Verkorte versie ‘Koningin van Paramaribo’ op ExoTea

7

Zondag 8 mei 2016 presenteert Kaksi Events & Entertainment (Kaksi) een speciale Moederdag editie van het concept ‘ExoTea’, een bijzonder High Tea evenement met 3 gangen menu bestaande uit exotische en westerse lekkernijen die gasten onder het genot van een bijzonder optreden nuttigen. Op het programma staat een verkorte versie van de theatervertelling ‘De Koningin van Paramaribo’, door Dorothy Blokland (gebaseerd op het boek van auteur Clark Accord) en een schitterende tentoonstelling van kunstenares Gladys Roberts.

Kaksi organiseert kleinschalige evenementen waarbij de beleving van de bezoeker centraal staat. Tijdens het bezoek aan een cultureel evenement van Kaksi maakt u kennis met de Afro-Caraïbische cultuur die u in verschillende facetten terug ziet komen, namelijk door het menu, de sfeer en ook door bijzondere optredens. Denkt u daarbij aan een Spoken Word in het Afro-Surinaams, culturele dans en A capella culturele zang. Het doel van de culturele evenementen van Kaksi is om de Afro-Caraïbische cultuur meer op de kaart te zetten door meer diversiteit te bieden in de culturele sector.

ExoTea Moederdag editie 8 mei 2016 vindt plaats in ‘t Gemaal op Zuid (Rotterdam) van 13.00u – 17.00u.(FOTO: Dorothy Blokland | Kaksi/Saris & den Engelsman)

Bekijk ook:

7 REACTIES

  1. Het doel van de culturele evenementen van Kaksi is om de Afro-Caraïbische cultuur meer op de kaart te zetten door meer diversiteit te bieden in de culturele sector.

    Afro-Caraibische of Afro-Surinaamse?


    Maak melding

  2. Ik ben blij met weer zo’n event van Kaksi. Hoe Afro kan het zijn en hoe Caraibisch? Nadere uitleg over de locatie zegt het. Het Gemaal op zuid is in Pretoriastraat in de Afrikaanderwijk.Suriname als land heeft denk ik heel veel gelijkenis met de Caraibische landen. Qua bevolking sowieso meer dan de omringende Zuid Amerikaanse landen. Bij een bezoek aan een Kaksi evenement is dat ook duidelijk te zien.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.