‘Positieve verontwaardiging’ Surinamers begrepen

14

PARAMARIBO, 18 mrt – Parlementariër Asiskoemar Gajadien (VHP) heeft alle begrip voor recente ‘positieve verontwaardiging’ rond zijn voorgenomen trip naar Afrika. Het parlementaire werk mag niet op een zijspoor worden gezet. Er heerst immers een crisis in het land.

Ook mag best op de centjes worden gelet door ook parlementariërs. “Daarom heb ik begrip voor de positieve verontwaardiging van de inmiddels bekende ‘Zambia-vergadering’. Het heeft mij ook tot verder denken gezet. Persoonlijk heb ik uiteindelijk daarom mijn keuze gemaakt voor een crisisvergadering hier in Suriname”, zegt Gajadien tegenover Dagblad Suriname. Bovendien staat hij als politicus open voor kritiek.

Overigens zou ook de regering zich meer als voorbeeld mogen stellen. Hoewel het crisis alom heet, wordt er nog flink gereisd. En dat scheelt. “De kosten bij de ministers zijn veel meer dan die van de parlementariërs”, aldus Gajadien. Hij is toch blij dat hij thuis gebleven is. Suriname is zeker tienduizend dollar rijker gebleven. Ook coalitieparlementariër Carl Breeveld besloot af te zien van de trip naar Lusaka, Zambia.

14 REACTIES

 1. Nou, goed gezien door die gajadien, want in de ipu top wint men niks mee, sterker nog ; er valt geen centjes te oogsten.
  er zullen zaken als terrorisme en wapen handel aan de orde komen. Net iets tegen dino b.


  Maak melding

 2. Je bent nooit te oud om iets te leren en onze polici zijn meesters om het volk nieuwe dingen te leren; ik heb nooit geweten dat er zo iets als positieve verontwaardiging bestond, ik kende slechts terechte of onterechte verontwaardiging, waar je positief of negatief op kan reageren. Gajadien begint NDP gedrag te vertonen; hij kronkelt zich in allerlei bochten om zichzelf hoe dan ook te complimenteren terwijl hij dat in wezen niet verdiend heeft, hij was tot het laatste moment van plan af te reizen naar Zambia, hij zag er pas vanaf toen de TERECHTE VERONTWAARDIGING uit de samenleving te groot was geworden.


  Maak melding

 3. Als hij om de negatieve opinie van het volk thuis is gebleven is dat toch goed ggeeft in ieder geval wel aan dat hij wel luistert en zich iets aantrekt van de mening van een gedeelte van het volk


  Maak melding

 4. @basmatie,

  Aangezien die Benschop opdrachten van de president moet uitvoeren, vraag ik mij af of hij zou besluiten om te schieten op een menigte indien de president hem dat opdraagt. Wat voor een figuur is die man? Is hij een onafhankelijk denkend persoon of iemand die meeloopt?


  Maak melding

 5. Het geld wat Gajadien heeft bespaard is een druppel op een gloeiende plaat !

  @Generaal.

  Ikke wel,hij speelt de hele dag met zijn (T) ( L) (ollie pop )


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.