Overdracht districtscommissariaat Para

5

Districtscommissaris John de la Fuente(r) heeft vrijdag het beheer en bestuur van het districtscommissariaat Para overdragen aan districtscommissaris Armand Jurel (l) van Bestuursressort Boven Suriname. De overdracht vond plaats in de werkkamer van minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling in Suriname. Jurel zal voorlopig waarnemend in het district Para.

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Ik wou maar dat de Pres zijn functie, ter beschikking had gesteld. Dat zou een hele goede daad zijn en een heerlijke nieuws voor de een groep Surie´s (anti Bouta)


  Maak melding

 2. Er zou volgens een Wet pas overdracht mogen plaatsvinden wanneer de geloofsbrieven van de kandidaat opvolger onafhankelijk zijn onderzocht en met alle media wordt gedeeld.
  Hiermee alsook inspraak van burgers in het betreffende district wordt transparantie werkelijkheid voor goed bestuur met ontwikkeling als speerpunt.


  Maak melding

 3. wat een waardeloze overdracht,,wat valt er over te dragen..

  het hele district is een grote onverdeelde boedel..

  de para mang oema leeft nog steeds is die barak wat zijn slaven ouders hebben achter gelaten..

  deze kinderen nakomelingen slaven zijn al die 150 jaren te beroerd geweest om een plank te spijkeren..

  ze kunnen nog steeds niet lezen/schrijven en als ze dat enig sinds kunnen ,weten ze er niet mee om te gaan..

  vraag niet hoeveel of wie aan landbouw doet en hoeveel m2 cassaba hij/zij plant om dit te leveren aan die moderne fabriek al daar..

  ze zijn oerlui..


  Maak melding

 4. CHS mag niet toetsen
  Wanneer er volgens de bestuurskundige gekeken wordt naar de huidige terugroepwet, is het duidelijk dat wanneer de mensen voldaan hebben aan alle gestelde verplichtingen, wat nu het geval is, het CHS invulling moet geven aan de terugroeping. Volgens Boldewijn heeft het CHS geen bevoegdheid om de terugroeping te toetsen. Het CHS is volgens hem inderdaad geen rechtspersoon, maar een staatsorgaan. Het CHS is een verkiezingsorgaan dat namens de staat moet handelen. Dit leidt volgens hem ertoe dat de staat in feite zou moeten worden veroordeeld tot het niet nakomen van een vonnis van de rechter. “Ik snap nu niet wat het probleem weer is. De eerste keer had de partij van Paul Somohardjo misgeslagen door de mensen terug te roepen, voordat zij zelf in het parlement waren toegelaten. De misstappen zijn rechtgetrokken en toen heeft de rechter de PL in het gelijk gesteld.”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.