President Bouterse belooft betere tijden in Suriname

73

President Desire Bouterse heeft woensdag op een persconferentie betere tijden beloofd. Hij zou zelf ook balen van de stijgende wisselkoersen. De Centrale Bank van Suriname heeft de officiële koers van de Amerikaanse dollar na de jongste valutaveiling van dinsdag aangepast van SRD 5,42 naar SRD 5,79. Op de paralelkoers worden koersen gehanteerd die op sommige plaatsen oplopen tot SRD 7 voor elke 1 US$.

Bouterse zegt dat hij de koers terug zal brengen naar aanvaardbare hoogte en dat de valutaveilingen hun nut zullen bewijzen. Hij heeft ook aangekondigd dat de regering meerdere maatregelen zal treffen om het land sociaal economisch naar rustiger vaarwateren te koersen.

Om de financiële problemen van Suriname te verlichten is het Internationaal Monetair Fonds (IMF) volgens de Surinaamse president Desi Bouterse bereid 478 miljoen dollar (bijna 424 miljoen euro) aan het land te lenen.

Bekijk ook:

73 REACTIES

 1. Betere tijden met deze moordenaar, ongelooflijk, dat deze aardsleugenaar nog steeds het volk denkt te misleiden met zijn fantasiepraatjes, hij denkt nog steeds dat dit volk slaapt, want als je eenmasl onder het IMF komt te vallen, kun je alleen nog maar naar de pijpen dansen van het IMF, omdat ze je finanaciėel gaan helpen, waar mogelijk, en komt deze paarse roversclub buitenspel te staan, maar geen probleem voor hun, want hebben jaren kunnen stelen, het is de werkende man, die het gelach gaat moeten betalen, en die puinhoop van die moordenaar en zijn paarse rovers mag opruimen.


  Maak melding

 2. Constant lenen lenen geld!
  En wie moet alles terug betalen?
  Wel ik heb geen geloof in bouterse
  Hy heeft su nooit goed kunnen besturen
  Zie de jaren tachtig
  Het wordt heeeeeel moeilijk in su nu
  Een tyd van ernstig pinaren is aangebroken!
  Alles gaat hier binnenkort in 1 zakken
  Blijf kijken!
  Succes!


  Maak melding

 3. Hij (bouterse) zou zelf ook balen van de stijgende wisselkoersen. 
  Vreemde uitspraak voor iemand die rustig zou doorslapen al zou heel Paramaribo in brand staan.


  Maak melding

 4. waar is Parbo.

  Bouterse beloofd betere tijden. Dus hij erkend dat het slacht gaat.

  het slecht gaan kan hij toewijzen aan de vorige regering, want daar zat hij zelf.

  Hoeveel van het beoofde heeft hij ooit waar gemaakt? \
  \


  Maak melding

 5. De paarse zwijnen die ervoor hebben gezorgd dat hun lijder en paarse rovers aan de macht zijn gekomen, knorren hongerig…..loze beloften baas….loze waardeloze beloften……..sinds 2010…….we ware gewaarschuwd en knorden ..we geve hem de vijf……..ma baas hebt geliegd vo ons oerdomme paarse zwijnen…..we zijn nu gedoemd paarse afval vol schuldenlasten te vreten…….ndp en lijdsman na soso leesma en leesma na kiriesma………ndp e kierie oen dong wang……..eige sculd dikke paarse zwijnen bulten nog aan toe….oink oink oink………baas heelllllllllllllllllllppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp, we ka.


  Maak melding

 6. Sprookjes voor hongerige kinderen.

  Gaat hij meer olie boren en exporteren? Iraq probeert het zo.

  Meer goud winnen van moderne efficiente mijnen?

  Bauxite kan hij vergeten. Suralco zei dag opa.

  Rijst verkopen? De rijst handelaren zal zeggen dag opa, blijf er van af.


  Maak melding

 7. Wanneer oh wanneer oh wanneer, zal
  Bouterse rustig inslapen oh god!
  Het gaat steeds slechter in su!
  Deze opa crimineel heeft geen kaas v bestuur
  V het land gegeten!
  Vraag hem hoe daal,kamperveen etc zijn
  Vermoord gaat hy j precies kunnen vertellen
  Verder 0,0.
  Doeiiiiii


  Maak melding

 8. Bouta schaamt zich niet hij had grote bek nu zoekt hij leningen als een bedelaar klote stomme indiaan heeft geen kader voor een land te regeren hij kan alleen stelen roven en moorden plegen .


  Maak melding

 9. Een reis heen en terug naar Mars lijkt me makkelijker met succes uit te voeren dan met de familienaam Bouterse 1 miljard USD te lenen hier op aarde, dat zal Bouterse alleen lukken als hij bereid is 2 miljard USD als onderpand op tafel te leggen. Waarom zou het IMF Bouterse geld willen lenen, waarom zouden ze hun geld willen stoppen in een bodemloze put gevuld met corruptie? Bouterse denkt dat de mensen van het IMF even gek zijn als de ezels die op de NDP gestemd hebben.


  Maak melding

 10. Damsco, sodemieter een keer van Waterkant,net af sukkel. Er komt geen knap woord uit die vreetschuur van je. Als je zo nodig iets wil schrijven doe het dan offline en maak ons niet moe met die onzin van je. Waarschijnlijk ben je een vriendje van de moderator, want die doet er niets aan. Wat je waarschijnlijk niet begrijpt is dat Waterkant het moeten hebben van adverteerders, maar omdat je maar blijft doorzeiken haakt men een voor een af, zodat er straks niemand meer overblijft. Finito Waterkant. Of is dat je doel, eikel? Neem nog een snuifje of een blowtje en donder op naar je nest.


  Maak melding

 11. @ Shinehead,

  Nee, het is iemand die een orgasme krijgt als hij iemand kan stangen. Maar op een gegeven moment wordt het vervelend, en dat moment is nu gekomen.


  Maak melding

 12. Haha 😆 idd. Was z’n broer niet vandaag voorgeleidt in handboeien in de rechtzaal ivm roofoverval te geyersvleit? Z’n andere broer zit ergens in USA achter tralies. Waarschijnlijk is hij daarom zo gefrustreerd.


  Maak melding

 13. BRIEF AAN DE PRESIDENT.

  hey Bouta offa mi mang.. Craps.

  Een poos geleden had ik u al een verzoek brief toe gestuurd.. Blijkbaar is die aan uw aandacht ontsnap. Maar goed. Nix mis mee.

  Onlangs was ik die avond bladen aan het door spitten kwam ik een bericht tegen waar er word bevestigt dat u DESIE DELANO BOUTERSE, de corrupte President bent die Suriname ooit gekent heeft .. klop dat . Hoe gaat u uw onschuld aan wij de Surinamers bewijzen.

  Is u weer gelukt om een financeel puinhoop van ons land te maken..Op kankeren mi mang.. Met jou aan het roer hbbn we geen toekomst..

  Nu verklaar je dat De Imf suriname 4 honderd miljoen gt lenen… om wat te doen.? .. RONALD VENITIAAN die had 1.2 miljaard achter gelaten in de staats kast… is door u en uw click ver brass. nu u in het nau zit wil je ons weer belaseren met IMF shit..

  Namens het Surinaams volk zou ik u nogmaals willrn verzoeken om per direct af te treden… haar a dang op Sjouten.

  RONALD VENITIAAN OVER.


  Maak melding

 14. @Damsco, @RobG en vrienden op dit forum zijn in totale paniek mode, ze gaan steeds hardere monologen schelden, inplaatst van met argumenten te komen.Zoals hun baasje zingt (in het parlement durft hij geen verklaring af te leggen, want dan komen er echte vragen, waar hij geen aanwoorden op heeft), zingen zijn volgelingen hem na.
  Edward Belfort:`President moet mandaat afstaan en gaan hobbelen’
  “De president wordt oud. Laat hij het mandaat teruggeven aan het volk en gaan hobbelen. Hij kan het land niet meer regeren.” Dat zegt Abop-parlementariër Edward Belfort over president Desiré Bouterse. Volgens de parlementariër moet de president het mandaat teruggeven waarna er capabele mensen aan de macht komen.

  De parlementariër is het niet eens met de president die volgens hem altijd zegt dat China de belangrijkste ontwikkelingspartner is.” Ik ben het niet helemaal eens met de president. Hij moet niet vergeten wat voor belangrijke zaken Nederland voor ons als land gerealiseerd heeft; waarom noemt hij Nederland niet? Als de president problemen heeft met Nederland, moet hij gelet op zijn geschiedenis, het volk niet eronder laten lijden. Ik houd meer van het volk dan van de president.”

  Belfort geeft verder aan dat wanneer president Bouterse het mandaat teruggegeven heeft aan het volk, hij persoonlijk naar koning Willem Alexander gaat om de nodige hulp te vragen zodat Suriname uit deze slechte situatie gehaald kan worden. “De Europese Unie heeft Griekenland euro 80 miljoen gegeven als ontwikkelingshulp. Waarom kan Suriname na de nodige gesprekken gevoerd te hebben geen kans maken op euro 40 miljoen?” De parlementariër zegt dat het nu hoog tijd is om zaken anders aan te pakken, omdat de economie van het land achteruit gaat. “Let maar op de veilingen van de CBvS. Elke veiling is een devaluatie van onze SRD en ook achteruitgang voor het land. President, ga hobbelen.”


  Maak melding

 15. Bouterse: “”Wij moeten teruggaan naar een sterke SRD. Ik weet dat de koers nu omhoog gaat. Wij zijn een kleine economie. Wij zijn een cash economie. Ik kan u verzekeren dat ik die koers naar beneden zal krijgen,” antwoordde de president op een vraag”

  We weten na 6 jaar Paarse Bewind van deze Roverbende wat een belofte van Bouterse inhoudt: HELEMAAL NIETS!!!!


  Maak melding

 16. Nu pas begrijp ik waarom Bouterse liever de pers toespreekt dan verantwoording aflegt in de DNA. De Surinaamse persmuskieten zijn zoooo lief. In de DNA krijgt hij veel moeilijkere vragen gesteld. De enige voor wie ik een uitzondering maak is die dame die als laatste vragen mocht stellen. Ze stelde een vraag over de staatsbedrijven van Suriname en onze Bouterse zat vast. Eerst probeerde hij zich via draaikonterij zich eruit te lullen. Toen dat niet lukte gaf hij eerlijk toe dat hij niet in kon gaan op de vraag. Wel lieve dame , Ik ben een doemdenker wat Bouterse betreft en ik denk dat hij deze bedrijven reeds in de uitverkoop heeft gezet. Welke vragen ik aan DDB zou stellen?
  1. Meneer DDB. U heeft beloofd dat u de koers van de SRD zal stabiliseren. Waarom moet ik u geloven als geen enkele belofte van u tot op heden is uitgekomen?
  2. U zegt dat u met die 86 miljoen us dollars schulden heeft betaald. Kunt u dat bewijzen aan de hand van documenten. Zelfs bonnetjes volstaan. Dit ter voorkoming dat ik ga denken dat u dat geld op uw Zwitserse bankrekening heeft gestort.
  3. Men zegt dat u 500 miljoen dollar op een Zwitserse bankrekening heeft. Klopt dat of klopt dat niet.

  Het wordt daarom tijd dat onze persmuskieten een opleiding gaan volgen in het stellen van moeilijke vragen. Waar? Nederland natuurlijk.
  Waarom? Ik kan mij dat geval nog herinneren toen een jonge Nederlandse journalist DDB slechts één vraag stelde en toen was het over.
  Die jongen vroeg: Meneer Bouters, hoe voelt het om geen baas van Suriname meer te zijn. Bouterse keerde zich geïrriteerd om een vroeg aan die jongen:” Wat zei je?”. De jongen herhaalt de vraag en Bouterse wordt zo boos. “Jaag die vent weg”, zei hij tegen zijn lijfwachten.


  Maak melding

 17. Bouterse heeft het land failliet gemaakt omdat hij geen economische kennis heeft om het land te besturen.Hij is gewoon een domkop die zichzelf heeft verrijkt met zijn familie.De domme massa die op zijn partij hebben gestemd janken nu .Suriname komt nooit meer vooruit onder zijn leiding.Dat is de realiteit.De eerste jaren van zijn president schap was al een ramp voor het land.Hij heeft verschillende mensen omgekocht om voor zijn partij te stemmen.Ook Brunswijk die 5 jaren steun heeft gegeven aan de NDP is schuldig met de ramp die in Suriname nu aan de hand is.Somohardjo jij moet je ook schuldig voelen.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 18. @ Bongkoendoe Snel jij lult maar in de ruimte idioot door met bedragen te gooien. Zelfs de grootste Ezel verklaart jou vo gek ga een tijdje in kolera logeren zodat men jou tegen jezelf kan beschermen jo doorgedraaide PANNEKOEK !!


  Maak melding

 19. Morning every body,

  laat me direkt met de deur in huis vallen. Eergisteren heeft Bouterse, de met fanfare aangekondige persconferentie, afgelast. Weet u, weten jullie waarom? Bouterse heeft zijn waardeloze ministersploeg en enkele assembleeleden bij zich geroepen en ze meegedeeld dat hij van plan is zijn djoenta neer te leggen. Gelooft u mij, wat ik u, jullie, zeg. Jullie mogen mij zien als een klokkenluider, want, ik ben heel dichtbij het kabinet van de pres. Alles wat daar gebeurd weet ik, krijg ik te horen. Bijv. elke maandag morgen houden ze toch op het kabinet van de pres.een soort week opening met bis[schop} Meye.
  In elk geval, tijdens de meeting is Bouterse verzocht niet af te treden. M.n. Jenny Simons vroeg huilend, smeekte de pres. om niet af te treden. Pres. zei ze letterlijk: ” als je aftreed, ding mang o go kir’ unu.” Laten wij het nog een tijdje proberen, misschien gebeurd er een wonder.
  Mensen, geloofd u mij. Zo is het gegaan tijdens de ontmoeting Bouterse, ministerraad en enkele “prominenten” van de NDP. Op de perscopnferentie gisteren, kon die lafaard niet anders: “de mensen die zich als alternatief aandienen, moeten wachten tot 2020 om over te nemen.” Maar, geloven jullie mij, Bouterse, boef, moordenaar haalt 2020 niet.

  * RobG, heb je het rapport gelezen waarin staat dat Bouterse berecht moet worden? Jo uilskuiken, daarom durft die klootzak niet meer naar Amerika te gaan, bang om in jail te verdwijnen, logies te krijgen naast en bij zijn evenbeeld Dino.
  * RobG,Bouterse heeft je adviezen nodig om uit deze shit te komen.Laat iets van je horen man. Stuur desnoods je adviezen naar de Oppositie. Zij zullen het voor de ezels op dat kabinet vertalen, in verstaan nederlands, zo je wilt surinaams. De Oppositie wil je van dienst zijn RobG, schaam je niet, todo bere.


  Maak melding

 20. Aan de reacties valt op te merken dat deze president zijn langste tijd gehad heeft. het is een kwestie van tijd, dat het volk op democratische wijze zal tonen dat het genoeg is, en deze onzin afwijst. Het wordt nu tijd dat deze president eindelijk zijn verantwoording neemt in de decembermoorden affaire en opkrast. laat Suriname voor wat het is. Zonder jou zijn er genoeg mensen die dit land tot grotere hoogtes zullen brengen, Desi ga weg en wacht op de dingen die kom,en gaan


  Maak melding

 21. @ Damsco, je moet zo gauw mogelijk kontakt opnemen met dokter Jenny Simons. Ik heb haar uitgebreid je ziektebeeld { niet te genezen incontinentie } beschreven.
  Na grondig onderzoek zal bepaald worden hoe verder met jou. Persoonlijk denk ik: langdurige { isoleercel } opsluiting Vriesdelaan {vroeger Cultuurtuinlaan }.
  @ Damsco je was toch onder behandeling van Waterberg, maar nee, je hebt misbruik gemaakt van de open inrichting LPI. Je deed voorkomen alsof je genezen was. Man, ga terug en laat je eindelijk behandelen. Goede raad is duur, maar je hoeft in dit geval niet te betalen. Beterschap!!!


  Maak melding

 22. Belooft hij al vanwege 1980.
  Het resultaat: Volksmisleiding, volksbedrog, corruptie, zelfverrijking, nepotisme, nacro staat, criminaliteit, verarming van het volk, etc.

  Uiteindelijk: Neks no fout cultuur.


  Maak melding

 23. -Een ding is een feit::;Bouterse heeft altijd geroepen dat hij het buitenland NIET nodig heeft en zie maar voor wie deze regering op de knieën is gegaan om geld te gaan lenen.

  -Productie opvoer kan beginnen
  -huizen kunnen gebouwd worden en nog veel meer!!!

  Blij dat de gouddeal betaald is geworden en nu rekenen op de inkomsten daarvan.
  Is er transparantie?????

  @Mul, heeft Bouterse zijn dochter niet al klaar gestoomd om de macht over te nemen????


  Maak melding

 24. De waterkant azijnpissers blijven maar een stok zoeken om deze regering te bashen. Als onze leider zegt zegt dat hij de koers terug zal brengen naar aanvaardbare hoogte dan gaat dat ook gebeuren. De deviezenvoorraden zullen worden aangevuld, er zullen investeringen plaatsvinden en daar waar meer geproduceerd kan worden zal men dat doen. Wij zullen allemaal de broekriem moeten aanhalen. Deze situatie is gecreëerd door die pyjamadragende opa Vene. Zijn regering heeft verzuimd om de noodzakelijke hervormingen door te voeren. Front mag nooit meer aan de macht komen. Dit is dus de prijs die wij moeten betalen. Gelukkig hebben wij een doortastende regering en het gaat allemaal goed komen. Lang leve Suriname Lang leve Desi Bouterse


  Maak melding

 25. Damso, ik heb in een paar letters al die onzin van Bouterse, net als die shit die jij spuit, samengevat, dat jij dat niet snapt kun jij niets aan doen, je hoeft er niet eens zo veel verstand voor te hebben, maar ga nu maar weer slapen.


  Maak melding

 26. Parbo: “Als onze leider zegt zegt dat hij de koers terug zal brengen naar aanvaardbare hoogte dan gaat dat ook gebeuren”

  Als ‘onze’ leiders zegt dat:

  Dino de allerbeste voor de job is
  Dat er 18.000 woningen worden gebouwd
  Dat elke leerling een laptop krijft
  Dat Suriname Nederland ontwikkelings hulp gaat geven
  Dat Suriname de graanschuur van Zuid Amerika wordt
  Dat er een spoorlijn komt
  Dat alle diefijzer weg kan
  Dar er flyovers komen
  Dat er een nieuwe haven worden gebouwd..

  Dat gaat dat zeker gebeuren….


  Maak melding

 27. Ira: ” Mul, heeft Bouterse zijn dochter niet al klaar gestoomd om de macht over te nemen?” You damm right, my man! Het tragische is: ” de appel valt niet ver van de stam”; Damsco, RobG, Mazda, Parbo, Paraman, een doordenkertje. Beste Ira, als de krabitas het niet begrijpen, a.u.b. leg ’t ze uit.


  Maak melding

 28. Wanneer de paarse schurken aan de macht komen, is het gegarandeerd 1 en al “ELLENDE”.
  Geld lenen bij IMF!!???. Voor de huidige ge(lag)zaghebbers is het altijd feest.

  Onze kinderen (tot achter achter achter kleinkinderen) moeten voor de rest van hun leven de torenhoge leningen/ schulden terug betalen.

  Dit alleen door pure toedoen van de huidige Prutsers.

  “Diep triest”


  Maak melding

 29. Waarom wordt het geld niet geleend bij Ramon Abrahams en kamla madho. misschien hoeft het niet terug betaald te worden, want het zijn gelden van het volk die ze op hun naam hebben.


  Maak melding

 30. De beloofde betere tijden van Bouterse komen in de lange lijst van niet ingeloste beloften: 18.000 huizen, een vierbaansweg, een gouden kerst, grotere welvaart voor bejaarden en ga zo door


  Maak melding

 31. @Mul,
  dit hebben de paarse beesten nodig 100% eens met je.
  Ocer draait vanaf volgend week op volle toeren dus Damsco,parbo, robg. en de rest kunnen weer tijdelijk volop genieten.


  Maak melding

 32. Alweer,alweer zo een nare droom van bouta?!
  Hij houd zichzelf voor de gek en zijn volgelingen laten zich gewillig voor de gek houden door hem!!


  Maak melding

 33. Volgens mij maakt de Pres zijn belofte waar.
  Ik heb gisteravond nog met de Sky liner, van de stad naar Para gereisd. ( Later bleek dat het maar een droom was. )

  Jacko


  Maak melding

 34. Een belofte van Bouterse is evenveel waard als de lucht die door zijn uitspraak in beweging komt.
  Een belofte van Bouterse is heel vluchtig en heel kort houdbaar.


  Maak melding

 35. Betere belooft DDB alias Alibaba met zijn 40 rovers. Deze Ingi djoeka

  Dit heeft hij van Henk Arron geleerd.
  Deze djoeka/racist heeft Su om sentimentele redenen onafhankelijk gemaakt en daarna op hoog niveau corruptie ingevoerd


  Maak melding

 36. De ex Suralconier kan de beloofde fiets voor zijn dochter kopen.
  De ex gymleraar benoemt zijn dochter tot staats adviseur met een minister salaris.

  bouterse had voorspeld dat het tij over een halfjaar zou keren, nu is het verschoven naar eind 2017.
  Als zaken niet volgens zijn voorspelling verlopen, kan hij zich noch altijd verweren door te zeggen dat hij niet in het bezit is van een glazen bol.


  Maak melding

 37. Nog 4 jaar wachten mensen, niet zeuren jullie wilden graag de NDP in het zadel helpen en jullie fietsen nu zonder zadel, doet het pijn?????


  Maak melding

 38. Zodra deze ddb iets belooft gebeurt het tegen overgestelde, ”betere tijden” ja na 2017 had hij gezegd [hij zegt zoveel natuurlijk] ja ja dat duurt lang als je als burger al koppie onder aan het gaan bent … 🙁


  Maak melding

 39. Ach de man heeft zoveel beloofd dat niet is nagekomen, dat deze president de geschiedenisboeken van Suriname ingaat als de never ending promising president.
  De man is volstrekt ongeloofwaardig geworden.


  Maak melding

 40. Om Suriname door zwaar weer te loodsen ?
  Bouterse heeft ons zelf in in de problemen gebracht.
  Hoezo loodsen ?
  Bouterse had voor de verkiezingen gewaarschuwd voor deze ramp ? Leugens ! Hij had voor de verkiezingen het paradijs beloofd mits hij weer zou worden verkozen. Wat een grote jokkebrok ben jij desie B.


  Maak melding

 41. @damsco
  Bouterse is een moordenaar, leugenaar, drugshandelaar en een slecht voorbeeld voor eigen kinderen en pleegkinderen.
  Daarom dat zijn kinderen zich crimineel en als parasieten gedragen. Geen één heeft een behoorlijke opleiding genoten.
  Stuk voor stuk zijn het domme verwende krengen die het Surinaamse volk plat vreten. Verdedig jij zo iemand? Het leegzuigen van de staatskas door bouta en mede associalen gaat ten koste van het geluk van jou kinderen en hun neefjes en nichtjes. Doet dat niets met jou? Ben je erg dom of gewoon oportunistisch bezig?


  Maak melding

 42. Bouterse ik geef je maar 1 advies en dat is opstappen want je hebt een puinhoop van het land gemaakt met jouw beleid de afgelopen 5 jaren.Je hebt geen economische kennis en dat is de oorzaak dat Suriname failliet is gegaan.Je hebt die vorige regeringen uitgescholden als zakkenvullers en dieven maar je hebt je zelf verrijkt ten kosten van alles met je familie.Ik ben een echte Surinamer die van het land houdt maar die mensen die op de NDP hebben gestemd zijn niet goed bij hun hoofd.Je hebt een tweede termijn gekregen van het arme volk en nu lopen ze te janken.Jammer voor het land.


  Maak melding

 43. Ik heb een wens
  .
  Bouterse wanneer ga jij en die hele arrogante en hebzuchtige bandietenparlementsleden dood?

  Want dan pas kan het volk weer ademhalen en betere tijden verwachten.


  Maak melding

 44. Aan:Clide welles . Meneer welles alleen domme mensen als jij denkt zo oerdom, daarom is Suriname nu in de grootste crisis ooit, nu komt het:MINDER DAN DE HELFT VAN DE SURINAAMSE VOLK HEEFT OP DE NDP GESTEMD.dus kom ons geen rotzooi vertellen dat HET volk de president daar heeft gezet . De domme deel heeft alleen op hun gestemd . Waardoor ook wij als DE VOLK nu moeten als pinaren. Welles neem geen loopje met ons want je bent het niet waard


  Maak melding

 45. Bouterse je bent al 70 jaar oud waarom stop je niet ermee.Je hebt al een behoorlijk kapitaal van het land vernietigd en je zelf verrijkt.Is het niet genoeg.Laat een jongere het land komen besturen die verstand heeft van economie.Dan worden ze gelukkiger in het land.In 6 jaren tijd heb je Suriname kapot gemaakt met jouw beleid die je gevoerd hebt.Al die domkoppen die achter je lopen zitten nu in de put.Ze willen 1 ding maar hebben dat je moet opstappen als President van het land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.