Staatsolie levert weer brandstof aan vissersboten

6

Staatsolie levert vanaf vrijdag weer brandstof aan vissersboten in Suriname. Vanwege de constructie en opstart van de raffinaderij was de levering aan de vissersboten bijna twee jaar ‘on hold’. Vrijdag zijn twee boten van Marisa Fisheries bij de steiger van Staatsolie te Tout Lui Faut voorzien van respectievelijk 60.000 en 80.000 liter diesel. Zaterdag is een andere vissersboot geladen met 80.000 liter diesel. Staatsolie Suriname schrijft in een persbericht: ‘Met deze leveringen ondersteunt Staatsolie met een lokaal hoogwaardig product de Surinaamse visserij, die een maandelijkse dieselbehoefte heeft van 5.000 barrels (1 barrel = 159 liter).’

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Naar mijn bescheiden mening kan Staatsolie – ondanks de jubelende prognoses – nog lang niet aan de binnenlandse behoefte voorzien.


  Maak melding

 2. Stille
  Dat hebben ze een poosje geleden reeds gepubliceerd. Er zit een aardig gat tussen vraag en productie capaciteit van een bepaald product. Men had geen rekening gehouden met de groei terwijl de President weer eens dingen ging roepen over zelfvoorzienendheid.


  Maak melding

 3. Als Staatsolie SRD0,10 per liter diesel winst maakt,moet het bedrijf 1000.000 liter diesel verkopen om het salaris van alleen de directeur te verdienen.Het lijkt alsof deze man van een andere planeet komt.Hij is in elk geval geen echte Surinamer: een echte Surinamer zou weigeren om zichzelf op deze wijze te verrijken terwijl duizenden kinderen met honger naar school gaan.


  Maak melding

 4. Quote

  [Vanwege de constructie en opstart van de raffinaderij was de levering aan de vissersboten bijna twee jaar ‘on hold’.
  ‘Met deze leveringen ondersteunt Staatsolie met een lokaal hoogwaardig product de Surinaamse visserij, …………]

  Unquote

  Heel fijn om te lezen dat een Surinaams bedrijf zoals Staatsolie voorziet in de lokale behoeften van o.a. de Surinaamse visserij. Echt superfijn dat dit bedrijf zelf produceert voor de lokale markt (en de regio). Veel meer bedrijven zouden moeten produceren in plaats van importeren. Echt heel fijn en supergoed.


  Maak melding

 5. @Blaka djoeka Boefdraad doet niet onder voor de directeur van State Oil. De Suries spreken tegenwoordig heel vaak Engels mi e geniet van die gekheid van de Suries. Hahaha ding NDPLEE boi e kier a volk. Ding NDP boi e Martel a SU volk, maar a kies ding moi. Ze waren gewaarschuwd niet op de NFP te stemmen, maar hebben niet geluisterd Odiiii
  Glenny
  Glenny


  Maak melding

 6. het land ligt op allerlei manieren letterlijk op zijn gat..

  die bende is radeloos,,,redeloos,in zichtloos,,geen enkele vorm van visie,,geen verstand,,het dombo volk pinaard no ka..
  moesje,mai,mae,pae,peetjé,,bala,, en noem ze maar op,,ze pinaren als kakkerlak..

  maar iedereen zwijgt als het graf..,,waarschijnlijk dat men bang is voor de moordenaar..

  gelukkig is de LIJDER geen hindoestaan,,javaan,chinees ,,,anders was de hek van de dam..

  zou de hele stad plat verbrand worden elke dag protesten het hele land was dan lam gelegd..

  maar nu is men stil,,wachtende op de dood die nog voor de ogen ligt..

  sme is totaal de weg kwijt..

  alle overheids delen hoe je het ook mag noemen,zijn aan hun einde terecht gekomen,overal wordt er gestolen,leeg geplunderd/geroofd staan op de rand van faissement

  dank zij nog 5.. en dan 1000 maal..

  moro é doro,tang tekie..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.