Leiding Telecommunicatiebedrijf Suriname intact

32

PARAMARIBO, 3 apr – De regering ziet af van vervanging van de leiding bij Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur. Het betreffende besluit zal “vooralsnog niet ten uitvoer worden gebracht”. Dit staat in een officiële verklaring.

De verklaring komt van de vakbond en de bestuursraad van het telecombedrijf. Het moet een garantie zijn voor ‘rust’ binnen het bedrijf. Eerder had de vakbond aangegeven dat het personeel “onder geen enkel beding” zou werken onder de nieuwe leiding. Die is onlangs aangewezen door de bestuursraad en het ministerie van Transport Communicatie & Toerisme. Mike Antonius zou de nieuwe directeur worden.

Voor de vakbond was dit onaanvaardbaar. Aangegeven werd dat “niet mag worden verwacht dat hardnekkige geruchten over te sluiten leningsovereenkomsten de achterliggende gedachte zijn bij de genomen besluiten.” Intussen is besloten om huidige leiding maar te handhaven. “In gemeen overleg is besloten, dat alle actoren zich zullen inzetten voor de ontwikkeling van Telesur”, staat in gemeenschappelijk verklaring.

Bekijk ook:

32 REACTIES

 1. Nieuwe trend in Suriname:
  Protesteren en je krijgt je zin.
  Vraag : Wie is bang voor wie. Volgens mij zitten onze regeerders harder hun billen te knijpen dan het Surinaams volk.
  Volk van Suriname : Protesteer en je krijgt je zin.
  Jaag die klootzakken weg.


  Maak melding

 2. Ongelooflijk hoe men in SU achterloopt. Een week geleden overleed een van de grootste voetballers en pas nu lees ik in landelijk dagblad over het overlijden van Johan Cruyff. Waarom maakt men nu pas melding van J.C. terwijl zelfs in het verre Nepal en Hawaii men op de dag van zijn overlijden op de hoogte was. Weer laat men zien hoe achterlijk SU is. Schaam je diep media van SU !


  Maak melding

 3. Zie de machteloosheid van de regering
  Zie het hap snap beleid zonder lijn
  Mensen er zijn kansen genoeg echter zonder deze regering. Kom in beweging en ze zijn weg.
  Ze zijn niet eens meer in staat Paars op straat te krijgen en raaskallen maar wat.
  Geef Bouterse zijn slapeloze nachten


  Maak melding

 4. Volk van su moet nu op straat komen
  Om die bejaarde bouterse weg te jagen!!!!
  $koers blijft maar stijgen en daarmee de
  Prijzen ook!!!!
  Su moet toegeven dat zij verkeerde keus
  Gemaakt hebben!!!!!
  Weg met bouta!!!!!!!
  Alle su massaal op straat!!!!!!


  Maak melding

 5. Bouta je fok a sang moro op nanga valutaveiling
  Saka gwe ie no mang moro
  Ie fraudeer nanga dora foe win a verkiezing
  Toch????
  En now karmaaaaaaaaa ey teki joe boi!!!!!
  Saka dong ingie!!!!!!!


  Maak melding

 6. Mensen lees maar de negatieve postingen voor vandaag.
  Er zijn al een paar geplaatst de andere volgen nog.
  Reageren heeft geen zin omdat het alleen om schreeuwers gaat en mensen met nihil qua verstand.
  Dus geef de Sabi So geen medium.
  Wachten nog op de andere idioten .
  Gelukkig dat ik in Suriname woon als ik naar de vluchtelingen stroom kijk.
  Ga lekker jagen misschien schiet ik een hert vandaag.
  Lekker weer o Suriname ben blij om een Surinamers te zijn en hier te mogen wonen.
  Ver van alle onregelmatigheden die er nu op de wereld zijn.
  Voor de mensen die het nog niet weten wij hebben het voor het zeggen in Suriname nog 4 jaar lang.


  Maak melding

 7. Mazda: “Voor de mensen die het nog niet weten wij hebben het voor het zeggen in Suriname nog 4 jaar lang.”

  Ik dacht dat je zou zeggen: Wij gaan Suriname uit de stront helpen. Maar nee, wij hebben het voor het zeggen.

  Doe jij het licht uit in Suriname in 2020?


  Maak melding

 8. Off topic

  De zondag is nog maar net begonnen of het stikt weer hier van de zeikerds en lulmeiers oftewel de Suriname-haters. Ze klagen steen en been over Suriname, maar diezelfde klagers komen nooit met een constructieve oplossing. Het enige wat ze kunnen is de bevolking ophitsen en negatief gezwets de ether ingooien. En dan hebben die figuren het over corruptie terwijl ze geen haar beter zijn dan de Surinaamse regering. Corruptie komt in alle lagen van de Surinaamse samenleving voor. Ik als toeriste kan het weten en ik spreek uit hetgeen ik heb ervaren. No hard feelings, maar het is wel een feit dat 90% van de bevolking in SU, corrupt is. Dat lijkt me niet bevorderlijk voor het toerisme
  naar Suriname.

  On topic

  Het is voor Telesur heel goed dat de rust terugkeert in het bedrijf.


  Maak melding

 9. Off topic ( leesvoer)

  SLM werkers slaan de alarm

  🕔03.Apr 2016

  De marketing bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) faalt. Wij verliezen al een jaar markt aan de Koninklijke Luchtvaartmaatschappij. Het schip zinkt en de leiding is apatisch geworden.

  Dit zijn enkele kreten van personeelsleden bij de SLM die zich zorgen maken over de financiële positie van het bedrijf. In een interview met GFCnieuws zeggen enkele personeelsleden, onder wie een piltoot, dat zij vanwege vrees voor represaille niet bij naam genoemd willen worden.

  Als geruststelling wordt meegegeven dat het bedrijf operationeel geen problemen heeft en dat alle vliegtuigen geschikt zijn om de verschillende vliegroutes te onderhouden. “De veiligheid is uitstekend”, wordt benadrukt. Waar de schoen wringt is het feit dat er een duidelijke afname is van passagiers op de Amsterdam-route. Waar vier jaar terug de SLM meer dan 50% van de markt had, is dat percentage nu 38.

  Volgens de piloot zijn er vluchten waarbij de SLM 120 personen heeft op sde route, terwijl de KLM vertrekt met ruim 400 passagiers. Door deze situatie worden de inkomsten voor de vliegmaatschappij, die nu al onder moeilijke onstandigheden opereert, steeds minder. “Niemand komt bij elkaar om de situatie te bespreken en om na te gaan hoe wij eruit kunnen komen. De focus is slechts op wie de positie van directeur zal invullen.”

  Hij pleit ervoor dat de marketing van het bedrijf wordt versterkt. Als de dienstverlening goed is, maar de mensen komen niet, gaan wij failliet, luidt de waarschuwing. Pogingen om via de SLM public relations officer Andy Vliese een reactie te krijgen, zijn gisteravond niet gelukt.


  Maak melding

 10. Bouterse was de eerste die onze assemblee (terecht overigens) een poppenkast noemde, vervolgens deed hij, eerst als assembleelid en vervolgens als president, zijn uiterste best om van deze assemblee de grootste poppenkast van Zuid Amerika te maken. Nu hem dat is gelukt, gaat hij ijverig door om van het land Suriname de GROOTSTE POPPENKAST van de wereld te maken, met hem als onbetwiste leider aan het hoofd; de hele wereld weet intussen dat Suriname geleid wordt door een bij verstek veroordeelde drugsdealer, die verdachte is in de 8 december mmordzaak, waarvoor hij zichzelf amnestie heeft gegeven, ook heeft hij twee criminele zonen in het gevang zitten ( ook voor drugs en geweldsdelicten). Door al dit fraais heeft het er veel van dat onze president de laatste jaren niet meer buiten de grenzen van het land durft te komen om Suriname te vertegenwoordigen op regionale en globale fora. En om het beeld van de GROOTSTE POPPENKAST STAAT van de wereld te versterken, draait men in grote haast genomen beslissingen steeds weer terug alsof men helemaal gek geworden is in dit mooie land, dat in alle opzichten beter had/heeft verdiend.


  Maak melding

 11. Redskin,
  Je zal levelanf voor bouta opnemen
  En eindstand eet je rijst met shit van
  Bouta!!!!!!
  Hahaha………
  Meer dan de helft v su is ongeschoold
  Dan krijg j dit soort shit ja!!!!
  Baja un go pina jere!!!!!!!
  Ik red het wel!!!!!


  Maak melding

 12. Weer zo,n mislukte aktie van die paarse ratten om iemand te vervangen die capabel blijkt te zijn, zoals er al zo veel capabele individuen het veld hebben moeten ruimen dankzij dat paarse geboefte, waarbij de laatste stuiptrekkingen steeds zichtbaarder worden, en die oude ongeschoolde paarse fossielenclub op dat kabinet, hun macht zien verdampen, doordat ze weten, dat de situatie in het land, ieder moment kan exploderen.


  Maak melding

 13. @Djoeka, het moet zijn meer dan 95% van het surivolk is ongeschoold!! Dat is het grootste probleem in Su, domme mensen kan je alles wijs maken met alle gevolgen van dien!!!


  Maak melding

 14. Met lieden als Mazda, Damsco, Paraman en LAUWPIE gaat I LOVE SU naar de KLOTEN. Deze KUMAKOISI LOVERS houden KUMA in het zadel terwijl een ieder met een beetje verstand ziet dat dit HEERSCHAP het land naar de VERDOEMENIS heeft gebracht.

  Maar hoe dan ook zal het KUMA SCHIP zinken naar de BODEM van de ATLANTISCHE OCEAAN.

  Voor de KUMA LOVERS is I LOVE SU: I LOVE KUMAKOISI


  Maak melding

 15. @mazda ka oso.

  was je maar een Lada dan had je het zeker begrepen. Je roest al in het folder ellendeling.
  Dit alles is te danken aan ka oso awarie bouterse!!!!
  Naai tjieng meid shame, shame, shame.

  Wedden dat jij het ook doet laffe vieze smeerlap;

  Angst houdt zedenmisdrijven in het donker in Suriname.

  .


  Maak melding

 16. Met de baas der misdadigers, zijn corrupte roversbende en die paarse marionetten in zijn regering is het land verworden tot een corrupte misdaadstaat. Oerdomme paarse krabitas en burikies verdienen het om door hen te worden belazerd en te worden onderdrukt. De paarse verdorvenheid en wetteloosheid zal met de dag blijven toenemen en ze zullen het weten, die paarse stommelingen…..krabita nanga burikie koine moro oenoe. Mehehehe, iaiaiaiaia.soso lobi de baas der misdadigers, onze egte lijder en lijdsman.


  Maak melding

 17. Henkes: kleine correctie 3 zonen in plaats van 2.
  Heb je die kop van Edmund Muntslag gezien? Zoek zijn foto op het internet. Hij heeft ook een Bouterse kop. Zeker weten dat hij ook een buitenechtelijke zoon van Bouterse is.


  Maak melding

 18. Waar zijn we in dit mooi land beland? Men probeert maar wat uit en als het niet lukt is men zo bang dat men direct de zaak terugdraait.Ais men het niet meer weet,is het tijd dat het volk zich weer uitspreekt en dan maar hopen dat de vele ezels niet voor de derde maal zich aan dezelfde steen stoten.


  Maak melding

 19. Ik hoor niks van bouterse
  Hoe dan ook het gaat met de dag slechter
  In su.
  Klopt ja zeker 80 procent v su bestaat uit
  Ongeschoolden
  En baas heeft hun met pakket gekregen
  Fos we go stem un denkie boeng
  Bouta kan su niet besturen
  In het verleden ook niet
  Waarin hy wel goed is is verhandelen
  In drugs en zogenaamd maffia spelen
  Van land besturen heeft hy geen kaas
  Gegeten
  Soso sjeng met de surinamers hier!!!!
  Un go teki onderwijs jere!!!!


  Maak melding

 20. Velen hebben het erover dat een groot percentage van het Surinaamse volk ongeschoold is. Echter, als je de koeterwaals leest wat diegenen hier schrijven, vraag ik me af wie er nu eigenlijk ongeschoold zijn: een groot deel van de forummers of een groot deel van het Surinaamse volk. Vooral Ira schrijft altijd koeterwaals waar ik me ontzettend aan kan irriteren want ik kan er geen touw aan knopen. En het andere zooitje ongeregeld dat zo ageert tegen Paars, schrijft ook alleen maar onsamenhangende onzin en koeterwaals. Alvorens te roepen als een verdwaalde in de woestijn dat anderen ongeschoold zijn, zou men maar eerst goed moeten opletten op hetgeen men hier op het forum schrijft. Steek eerst de hand in eigen boezem zou ik zeggen dan komt men veel over zichzelf te weten. Het stikt hier van de oplichters, corruptelingen, fossielen, bedriegers, misleiders en leugenaars, maar steeds wijzen ze met het vingertje naar Paars, terwijl ze nagenoeg dezelfde misstappen begaan waarvan ze Paars verwijten.


  Maak melding

 21. Echter, als je de koeterwaals leest wat diegenen hier schrijven, vraag ik me af wie er nu eigenlijk ongeschoold zijn: een groot deel van de forummers of een groot deel van het Surinaamse volk? Vooral Ira schrijft altijd koeterwaals waar ik me ontzettend aan kan irriteren want ik kan er geen touw aan vastknopen. Het is steeds een onsamenhangend, ongestructureerd en samengeraapt onduidelijk stukje tekst wat zij op het forum neerpent wat totaal niet op feiten berust en geheel uit de context wordt gehaald.


  Maak melding

 22. Ongeschooldheid betekent niet dat mensen niet wijs kunnen zijn, want anders zou levenservaring niks meer voorstellen. Je kunt dus stellen dat vele mensen in Suriname niet wijs zijn. Je kunt ook stellen dat de regeerders van het land geen Spiritualiteit bezitten.


  Maak melding

 23. John, inderdaad zie ik een gelijkenis. De moeder van Dino is een nicht van mij, de moeder van Edmund moet een Hindoestaanse zijn en de moeder van Romano moet een Javaanse zijn, waarschijnlijk allemaal vrouwen met genen waar niets op aan te merken valt, je hoeft geen professor in de genealogie te zijn om te weten van wie ze die @#€% genen geërfd hebben.


  Maak melding

 24. Conclusie: al die kinderen van Bouta (echtelijke en buitenechtelijke) hebben de slechte genen van hun vader geërfd, met name de hebzucht, en worden later een vloek voor het land en volk. Weg met ze. Bedankt Amerikanen om 2 van ze op te pakken. De rest volgt nog. En het gekke is. Alles wordt in de doofpot gestopt.
  Meneer Bouterse: tot uw pech wil ik vermelden dat wij nu in een Internettijdperk leven. Niks blijft meer geheim. Internet kan dus in uw voordeel, maar ook in uw nadeel werken.


  Maak melding

 25. Wanneer ze denken te kunnen zollen met expats, heb ik nieuws voor de slm een Suriname. Eerst wordt er 100 euro gevraagd om als “buitenlander” je Fam te bezoeken. Wel als ik “buitenlander” ben maak ik ook alleen gebruik van een buitenlandse maatschappy. Ze moeten gaan saneren bij de slm en hun prijzen verlagen om zodoende te kunnen concurreren. Maar nee, dat gaan ze niet doen. Ik vlieg voortaan ook niet meer met de Slm


  Maak melding

 26. Sommige aapjes willen ook een pijpje mee-roken.

  Sommige aapjes begrijpen niet dat alle surineds beseffen wat er nu in suri gebeurt, omdat ze dit simpelweg van hun ouders hebben mee gekregen, of omdat ze het zelf hebben meegemaakt.

  Das nou super, super dom om surineds ervan te betichten dat ze geen idee hebben, hoe het land ervoor staat, terwijl die zelfde surineds om dezelfde redenen zijn vertrokken; L’histoire SE Repete!

  Deze paarse aapjes begrijpen niet dat na jarenlange waarschuwingen, nu de tijd is aangebroken voor de achterblijvers, die niets van het land hebben gemaakt, om de super-les van hun super leven te leren.

  Het wordt supertoff!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.