Suri FESTA zaterdag 4 juni in Hoofddorp

0

Op zaterdag 4 juni 2016 staat Hoofddorp in het teken van het gezelligste Surinaamse feest van Nederland: Suri FESTA! Van 22.00u – 04.00u staan de live-bands TRAFASSI & DIAMONDS2000 samen met de populaire Surinaamse zanger KAYENTE en top-DJ’s DJ MEO MANIA, DJ MIKE MOTION en DJ D-RUSH garant voor de lekkerste Surinaamse kawina, kaseko en chutney hits maar natuurlijk ook merengue, zouk, soca, bubbling en dancehall nummers.

Suri FESTA! vindt plaats in EVENTCENTER FOKKER IN HOOFDDORP, een karakteristieke exclusieve party accommodatie, welke prima bereikbaar is per auto en openbaar vervoer en beschikt over ruime gratis parkeerfaciliteiten. Toegang: 21+

Toegangskaarten zijn 17,50 euro per persoon(poort duurder!), MAAR er zijn speciale EARLY BIRD tickets van slechts 15 euro (ex.fee) verkrijgbaar bij:

Hoofddorp:
Joyce Foodcorner – Kruisweg 644-A, (Grand Passage)
Amsterdam:
Warung Spang Makandra (Zuid) – Gerard Doustraat 39
Warung Spang Makandra (Nieuw-West) – Tussenmeer 227
Den Haag:
Warung Mini XL – Amsterdamse Veerkade 57A
Rotterdam:
Billboard Records – West Kruiskade 47b
Online/via Internet:
hier via Ticketscript

VIP tafels & info:
06-54654346

Bekijk ook: