Dit weekend: Pal Mundo Festival 2016

0

Voor de derde keer op rij vindt op 26 & 27 maart 2016 het Pal Mundo Festival plaats in Ahoy Rotterdam. Met 15.000 bezoekers per dag is Pal Mundo het grootste Latin & Caribbean indoor festival van Europa!

Ook dit jaar is de line-up weer absoluut top en het mooie is: op maandag kun je uitslapen want het is Pasen. Op zaterdag vind je op de main stage: Prince Royce, Gilberto Santa Rosa, Elvis Crespo, P-Square en Wisin. Op zondag: Farruko, Gyptian, Gente de Zona, Carlos Vives en Don Omar. Er is ook een speciale Caribbean area met muziek uit o.a. Suriname.

Dit mag je niet missen.. Pal Mundo Festival 2016
Tickets: www.palmundo.nl * VIP: vip@palmundo.nl
#PalmundoFestival #ForTheWorld

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.