Sabrina Starke genomineerd voor Edison Jazz/World 2016

1

De Surinaams-Nederlandse zangeres en songwriter Sabrina Starke is genomineerd voor een Edison Jazz/World 2016 in de categorie soul. Starke won in 2009 reeds de Edison Jazzism Publieksprijs. In dat zelfde jaar ontving ze ook een Edison Pop voor beste nieuwkomer.

De Edison Jazz/World prijzen worden uitgereikt in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, op vrijdag 24 juni tijdens Edison Jazz/World 2016. Dit als onderdeel van inJazz het grootste network en showcase evenement voor jazz in Nederland

De prestigieuze prijzen gaan naar producten van bijzondere kwaliteit en worden toegekend door een onafhankelijke en vooraanstaande vakjury onder voorzitterschap van Imme Schade van Westrum. Op basis van kwaliteit en artistieke waarde heeft de jury uit de voordrachten een lijst van drie genomineerden per categorie samengesteld. De winnaars worden eind mei bekendgemaakt.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.