maar je bent zo DOM dat jij dat NOOIT zal inzien!!!


  Maak melding

 50. @Henry
  Jij kan nog hulp krijgen mie mang het is nog niet te laat OLIEBOL…Jij lijdt aan Boutamellitis,of anders gezegd,HET BOUTERSE SYNDROOM.en dat is een heeel ernstige aandoening mie mang ..ZOEK HULP !!!


  Maak melding

 51. Doe mee aan de prijsvraag !

  Hoeveel pakken Braziliaanse hairweave gaat Brunswijk uitdelen tijdens de massa meeting ?

  Geef het juiste antwoord en maak ook kans op een pak hairweave.


  Maak melding

 52. Ze moeten alle paarselingen opjagen en verbranden inclusief de parlementariers van de NDP!!! Ze moeten boeten voor de ondergang van Su!!


  Maak melding

 53. robinho,,


  Getreden mijn NEUS uit!
  Achter de coulissen zat de Nederlandse staat met o.a. Bart van Tussenbroek. Het Nationaal Leger had die sooi allang ingeblikt!

  @Diana..Brunswijk heeft 6 jaar lang met zijn junglecommando gestreden tegen de tiran Bouterse. Zijn leger heeft in die periode ook dodelijke slachtoffers gemaakt en dat is in een oorlogsituatie begrijpelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor het nationaal leger. Exessen die binnen deze context hebben plaatsgevonden van beide partijen( bijv de moiwana slachtpartij en het beroven en misschien ook doden van onschuldige personen door het junglecommando zijn uiteraard verwerpelijk.
  Laat mij me haasten om te zeggen dat elk slachtoffer te betreuren valt. Ongeacht tot welke partij die behoorde.
  Dat bedoel ik met te zeggen dat Brunswijk enig krediet verdient vanwege zijn heldhaftig verzet tegen Bouterse. De eerlijkheid gebiedt te stellen dat hij daardoor ook op allerlei manieren zijn zakken heeft gevuld omdat hij zich enerzijds goederen die aan de staat toebehoorden ( zowel roerend als onroerend) onrechtmatig heeft toegeeigend en anderszijds na de binnenlandse oorlog tientallen hectare hout en goud concessies kreeg voor zijn deelname in de coalitie van de frontregering.


  Maak melding

 54. Het maakt mij niet uit of er nou een creool of een hindoestaan president is van Suriname…wat ik verwacht is dat die persoon Kapabel is om het land te besturen.Zo iemand hebben we nodig..Ik ben geen rascist mijn vader was een hindoestaan en mijn moeder creool..daar ben ik blij om.Ik heb van beiden een opvoeding mee gekregen dat me in staat steld goede keuzes te maken.Niet gebaseerd op een etnische groep maar op kracht,doorzettings vermogen, waardigheid en inzicht…Ik ga voor een “krachtige, waardige president.wie biedt zich aan…


  Maak melding

 55. En die eigenschappen vind ik niet terug in DDB.Dus kan hij de Surinaamse bevolking een grote dienst bewijzen en zich terug trekken.Ga genieten van je oude dag.Je hoeft niet meer te werken..je hebt genoeg geld en goed om tot in lengte van dagen in luxe te vertoeven..


  Maak melding

 56. abop wat leuk, ik ben benieuwd hoe hij de veiligheid in Suriname op een sprookjes manier wil vertellen. nu Asha de politie nodig had en politie komt 68 min later. maar dat is geen einde verhaal: 90%van alle overvallen worden gepleegd door creolen en bosland creolen zeg maar jukas wat heeft hij daar over te vertellen behalve alleen maar feest vieren en onder tussen zijn aanhang andere mensen beroven.


  Maak melding

 57. Esmerald

  @paramang
  @robhino

  Wees een grote jongen en vertel wie je echt bent.
  Quote
  Jij hebt nooit met jou klooten in een hinderlaag of stelling gelegen’
  unquote

  Jij bent medeplichtig aan de coup en de moiwana –moorden. Wat een verdienste zeg.
  Echt iets voor je achter-kleinkindjes om trots op te zijn.

  Je bent gevlucht naar Nederland omdat jullie toen in loondienst waren, kon makkelijk tok?
  Om jullie gevluchte padvinders te beschermen zijn de coup-dossiers 60 jaar geseald.
  Jij krijgt net als je leeftijdsgenoot bouta, en een Hollandse aow en een Hollandse pensioen.

  Jullie padvinders hebben het forum gesloopt, niemand komt daar meer, net een enkeling.

  Er zijn heel veel nieuwelingen hier, op wkn die jullie niet kennen. Nou ik ben zo aardig om ze een handje te helpen.

  So be a real grandfather.


  Pardon reeds, ik ben niet de vader van jou vader en nog minder die van jou moeder en woon ook niet in Holland!


  Maak melding

 58. Henry

  De KUMAKOISI LOVERS overtreffen elkaar in STUPIDITY: Wat deze PAARSE ELLENDELINGEN ook met elkaar gemeen hebben is RACISME!!!

  Deze gasten zijn bereid Suriname in een Raciale oorlog te storten.

  Nee, Nee, Ik heb mijn buik vol van deze KUMA LOVERS: DOMHEID TOT EN MET!!
  En dat allemaal alleen voor hun absolute `got`KUMAKOISI.

  ZE GAAN ECHT DOOD VOOR DEZE PLEE-FIGUUR. HET IS WERKELIJK INTRIEST MET DEZE HEBIES!!!
  maandag 23 mei 2016 om 18:35 uur.
  =
  KUMAKOISI LOVERS???

  Maak je niet druk, jij mag mij gestolen worden.


  Maak melding

 59. Suriname komt nooit meer vooruit onder Bouterse want hij kan het land niet goed besturen.Hij heeft zichzelf en familie verrijkt ten kosten van alles met zijn adviseurs.Dat komt ervan als je een domkop als president hebt gekozen die geen verstand heeft van economie.Zo zie je dat die kiezers dom zijn en niet weten wie ze moeten kiezen.Ik heb heen medelijden met ze.Vanaf 1980 is Suriname in de macht van militairen die het land leeg heeft geroofd met Bouterse als leider.Deze man moet zich schamen dat hij het land naar de kloten heeft geholpen.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 60. Brunswijk is niet dom. Hij ziet dat het IMF het gemunt heeft op de goudconcessies, wat hem eventueel hard in zijn portemonnee kan treffen.


  Maak melding

 61. Als jij oerdomme domme achterbakse huichelaar ronnie brunswijk, niet bang is van wie dan ook, waarom laat jij je omsingelen door een bende rovers en moordenaars om jouw achterlijke hoofd te beveiligen met geld van de samenleving en van diezelfde IMF waartegen jij boerkie boesiedagoe met titel BBA een massa meeting gaat organiseren.

  En wat ga je daar doen ezel, ronnie brunswijk. Feesten dansen met de bandjes die jij hebt gecontracteerd ook met het geld van de samenleving en van de arme stakkers.

  Hou die massa meeting inderdaad in je riool, waar je thuis hoort.
  Oh ik haat je rot kop, waar dan ook


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.