Vervanging duikers bij Commissariaat Nickerie

3

Begin deze week is men begonnen met de vervanging van dichtgeslibde duikers op het complex van het Commissariaat Nickerie. Het project is bedoeld als oplossing voor het ontwateringsprobleem waarmee het commissariaat kampt. De oude duikers waren bijna 40 jaren geleden gelegd, maar voldoen niet meer. De duikers zijn dichtgeslibd, verzakken en liggen ook nog te diep onder het maaiveld als gevolg van opeenvolgde ophoging van het terrein. Het werk wordt verricht door aannemer Jibodh uit Suriname.

3 REACTIES

  1. Door aannemer Jibodh ui Suriname?
    Dacht iemand dat we anders zouden denken dat we voor het leggen van duikers in een sloot een aannemer uit de VS, Nederland, Japan of Dubai zouden moeten laten overkomen?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.